- 21 Kasım 2017
- 27.631
- 121.005
-
- Konu Sahibi Margaret Hale
Onun ne Brütüslüğü var ki, konuya hakim değilim. Sadece fakir birine aşık olup evlendiğini biliyorum ne kadar da ben ahsjsjjsjsHiiiiii sen omusun??? İçimizdeki brütüs
İsmimi hemen Elizabeth yapmalıyım ya da lilibeth
Ben bu yorumun üstüne gidemem , Elizabeth olarak bende aynı naneyi yedim uzun, donanımlı emme fakirOnun ne Brütüslüğü var ki, konuya hakim değilim. Sadece fakir birine aşık olup evlendiğini biliyorum ne kadar da ben ahsjsjjsjs
Eksiğin var. Tek çocuk, donanımlı emme fakir.Ben bu yorumun üstüne gidemem , Elizabeth olarak bende aynı naneyi yedim uzun, donanımlı emme fakir
Toparlayamadılar mı Pinkie?Bence benim bebeler ilk kez sabah soğuğu gördü diye böyle oldular
Açıkçası ateş olması ama acayi tıkanıklık ve geniz akıntısı vardı onlar azaldı ama şimdi de öksürük var belli ki geniz kurumamışToparlayamadılar mı Pinkie?
Kaç para ulan bi mezarlığa giriş ücretiRüyalarda
Kraliçe mezarı da ziyaret etmeyeceksek niye kazanıyoruz bu paraları dimiZeeeennnngggiiiiinnnn
Kraliçe ziyaretinde seni görebilecek mi peki?Kraliçe mezarı da ziyaret etmeyeceksek niye kazanıyoruz bu paraları dimi
Dersin yok mu senin yahu?Noluyor gene bu aşşağlık yerzeeeee
TeneffüsteyimDersin yok mu senin yahu?
Canım hs gidersen 1 cnt ucuz ama kalabalık oluyor … hi gidersen 28 cntKaç para ulan bi mezarlığa giriş ücreti
1 cent için halkın arasına karışacak değilim, vip girişi yok mu bunun?Canım hs gidersen 1 cnt ucuz ama kalabalık oluyor … hi gidersen 28 cnt
Ninem halkını kayırmaz1 cent için halkın arasına karışacak değilim, vip girişi yok mu bunun?
Ben halk mıyım?Ninem halkını kayırmaz
Yaşasın halkların kardeşliği.Ben halk mıyım?