- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
-
- Konu Sahibi Margaret Hale
Sen örtmensin, yazamazsınBen bebeyim yazsam hemen öğretmenim der düzeltirsin.
Balmoral gündeminden başını alamamıştır. Nenesini gömmekle meşguldü.
Nene hâlâ gömülmedi mi yahu?Balmoral gündeminden başını alamamıştır. Nenesini gömmekle meşguldü.
Öldükten on gün sonra defnedildi, cenaze günlerce tur attı orda burda. Geçen sene ölen kocasıyla birlikte gömmüşler. Evet adamı hala gömmemişler...Nene hâlâ gömülmedi mi yahu?
Ben, Charles kral olunca kavurma pilav bile dağıttı diye duydum.
Elizabeth nenemizin dedikodusunu yapıyoruz.Noluyo bu aşşağılık yerzeeeee
Iyyy, kokmuş.Öldükten on gün sonra defnedildi, cenaze günlerce tur attı orda burda. Geçen sene ölen kocasıyla birlikte gömmüşler. Evet adamı hala gömmemişler...
Zur kuşum Balmoral’zen bahzeziyoruz şurza.Noluyo bu aşşağılık yerzeeeee
Hııaaaağ?! Kraliçe beni görmezsinnZur kuşum Balmoral’zen bahzeziyoruz şurza.
Şunu Nevoş, Mss, sen ve benden başka kimse anlamaz ama olsun.Hııaaaağ?! Kraliçe beni görmezsinn
Bebemi gönerken çocukları üşüttük sanki bilmiyonnn…. Windsor soğuk oluyorBalmoral gündeminden başını alamamıştır. Nenesini gömmekle meşguldü.
Windsor soğuk ama Antep sıcak, yine de hasta oluyorlar.Bebemi gönerken çocukları üşüttük sanki bilmiyonnn…. Windsor soğuk oluyor
Bence benim bebeler ilk kez sabah soğuğu gördü diye böyle oldularWindsor soğuk ama Antep sıcak, yine de hasta oluyorlar.
Ona para vereceğime Prenses Margaret’ı beleş ziyaret ederim.Kızlar nenemin ailesi tırt çıktı … nenemin mezarını görmek paralı oldu ya laaaaaaannnn
Hs; 26 hi;28 cnt ulan nenemin cesedinden bile para kazanacaklar
E ben nasıl ziyaret edeceğim şimdiKızlar nenemin ailesi tırt çıktı … nenemin mezarını görmek paralı oldu ya laaaaaaannnn
Hs; 26 hi;28 cnt ulan nenemin cesedinden bile para kazanacaklar
İngiltere’ye gittik de…..E ben nasıl ziyaret edeceğim şimdi
RüyalardaE ben nasıl ziyaret edeceğim şimdi
Hiiiiii sen omusun??? İçimizdeki brütüsOna para vereceğime Prenses Margaret’ı beleş ziyaret ederim.