Çorbalar Düğün Çorbası ( Trakya yöresi ) - Söke un sponsorluğunda

Ellerine sağlık çok güzel görünüyor şuan tek ihtiyacım olan bu çorba diye düşündüm 😍
Başarılar diliyorum bol şans :KK68:

Off bayılıyorum bu çorbaya, harika gözüküyor canımın içi 🤩😍🤗 yine yapmışsın yapacağını 🤭🤭 muhteşem 💜 ellerine sağlık başarılar dilerim kuzucum😍🤩🤗🍒🍒😘

Off bayılıyorum bu çorbaya, harika gözüküyor canımın içi 🤩😍🤗 yine yapmışsın yapacağını 🤭🤭 muhteşem 💜 ellerine sağlık başarılar dilerim kuzucum😍🤩🤗🍒🍒😘
Çok teşekkür ederim kuzum 😇🤗 ben de çok severim 🥰 sen de fazla bekletme ,yap bir an önce, merak ediyorum sizin çorbalarınızı da 😍

Rica ederim 😍😊😘🤗❤️🙏 Evet yoktum. Yine yokum. Biraz ara verdim. Geçen ay karaciğer biyopsisi oldum .😊 Yapamamıştım. 😔 Ağrım vardı. 😊
Geçmiş olsun canım 😕 şimdi nasılsın, ağrıların geçmiştir inşallah 🙏 neden biyopsi olmuştun canım, bir rahatsızlığın falan yok değil mi?

Bayılırım bu çorbaya:kk77: Ellerine sağlık canım, çok güzel görünüyor :KK68: Şansı bol olsun :KK60:
Çok teşekkür ederim Jennam ❤😇 eski yarışmalara bakarken senin ayran aşı tarifini gördüm, sen de katılıyormuşsun bir zamanlar, yine katılsana ,biz de sana senin yaptığın gibi güzel yorumlar yapalım 🤗🥰

X