Tırnak izi nasıl geçer

serenty2017

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2017
344
290
36
Merhabalar oğlumun yüzünü bir başka çocuk tirmaladi resmen.biraz endişeliyim iz kalacak diye.onerebileceginiz bir ürün var mı acaba?

Merhabalar oğlumun yüzünü bir başka çocuk tirmaladi resmen.biraz endişeliyim iz kalacak diye.onerebileceginiz bir ürün var mı acaba?
Adını maalesef hatırlamıyorum,bir kaç yıl oldu.Bizde benzer bir durum yaşamıştık.Eczaneye durumu anlatmıştık ve bir merhem vermişti.Çok etkiliydi çok kısa sürede onarmıştı .Eczaneye durumu anlatıp bir merhem alın ve bir an önce kullanmaya başlayın.İyileşene kadar o bölgeyi güneşten uzak tutmamız istenmişti

Adını maalesef hatırlamıyorum,bir kaç yıl oldu.Bizde benzer bir durum yaşamıştık.Eczaneye durumu anlatmıştık ve bir merhem vermişti.Çok etkiliydi çok kısa sürede onarmıştı .Eczaneye durumu anlatıp bir merhem alın ve bir an önce kullanmaya başlayın.İyileşene kadar o bölgeyi güneşten uzak tutmamız istenmişti
Güneş hiç aklıma gelmedi.bir tane eczaneden aldım ama çok düzenli kullanmadım. Daha doğrusu oğlum surdurmuyor. Sanki iz kalacak

Doktora yazdırın bence benimde vücudumda çok yara olurdu kedim çizerdi izi kalmasın diye verdiği krem işe yarıyordu ama ismini hiç hatırlamıyorum bi daha da kullanmadım

Geçmiş olsun. Contractubex diye bir krem vardı agır yara yanık izlerinde sezeryan izini hafifletmekte falan kulanılan. Onu bi araştırın cok etkili bi krem.

Uyurken sürün.Çocuklar gereksiz sorun çıkarıyor bu gibi konularda.Ben de sorun yaşamıştım.Gündüz ve gece uyurken iki kere sürüyordum
Ay bi gece sürdüm uykusundan uyandı kıyameti kopardı.korktu iyice .dün kremi eline verdim önce bana sürdü sonra kendisine sürdü öyle öyle ikna etmeye çalışıyorum. Şuan kullandığım keremde alerji yaptı zaten

Cica(centella asiatica) içerikli ürünler kullanabilirsiniz. İyileştirme özelliği var. La roche posayin çok etkili bir kremi var hatta. Cicaplust diye geçiyor. Doktora ve eczayı danışın tabi yine de.

X