- 8 Nisan 2017
- 56.961
- 299.650
- 698
- Konu Sahibi Minik Duduklu Tencere
-
Tşk ederim senin kadar olamasada biseyler yapmaya çalışıyorum işteellerine saglik minyim guzel olmus
Biz de çok etciyizOlsa da yesek lezzetlerden biri....etcil olmayaydim iyiydi ama ne hayaller kuruyorum şu an...Meleğimellerine sağlık tatlım. Şansın bol olsun inşallah.
Şu kucik bakır tabaktakini oğlum yedi ben tek attığım çatalı yedim ...Ellerine sağlık canımMuhteşem bi yemek bayıldım
Bazı yerlerde tavuk eti ile yapıyorlar ama Balıkesir'de et ile yapılır baktım bir çok bölgede kırmızı et ile yapılıyor :))Minigim ne yaptın sen böyleellerine sağlık yarışmada başarılar dilerim
Yalniz tirit deyince de aklıma direkt tavuk eti geldi ha fakirliğin gözü kör olsun
Baktım görsellere etli epey yapılmışBazı yerlerde tavuk eti ile yapıyorlar ama Balıkesir'de et ile yapılır baktım bir çok bölgede kırmızı et ile yapılıyor :))
Benim eşim tavukla olanı sevmiyor kizartaydin daha iyiyidi diyorBaktım görsellere etli epey yapılmış
Canım çıtır tavuk çekti haBenim eşim tavukla olanı sevmiyor kizartaydin daha iyiyidi diyor
Sen bayağı acikmissin ne dense çekiyorCanım çıtır tavuk çekti ha
Karnım doysa gözüm aç benimSen bayağı acikmissin ne dense çekiyor
Karnım doysa gözüm aç benim
Tşk ederimEllerine sağlık minikom,şansın bol olsun
Ekstra 5-6 kaşıkEllerine saglık canım, çok şahane olmuş. Son 5 6 kaşığın sana kaldığına sevindimafiyet olsun.
Yarışmada başarılar dilerim
Tiride doydum diyorsun yaniEkstra 5-6 kaşık
Tiridine banmadim tirit yettiTiride doydum diyorsun yani
Rica ederimTşk ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?