- 21 Eylül 2012
- 1.502
- 1.671
-
- Konu Sahibi gunbatarken
Bazı akrabaların ne söylemeye çalışmış, tesettürünün bu işle alakası ne anlayamadım? Ben sana Hacettepe Tıp Fakültesini öneriyorum.. En önde gelen tıp fakültelerindendir kendisi.Merhaba arkadaşlar, yine bir derdim var
Ben ankarada yaşiyorum. sinava girdim bu yıl ve şuan ankara tıp ve çapa tıp arasında seçim yapmam lazim. Bana kalsa çapa seçeceğim (daha yuksek siralamasi) ama kanser hastasi babam var ve onun istanbula benimle birlikte gelme ihtimali yok, ankarada kalacak. Icim rahat etmiyor onu birakip istanbula gitmek istemiyorum ama o ise gitmemden yana. Bütün akrabalarimiz istanbulda, "burda kalırsan da bana bisey olursa size kim sahip çıkacak" dedi
Şimdi sorum şu, ankara tıp ve çapa tıp arasında çok fark var mi ve siz olsaniz bu durumda hangisini secerdiniz?
bir de ben tesettürlü bi insanim ve bazi komsularimiz ankara tipta rahat okuyamazsin gibi şeyler saçmaladilar, sizce olabilir mi boyle bi durum?
Cevaplayan herkese cok tesekkurler
Merhaba arkadaşlar, yine bir derdim var
Ben ankarada yaşiyorum. sinava girdim bu yıl ve şuan ankara tıp ve çapa tıp arasında seçim yapmam lazim. Bana kalsa çapa seçeceğim (daha yuksek siralamasi) ama kanser hastasi babam var ve onun istanbula benimle birlikte gelme ihtimali yok, ankarada kalacak. Icim rahat etmiyor onu birakip istanbula gitmek istemiyorum ama o ise gitmemden yana. Bütün akrabalarimiz istanbulda, "burda kalırsan da bana bisey olursa size kim sahip çıkacak" dedi
Şimdi sorum şu, ankara tıp ve çapa tıp arasında çok fark var mi ve siz olsaniz bu durumda hangisini secerdiniz?
bir de ben tesettürlü bi insanim ve bazi komsularimiz ankara tipta rahat okuyamazsin gibi şeyler saçmaladilar, sizce olabilir mi boyle bi durum?
Ben erciyes mezunuyum. Orda da internlükte asistan gibi çalışırdık. 3 güne bşr nöbet tutardık. Ama sonrasında bi şekilde tusu kazandım. 6 ay geç kazandım ama kazandım. Zaten internlükte ders çalışabileceğin kadar rahat bi üniversitedeysen pratik eğitimi zayıf demektir. Doktorluğu kitaplardan değil hasta başında öğrenirsinteşekkürler aütf nin iyiliğinden şüphem yok ama tusa da çalışma imkanın olmaz, internlükte nöbetleri vs çok fazla diye duydum birde. bu önemli bi nokta mı sizce?
Babana acil şifalar.. Akrabalarına katılmıyorum, kapalı olmana gelecek yorum insan hadsizliğinden kaynaklanır o da her şehirde var. Bilakis Ankara'da daha rahat edersin gibime geliyor. Çapa-Cerrahpaşa karışık bu arala yok taşınmalar, kapasite yetersizliği diye çok haber oluyor. Facebookta doktorlar sayfası var ona da bak istersen. Önemli olan uzmanlığın diye biliyorum. Allah korusun babana bir şey olsa İstanbul'da da Ankara'da da aynı oranda sahip çıkar san aisteyenler. Hem Akara'da düzenini de dağıtmamış olursun. Ankara'da kal düzeninde, aklın da seninle kalsın. Kolaylıklar ve hayırlı kararlar..Merhaba arkadaşlar, yine bir derdim var
Bende ankara yazacagim oyle görünüyor, sadece akrabalar tarafından bir baski var daha iyi üniversite olduğu için
Kizlar konuyu guncelledim. Cevaplayan fikir veren herkese teşekkür ederim dualarinizi bekliyorum artik elimden gelen tek sey dua dua
Hacettepe gelme ihtimali yok gibi bir sey, yazacagim ama gelmez malesef
Canim oyle yanıyor ki dindiremiyorum acısını. Allah kimseyi babasiz birakmasin iyilesse iyi olsa baska ne isterim ya. Iyilesir mi bi umut.her yere baktim internette yok mu bi çaresi cozumu amerikada desinler yarin kalkar gider tedavi ettiririz ama yok yok iste.Okudum canım ve çok üzüldüm Çıkmadık candan umut kesilmez sizin için dua edeceğim bol bol ...
Bak sen baban için güçlü durmaya calis ve kendine her iste bi hayir oldugunu hatirlatmaya calis tatlim... Allah veriyor Allah aliyor.
Bol bol dua edecegim baban icin sifa sizler icin sabir dileyecegim
Universite meselesini de takma bosver guzelim tip fakultesi tip fakultesidir Bak ben izmirde dokuz eylülde evimden 18 saat uzakta okuyorum
Neyse canim dedigim gibi cok gecmis olsun dualarim sizinle...