- 1 Aralık 2009
- 4.335
- 1.274
- 173
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tırnağınızı kesebildiğiniz kadar kesin,bu kremin tırnak altına daha iyi nüfuz etmesi için önemli,sonra da her tarafına sürün kremi..ben her tarafına sürdükten sonra tırnağın üzerinde bırakıyordum kremi..emilinceye kadar dokunmuyordum..Düzenli kullanırsanız muhakkak sonuç alırsınız..Çok şükür ben kurtuldum(Tavsiyen için Tekrar Teşekkürler GÜZELİMM)İnşallah siz de kurtulursunuz..Sonuçta bitkisel ve yan etkisi yok..İlaçlar bana çok fazla yan etki yapmıştı...İki üç ay sonra siz de burada bizimle iyi haberlerinizi paylaşırsınız eminim :)
bugün aldım ben de, ama krem olduğunu unutup aynı sefa yağı aldım acabe işe yarayacak mı,kullanmaya başladım bugün.gelişmeleri yazarım:)
arkadaşlar merhaba, benim ayak baş tırnağımda mantar var. 2 aydır lamisil hapı ve nibulen cilası kullanıyorum ama bu süre içinde tırnağım daha kalınlaştı ve sarardı ve tırnağımın alttan ortasına doğru yarısı koptu.çok kötü bi görüntüsü var ilerlicekmi böle anlamadım. ilaç ve cilayı kullanrken bu kremi alıp kullansam bi sorun olurmu acaba. offf çok moralim bozuk nerden çıktı bu illet şey
herkese geçmş olsn,bende de aynı sorun var ne yazık ki.bu sorun için hangi bölüme gitmemiz gerkiyor kızlar?genel cerrahi mi yoksa cildiye mi.
Kullanabilirsin,herhangi bir sorun teşkil etmez.Çünkü tamamen bitkisel bir krem.Eline kullandığın nemlendirici gibi.Gerçi aynı sefa kremi bizim kullandığımız nemlendiriciler yanında bebek kalır...