- 29 Nisan 2015
- 31.345
- 105.503
- Konu Sahibi pearlshine
Oyy ne lezzetli olmuş ellerine sağlık canısı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim canım sen de mi trakyalısın yoksaOoooo trakyalıyuuhhh çok lezzetli görünüyorr ellerine sağlık canım benim boll şans
Çok teşekkür ederim canım benimOyy ne lezzetli olmuş ellerine sağlık canısı
Memleket olarak değilimm amaa çekrezköyde oturuyorum evlendiğimden beri ondan öyle dedimÇok teşekkür ederim canım sen de mi trakyalısın yoksa
Şifa çorbası gerçekten çok teşekkürlerEllerine sağlık çok güzel görünüyor şuan tek ihtiyacım olan bu çorba diye düşündüm
Başarılar diliyorum bol şans
Çok teşekkür ederim kuzum ben de çok severim sen de fazla bekletme ,yap bir an önce, merak ediyorum sizin çorbalarınızı daOff bayılıyorum bu çorbaya, harika gözüküyor canımın içi yine yapmışsın yapacağını muhteşem ellerine sağlık başarılar dilerim kuzucum
Ben de tam tersi, memleket kırklareli ama kocaelide oturuyorumMemleket olarak değilimm amaa çekrezköyde oturuyorum evlendiğimden beri ondan öyle dedim
Rica ederim Evet yoktum. Yine yokum. Biraz ara verdim. Geçen ay karaciğer biyopsisi oldum . Yapamamıştım. Ağrım vardı.Çok teşekkür ederim Firdefsciğim geçen ay yoktun, bu ay sen de var mısın
Kırklareli bana baya yakınBen de tam tersi, memleket kırklareli ama kocaelide oturuyorum
Çok teşekkür ederim canımEllerine sağlık emeğine sağlık çok güzel görünüyor bol şanslar canım
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın, ağrıların geçmiştir inşallah neden biyopsi olmuştun canım, bir rahatsızlığın falan yok değil mi?Rica ederim Evet yoktum. Yine yokum. Biraz ara verdim. Geçen ay karaciğer biyopsisi oldum . Yapamamıştım. Ağrım vardı.
Memleketime selamlar olsun ❤Kırklareli bana baya yakın
Çok teşekkür ederim Jennam ❤ eski yarışmalara bakarken senin ayran aşı tarifini gördüm, sen de katılıyormuşsun bir zamanlar, yine katılsana ,biz de sana senin yaptığın gibi güzel yorumlar yapalımBayılırım bu çorbaya Ellerine sağlık canım, çok güzel görünüyor Şansı bol olsun
Şimdi iyiyim. Ağrılarım geçti. Dinlendim. Bende hepatit b var. O yüzden oldum. Ona göre tedavi uygulanacak.Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın, ağrıların geçmiştir inşallah neden biyopsi olmuştun canım, bir rahatsızlığın falan yok değil mi?
Çok geçmiş olsun canım, Allah acil şifalar versin, inşallah tedavi sürecin de çok iyi geçerŞimdi iyiyim. Ağrılarım geçti. Dinlendim. Bende hepatit b var. O yüzden oldum. Ona göre tedavi uygulanacak.
Çok geçmiş olsun canım, Allah acil şifalar versin, inşallah tedavi sürecin de çok iyi geçer