Tıp fakülteleri hakkında kafa karışıklığı

Kayıt olup çapaya bir dönem okulunu dondur istersen :KK43:

Çok geçmiş olsun. Ve tebrik ederim. Senin tıp fakültesini kazandığını görmüş ya babacığın daha mutlusu yoktur ondan.
Mezun oldugumu da gorebilse.. suan bana deseler hani su okullar puan karşılığı baban iyi olacak verir misin saniye düşünmem beklemem iyi olsa babam.

Canim oyle yanıyor ki dindiremiyorum acısını. Allah kimseyi babasiz birakmasin iyilesse iyi olsa baska ne isterim ya. Iyilesir mi bi umut.her yere baktim internette yok mu bi çaresi cozumu amerikada desinler yarin kalkar gider tedavi ettiririz ama yok yok iste.

çok çok geçmiş olsun. Allah tan ümit kesilmez. eğer istanbulda olman daha iyiyse çapayı yaz tabi ki.

hakkında hayırlısı olsun. inşallah baban iyileşir de doktor olduğun günleri görür.

öyle yaşayan kanser hastaları var. gidebildiğiniz doktorlara gidin.

çok çok geçmiş olsun. Allah tan ümit kesilmez. eğer istanbulda olman daha iyiyse çapayı yaz tabi ki.

hakkında hayırlısı olsun. inşallah baban iyileşir de doktor olduğun günleri görür.

öyle yaşayan kanser hastaları var. gidebildiğiniz doktorlara gidin.

Her yere gideriz, gidecegiz ankarada istanbulda. Ama Allahin elinde her şey tek umut dua baska umudumuz kalmadi canim yanıyor..

X