Tırnak Mantarı Belasi

El ve ayaktaki sigile iyi gelirmi acaba
Ben cevap vereyim.Hayır gelmez. Eczaneden hidrojen peroksit al.(bulamazsan saç boyasına katılan suyun 30 vol olanı da olur.) Her akşam yatmadan önce kulak temizleme çubuğu ile üzerine sür siğillerin. Sağlıklı cilde değmesin.Saf olanı bulursan bir kaç haftaya kadar iyileşir.Boya için olanından kullanırsan biraz daha uzun sürer ama yine iyileşir.

Mantar çok inatçı ise türüne bakmak gerek ama konu içinde paylaşılmış çay ağacı yağı gerçekten bir çok tür için etkili. Kullanmaya başlamadan önce tırnakları üstten iyice törpüleyip inceltip öyle başlayın. Törpü yaparken eldiven kullanın.Bu arada doktora gidip hap ve sprey yazdırın. Özellikle terbinafin hidroklorür etken maddeli t ile başlayan sprey başarılı. Gündüz sprey, gece yağ kullanılabilir veya tam tersi.

Annemin elinin baş parmağında tırnak rengi yeşile dönmüştü dr ilaç verdi aylar sonra tertemiz yeni tırnak çıktı. Tabi durum buysa ilaçların büyük etkisi var

Törpüleme diyince konuya bende ekleme yapayım da belki ihtiyacı olan olursa faydalanır bu tırnağı törpüleme olayı batığa çok etkili baş barmakta batık varsa batığı kestikten sonra eğer tırnağın tam ortasını dikey şekilde törpüleyip inceltirseniz batık da tekrarlamıyor tırnak orayı onarmaya çalıştığı için yanlar batacak kadar uzamıyor ama bunu iki üç tur yapmanız gerek

Annemde de uzun süredir vardı lazere gidiyor yakıyorlar batık da vardı ikisini birden hallediyor gayet memnun araştırın derim lazeri

Bak bunu bilmiyordum, teşekkürler.

Ben teyzemin tırnak yatağı daralmış ve mantarlasmis tırnağını frezer törpü makinesi ile önce torpuleyip mantardan kalınlaşmış tırnağı inceltip sonra tırnak yatağını genişlettim. Sonra üzerine lazere gittiğimiz yerde lazer atış yapmalarını rica ettim. Atıştan sonra üzerine havayla bağlantısını kesmek için protez tırnak malzemesinde kullandığım jel den sürdüm yani bı kat protez tırnak yaptım. Hayır duası ediyordu en son :)

Düzenli medikal ayak bakımı (pedikür değil) ile geçti benim. İlaç kullanmayı sevmediğim için daha uzun sürdü ama tamamen bitti. İlaçla destekleseydim daha çabuk geçerdi. İyi ve işinde uzman bir merkez araştırın, çok faydasını görürsünüz. Uygulama biraz acıtıyor ama mantarı deriden temizlemek için şart. Ardından çay ağacı damlası kullanıyorsunuz her gün düzenli olarak. Tırnaklar uzayınca tekrar bakıma gidiliyor. İlk uygulamadan sonra bile farkı görüyorsunuz.

Babamda vardı ben kendimi bildim bileli, evde kimseyle geçmedi ama senelercr iyileşmedi.

En son doktor kontrolünde karaciğer enzimlerine bakılarak bi ilaç kullandı, bu sırada oje gibi sürülen bi ilacı daha vardı sanırım anca öyle geçti.

Geçmiş olsun

Benim eşimin ayağında vardı. Hap kullandı . O tırnak uzadı ve şuün bitti. Ben çok dikkat ettim. Ayak havlusu falan kullandırttım. Ellerini bol yıkadı. Ama hap olmazsa olmuyor

Sizin mantarınız kaç tırnağınızda vardı. Ne kadar sürede tamamen geçti
Tek bir ayak baş parmağımda vardı ama dediğim gibi çok hızlı bir şekilde bütün tırnağımı bir kaç ay içinde ele geçirmişti.Kullanmaya başlar başlamaz faydasını gördüm.Yaz sonunda eylül gibi başlamıştım alttan temiz tırnak yavaş yavaş çıkıyor malum şu an tertemiz tırnağım hiç bir şey kalmadı.Toplamda temizlenmesi 6 ay sürmüştür.

Benim eşimin ayağında vardı. Hap kullandı . O tırnak uzadı ve şuün bitti. Ben çok dikkat ettim. Ayak havlusu falan kullandırttım. Ellerini bol yıkadı. Ama hap olmazsa olmuyor
Hap olmazsa oluyor arkadaşlar yapmayın ben o şekilde iyileştim.Hap karaciğeri çok yoruyor

Tşkler kızimin el ve ayağında var deneyeceğim

Lugol İyot damlasi sigile cok iyi geliyor kizimin elindeki sigili uc defa surdum fazla degil kazidi atti kokunden inanamadim.dr hasan husnu erenin sayfasinda mantar icin kullananlarin yorumlarini okumustum belki fayda gorursunuz denerseniz.

Merhaba çay ağacı yağı dediğiniz nasıl bir şey nereden bulabiliriz hangi marka almalıyız acaba sadece tırnağın üstüne mi sürmeliyiz her gün
Uçucu bir yağ damlatıyorsunuz ben mecitefendi den aldım ilk güzeldi daha sonra stok bitince rossmanda bulmuştum o da iyidi orijinal yani eminim altapharma çay ağacı yağı onun adı da içinde ikisinde de damlalık var onunla alıp yeteri kadar her gün sabah bir akşam bir damlatın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…