Tırnak Mantarı Belasi

Geçtiğimiz yıllarda bende de olmuştu tırnak mantarı. İlaç oje merhem hiç bişey fayda etmedi. Çareyi organik gerçek zeytin yağının içine kuru kekik atıyorsunuz bir kabın içine yapın bunu gelip gittikçe aklınıza geldikçe sürekli tırnağa sürün. Allah'ın izniyle geçecektir

Ben cevap vereyim.Hayır gelmez. Eczaneden hidrojen peroksit al.(bulamazsan saç boyasına katılan suyun 30 vol olanı da olur.) Her akşam yatmadan önce kulak temizleme çubuğu ile üzerine sür siğillerin. Sağlıklı cilde değmesin.Saf olanı bulursan bir kaç haftaya kadar iyileşir.Boya için olanından kullanırsan biraz daha uzun sürer ama yine iyileşir.
merhaba hidrojen peroksit internetten buldum bu ürün olur mu acaba, teşekkürler
Metulab | Laboratuvar Malzemeleri Kimyasal Deney Setleri Online Satış

Ben cevap vereyim.Hayır gelmez. Eczaneden hidrojen peroksit al.(bulamazsan saç boyasına katılan suyun 30 vol olanı da olur.) Her akşam yatmadan önce kulak temizleme çubuğu ile üzerine sür siğillerin. Sağlıklı cilde değmesin.Saf olanı bulursan bir kaç haftaya kadar iyileşir.Boya için olanından kullanırsan biraz daha uzun sürer ama yine iyileşir.
Metulab | Laboratuvar Malzemeleri Kimyasal Deney Setleri Online Satış
burdaki hidrojen peroksit uygunmudur, teşekkürler

Hanımlar merhabalar.Yillardir çare bulamadığim tırnak mantarı 3 yaşındaki oğluma ve 5 yaşındaki kızıma geçti.Aynisefa kremi dediler vicks dediler kolonya dediler oje şeklinde cila dediler ama hicc biri çare olmadı.Aranizda bu dertten muzdarip olup kurtulan çaresini bulan biri var mı?Beni geçtim çocuklara da bulaştı.Yeni evlendiğimizde esim de zaten varmış tesadüf bende de yeni başlıyordu.Bir kızım hariç hepimizde var yani.😔
Merhaba şikayetiniz halen devam ediyorsa tırnak lazeri yaptırın. Kesin çözüm ve zararsız. Ben yıllardır uğraşıp da geçiremediğim hastalığımı tırnak lazeri yaptırarak geçirdim çok şükür

Ben teyzemin tırnak yatağı daralmış ve mantarlasmis tırnağını frezer törpü makinesi ile önce torpuleyip mantardan kalınlaşmış tırnağı inceltip sonra tırnak yatağını genişlettim. Sonra üzerine lazere gittiğimiz yerde lazer atış yapmalarını rica ettim. Atıştan sonra üzerine havayla bağlantısını kesmek için protez tırnak malzemesinde kullandığım jel den sürdüm yani bı kat protez tırnak yaptım. Hayır duası ediyordu en son :)
Merhaba bu şekilde nerde yaptırabiliriz yardımcı olurmusunuz

kekik yağı, çay ağacı yağı ve hindistan cevizi yağını karıştırın. kekik yağı ve çay ağacı yağı 1 birim hindistan cevizi yağı 2 birim olsun. hepsini bir kavanozda karıştırıp kulak çöpüyle mantarlı tırnağa uygulayın. yüzde yüz kesin çözüm. saraçoğlu ya da arifoğlu marka kullanabilirsiniz. ben o şekilde tamamen iyileştim. hap ya da lazere gerek yok.

X