• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yetişin Çatlak,kırışıklık,yara izi ve bir çok derde deva kesin çözüm buldum

cey65

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2025
1
0
1
34
Bu bir mucize 2 doğum yaptım çatlaklarım parmaklarım içe girecek kadar açıktı bir tanıdığımın tavsiyesi üzerine krem yapan bi abladan kendi yaptığı kremi aldım yemin ederim tüm samimiyetimle söylüyorum böyle bişey yok daha kullanalı 4 gün oldu ve çatlak izlerimde ileri derecede düzelme var ben aslında bu kremi sezeryan izim için almıştım doğum yaptıktan sonra kremi öneren kişiden temin edip kullandım size yemin ediyorum böyle bi doku tamiri yapan krem daha hiç görmedim 3 fgünde ameliyat yarası kapandı açıklık oluşmuştu çok fazla dinlenememekten şimdide izi hafifletmeye başladı bi umut çatlaklarada iyi gelir mi diye kullandım böyle bi mucize daha önce görmedim önce Allahın izniyle sonrada bu krem sayesinde şifamı bulacağıma inanıyorum hatta şifamı buluyorum bunu sizinle paylaşma sebebim aylardır hatta yıllardır bu derdime deva arıyorum bulmuşken başka insanlarada dokunmak istedim. Bu arada elime yüzüme de kullanıyorum yüzüm içinde çok iyi geldi göz altı kırışıklığımı sildi resmen Allahım bu kremi karşıma çıkarandan buna vesile olandan bin kere razı olsun. Ayrıca bebeğim içinde gönül rahatlığıyla kullanıyorum yiyilebilecek kadar doğal bir ürün.

Back