- 17 Haziran 2015
- 58
- 31
- 27
-
- Konu Sahibi gunbatarken
Hacettepe gelme ihtimali yok gibi bir sey, yazacagim ama gelmez malesefPuanın yetiyorsa Hacettepe yi yaz cnm
Anladım.. Senin yerinde olsam babamı bırakmazdım sanırım. Inşallah hayırlı bi karar verirsinHacettepe gelme ihtimali yok gibi bir sey, yazacagim ama gelmez malesef
Bende ankara yazacagim oyle görünüyor, sadece akrabalar tarafından bir baski var daha iyi üniversite olduğu içinAnladım.. Senin yerinde olsam babamı bırakmazdım sanırım. Inşallah hayırlı bi karar verirsin
Yazdım sıralamam da o geldi dersin cnm. Uzmanlığını yapacağın yer önemli zaten. Ona da 6 yıl var dahaBende ankara yazacagim oyle görünüyor, sadece akrabalar tarafından bir baski var daha iyi üniversite olduğu için
Haklisiniz teşekkürler yazdim bu geldi der gecerim cok mantikliYazdım sıralamam da o geldi dersin cnm. Uzmanlığını yapacağın yer önemli zaten. Ona da 6 yıl var daha
Hacettepe gelme ihtimali yok gibi bir sey, yazacagim ama gelmez malesef
Ikisi de iyi okullar, benim gozumde ikisi arasinda hicbir fark yok.
Lakin egitimleri nasildir bilemem, hangisi Ingilizce hangisi Turkce onu da bilmiyorum :)
bazi komsularimiz ankara tipta rahat okuyamazsi
Komsularin tip fakultesi mezunu mu? Kendileri bugunlerde Ankara tibba mi gidiyor, ne biliyorlar? Oteden beriden duyduklarini sacmalamislar. Kendileri ne is yapiyorlar, ne egitimleri var, egitimden universiteden ne anlarlar ki? Gereksiz , cahil, sacma sapan konusan insanlar. Sen komsu teyze lafiyla mi universite sececeksin??? Akrabalarini da salla, hayat senin ne istersen onu yap. Ikisi de iyi universiteler, sen akraba, komsu teyze vs lafiyla is yapma. Bu insanlar ne bilir ki zaten, bir halt bilmedikleri halde her seye yorum yaparlar.
Kardesin var mi, merak ettim. Babana bir sey olursa maddiyat sikintin olur, ona akrabalarin derman olacak mi? Sahip cikmak nedir Allah askina, baban hayatta olsa da olmasa da universiteye gideceksin iste, baban maddiyat ve barinma meselesi hakkinda konusmus olabilir, bir de yalniz kalmani istemiyordur. Hastaligi nasil, ilerlemis durumda mi, tedavi oluyor mu? Annen ne dusunuyor? Yani neden sahipsiz kalasin, annen armut toplamiyor ya.
Sen ne istiyorsun peki?? Babani birakmaya gonlun razi mi?
ankara üniversitesinde tesettürüne müdahale olmaz siyasalda dahi bi sürü tesettürlü hatta cihad aşığı kız var.sen normal bir tesettürlüyken zorluk çıkarsalar bunun kanunen bir hükmü yok.yasak değil.en fazla sana hakkında tutanak tutacağım diye tehditte bulunurlar.o tehditte bulunanlara sende aynı tepkiyi ver bende senin hakkında tutanak tutacağım diyehiç bir şey olmaz.ankarayı yaz babanı bırakma bence
Cok teşekkürler icim ferahladi, bir de ankara tip cok zor girsen cikamazsin gibi algilar var bu konuda ne düşünüyorsunuz? Normal tiplardan zor muHacettepenin adı çıkmış biraz. Anakara tıpta eğitim kalitesi daha yüksek. Bi tıp fakültesi mezunu olarak ben ikisi arasında kalsam Ankara tıp ilk tercihim olurdu. Eğitim kalitesi,hocaları gerçekten iyi. Tesettür konusunda bizim zamanımızda biraz sıkıntılı olduğunu duymuştum ama o zaman her yer öyleydi. Tesettürlü amfilere girilmiyodu,şimdi ne durumdadır bilmiyorum açıkçası.
Allah babacığına şifalar versin inşallah.
Anneniz yok mu? Size sahip çıkacak akraba, Ankara'dayken de size destek olabilir.
Bence de babanı bırakıp gitme.
Kardesim var benden küçük, babamin tedavisi 4 yildir sürüyor suan akciger ve karacigerinde kanser var. Doktor denemedigimiz son bir ilac kaldi dedi, yurtdışından gelecek bir ilaç, onumuzdeki gunlerde belli olacak heyetten izin çıkarsa ilaci alabileceğiz. Eger o ilac da cikmazsa eski ilaclardan devam edecek ama onlarin yeterli faydasi olmamisti. inşallah iyilesecegine inanmak istiyorum ama bende korkuyorum bazen
Bunlarin yaninda annemin de psikolojik sorunlari var babam bu yuzden anneme guvenemiyor suan da babannemler bizde kaldigi icin annem iyi ama baska zamanlarda pek iyi degil.
Görünüşe gore ankarayi yazacagim inşallah hayırlısı olur teşekkürler yorumunuz icin