• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tırnak mantarına son!!!!Sonunda kurtuldum.

arkadaşım doktor senden tırnak kültürü istemedi mi? ben doktora gittiğimde tırnak kültürü aldı benden orda çıktı mantar olduğu. ilacın iyice nüfus etmesi için kesilebildiği kadar kesin diyorlar. bence önce bir kültür yaptır. ona göre tedavini ol.

3 hafta oldu. 2-3 gün aksatmışlığım var.

1 mm. lik uzama var dibinde. yeni tırnak geliyor. krem kutusunun üstünde de "en az 6 haftalık kullanım gerektirir" diyordu. devam ediyoruz bakalım.

bendede aynı problem vardı.banyoda ıslak kaldıkça altı boş olduğu için tırnağın kötü koku yapıyordu .çok sıkılıyordum bu durumdam,utanıyordum birinin yanına ayağımı yaklaştırmaktan ne oldu ayağına neden sarı gibi sorular sorup canımı sıkıyorlardı ve sonuda çay ağacı yağını internetten araştırıp buldum .aktarcıdan aldım.tırnağımı boşluğun sonuna kadar kestim her akşam yatmadan önce üzerine damlatıyordum şu an çok şükür iyiyim düzeldi çok mutluyum.şiddetle tavsiye ediyorum

biraz bilgi verir misin çay ağacıkremi hakkında. ne kadar süre kullandın? ben 1 aydır nibulen kullanıyorum hiç bir değişiklik göremiyorum başka alternatifler deneyeceğim artık. aslında aynısefa kremi de aldım aktardan ama nibulenle aynı anda kullanabilirmiyim bilmiyorum

arkadaşlar, ben de kesinlikle aynısefa kremi diyorum. 10 gün önce bir arkadaşımı dudağındaki uçuğa sürerken tanıştım bu kremle. her şeye kullandığını, yanık, yara, uçuk hatta abartmış hemoroite bile sürdüm iyi geliyor deyince ben de araştırdım ve aldım . benimde sol ayak baş parmağımda önce kalınlaşma sonra üzerinde düz bir çizgi şeklinde siyahlaşma vardı. bu kremi 1 haftadır her akşam ayaklarıma sürüyorum çok yağlı olduğu için üzerine çorap giyiyorum. (( bu sıcaklarda geberdim ama olsun ) şimdi o siyah bölge enine doğru genişledi ve rengi açılmaya başladı ayrıca topuklarım çok çatlaktı onlarda bebek poposu gibi oldular :)) inanamıyorum
aynısefaya devam diyorum.

O kadar uzun süredir çekiyorum ki bu tırnağımı böyle! Bir sürü krem kullandım dr tavsiyesi ile ama hiçbirinin bir faydası olmadı.. Bi de bunu deneyeyim.. Dediğin gibi ben de yazın açık ayakkabı, parmak arası terlik, sandalet giyemiyorum...O kadar iğrenç görünüyor ki...:50:

Bende başladım bakalım bu kreme
Umarım geçer çünkü ayaklarımdaki mantarı kaşımaktan bıktım ,tırnaklarımda fena
Kokusu da çok hoş..bakalım gelişmeleri yazarım bende

Yavaş uzamasına bir etki etmedi bende. 2 milim uzadı. Kullanmasam da bu yavaşlıkta uzuyordu zaten. Bi değişiklik yapmadı yani. Umudumu kaybettim bu kremden. Ara sıra aklıma gelirse sürüyorum artık. Haftada 1-2.

Hep böyle mi kalacak yaa püfff.

kızlar selam, bende de yıllardır var. a.sefa kremi işe yarıyor. ama başka bir yöntem buldum. iki ayağımın baş parmaklarında tamamında vardı. şu an ikisinin de uçlarında 0,2 mm falan kaldı. bir sprey kutusunun içine ; lavanta yağı, çam terebenti, çay yağı koydum. aklıma estikçe sıktım tırnakların üzerine bol bol. içinde çam terebenti olduğu için yağlı da olmuyor. tırnaklarım hiç bu renk olmamıştı :)))

herkese öncelikle geçmş olsun...bu illet hastalık bndede war hemde yıllardır uğrasıyorum fakat hiçbir ilerleme olmadı.iki ayak baş parmağımda mantar war gtmediğim hastane kullanmadıgım ilaç kalmadı.tırnak cılası haplar kremler spreyler tırnak eriten krem kullandım fakat yine aynı:( yazın açık ayakkabı gyemiyorum görüntüsü cok iğrenç gyersem bile hep takma tırnak kullandım onunda düşer korkusu yüzünden ayaklarıma sürekli bakardım:( wallaa insanın psikolojısı bozuluoo ... gttim blki düzelir die tırnaklarımı cktirdim bin bir acı içinde ama yine fyda etmedi ne tırnak uzadı nede düzgün bir tırnak cıktı...tırnaklarım kalın bide yarım hiç uzamadı ne yaptıysam ...snra wenefomed i aldım 3 aydır kullanıyorumm burdan okudugum kadarıyla bazı arkadaşlara iyi glmiş fakat bnde yine bir ilerleme yok sadece rengini değiştirdii okadr:( bn napıcamda düzelticem bu tırnaklarıı lutfen bnım gbi olan arkadsşlar cwp wersin bi yol gstersin...yıllardır bundan kurtulmak için ugrastım ama bi yol bulamadımm...yardım ederseniz cok swinirimm....

AYnı sefa kremi.Aktardan alıyorsun.Aynı sefa kremi olarak bir çok marka adı altında krem satılıyor ama ben mecitefendi aynı sefa kremini aldım.Ve tırnağın mantarlı olan yerini kestim,altı boş zaten tırnağın.Oraya akşamları sürdüm.Benim aldığım kremin fiyatı 7 tl idi.Şimdiden geçmiş olsun.Bende sizin gibi çok çektim ve kullanmadıım şey kalmadı nerdeyse.

Aynı benim tırnagım. Talihsiz bi kaza geçirmiştim. Tırnak altında kan toplanmıştı temizlettikten sonra tırnagım kalınlaştı, sertleşti ve sarı bi rengi oldu. Kremi yarın hemen almalıyım. Çok çektim bu saçma durumdan. teşekkürler. umarım faydası olur.:34:

Tam yedi oldu Aynı sefa kremini kullanmaya başlayalı...İki ay önce yazdığımda tırnağımın ortasında bombe kaldığını söylemiştim,onu törpüledim.Şimdi tamamen uzamasını bekliyorum..Daha önce de söylediğim gibi,Şu anki görüntüsü bile beni mutlu ediyor..Sapsarı ve kat kat görüntüsü yok oldu..Hala (hergün olmasa da) kremi uygulmaya devam ediyorum..O kadar çektim ki tekrar eski haline döner diye ödüm kopuyor..10 yıldır ilk defa beyaz görüyorum tırnaklarımı..Hiç unutmuyorum en son geçen yıl,yine bir umut diye başka bir dermatoloğa gittiğimde KESİNLİKLE TEDAVİSİ YOK demişti..neredeyse ağlayacaktım..Artık normal görünümlü tırmaklarım var ve bu senin sayende GÜZELİMM :))) SANA ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM..İyi ki de bu siteye üye olmuşum ve iyi ki de Senin tavsiyene uymuşum..İyi ki sen de tecrübelerini bizimle paylaşmışsın..Yazmaya devam edeceğim..Herkese şiddetle tavsiye ediyorum..TEKRAR TEKRAR TEŞEKKÜRLER GÜZELİMM :)))))))

ilk önce iyileşmenize swindim umarım böle sorun yaşayan herkes sizin gbii kurtulupta mutlu olurr..şuan bakıorum tarihe üzerinden 2 yıl gçmiş:) cwp werirmisiniz bilmiyorum ama bn yinede şansımı denemek istedim..bnde sizin gbi neredeyse 10 yıldan beri bu hstalıkla uğraştım gtmediğim doktor we kullanmadıgım ilaç kalmadı tırnaklarımı çktiler sonuç yine aynı..banada kesinlıkle tedawisi yok denilmiştii..bnde artık ümidimi kesmiştim:( sizin yazdıklarınızı okuyunca yeniden ümitlendim bnde bugun aynı sefa kremini aldım...bu akşamdan itibaren kullanmaya bşlıcam fakat bnım tırnaklarım kısa yarıda kaldı uzamıyor we içe dönük şekilde nasıl ksicem onu bilmiorum..siz nasıl kullandınz yada bna nasıl kullanmam grektiğini yazarsanız inanın cok mutlu olurumm...gçmiş olsunn tşkkürler

1 bucuk sene oncr bende buraya yorum yazmistim simdi gene nasipmis
:)) bu mantar hastaligi bendede var denemedigim sey kalmadi artik
umudu kesmistim tam lazerle yaptircaktim ki bi bitki uzmani akrabam
tavsiye etti bana. iki sise yag gonderdi berbat bi kokusu var bi haftadir
kullanmaya basladim bi haftada tirnagimin rengi acildi bu beni cok
mutlu etti iyilesicegine inaniyorum bu sefer olucak kullandikca
iyilestigini gorursem yazarim keske kisin basind a bulsaydim bu
doktoru neyse gec olsun guc olmasin

1 bucuk sene oncr bende buraya yorum yazmistim simdi gene nasipmis
:)) bu mantar hastaligi bendede var denemedigim sey kalmadi artik
umudu kesmistim tam lazerle yaptircaktim ki bi bitki uzmani akrabam
tavsiye etti bana. iki sise yag gonderdi berbat bi kokusu var bi haftadir
kullanmaya basladim bi haftada tirnagimin rengi acildi bu beni cok
mutlu etti iyilesicegine inaniyorum bu sefer olucak kullandikca
iyilestigini gorursem yazarim keske kisin basind a bulsaydim bu
doktoru neyse gec olsun guc olmasin

mrb, öncelikle geçmiş olsun şekerim acaba bu yağın içeriği aynısefa bitkisinden mi oluşuyor. acaba aktardan bulabilir miyiz?

mrb, öncelikle geçmiş olsun şekerim acaba bu yağın içeriği aynısefa bitkisinden mi oluşuyor. acaba aktardan bulabilir miyiz?

Tesekkur ederim canim kremin icerigini hic bilmiyorum tek bildigim ise
yariyo simdilik rengini aciyo sonrasini zaman gectikce yyazarim
gecerse zaten burdan doktorun numarasini yazicam isteyen alir

Güzelimm..5ay oldu Aynısefa kremini kullanmaya başlayalı...Aynı titizlikle devam ediyorum kullanmaya..ikinci kutu bitmek üzere..Tamamen yeni bir tırnak gelmedi ama Sapsarı ve kat kat görüntüsü yok oldu sayılır.Zaten ayak tırnağı geç uzuyormuş. tırnağımın tam ortasında çok az bir bombe kaldı.Onu törpüleyeceğim.Kısacası ben memnun kaldım bu kremden.Şu anki görüntüsü bile beni mutlu ediyor.Daha önce de dediğim gibi 10 yıldan fazladır çekiyorum.Geç iyileşsin ama iyileşsin diyorum.Size gerçekten çok ama çok teşekkür ediyorum,sürekli sizi sevgiyle anıyorum..Gelişmelerden haberdar etmeye devam edeceğim..kullanmaya devam..

arkadaşım seni gerçekten tebrik ediyorum.
1-bu kremi çokkkkk uzun süre kullanma azmine
2- burada bizimle paylaşma azmine... bunu her kullanıcı yapmıyor.
bende sadece renk değişikliği var. ne ilaç kullandıysam geçmedi. bende deneyeceğim.sabah ve akşam mı yoksa sadece gece yatarken mi sürelim?

Babamın ayak parmağında mantar sorunu var. aynısefa Bitkisini deneyeceğiz. umarım faydalı olur.

Back