Tiktok rusları da taşmış gerçekten.

Ay ayrica "tek yazabildigim dert evlilik cocuk" Virgina Woolf ne yaziyor? Sizi de ona benzetirlermis zagten. Turkiye'de bu dertlerden durustce bahseden bir yazarimiz neden olmasin?

yahu kendinde bir güç bulabilse, bir instagram hesabı açsa, oğluyla yaşadıklarını, aktivitelerini paylaşsa, birşeyler yazsa o kadar beğenilecek ki. Hacetini gidermeye korkan çocuk diye açtığı tuvalet eğitimi konusu beni gülmekten öldürmüştü, kaç kere okudum sayamadım :)
Çok güzel, mizahi bir dili var.
Ama işte bir gücünü toplasa.

Eş olayım, gelin olayım, yeğenlerime de sahip çıkayım, evlat olayım, annem gibi olmayayım evladıma yetebileyim diye düşünüp kendinizi unuttunuz da ondan.
Önce kendi içinizde mutlu olmayı öğrenince diğerleri zaten arkasından gelecekti.
Yaş 35 yolun yarısıdır ya hani :)
Daha yolun başındasınız bence yapabilirsiniz.

Bence siz eşinizin size olan bağlılığına ve aşkına o kadar çok güveniyorsunuz ki, adama ne yaparsanız yapın bırakıp gitmeyecek sanıyorsunuz ama bence siz onu değil o sizi terk edecek bir gün bu gidişle.

Ben seni yazdıklarindan az çok anlayabiliyorum.
Çocuğunla ilgili yaşadıklarınız aile anlamında yıprattı sizi.
Asla kolay değil yaşadıkların kabul ama bir laf vardır ya hani " Ya bir yol bul, Ya bir yol aç yada yoldan çekil" diye,tamda o hesap içinde bulunduğun durum.
Boşanmak imkansıza yakın senin için farkındayım,o zaman eşinle anlaşmanın bir yolunu bulmalısın.
Ayrıca inan bana bu dik,güçlü duruşun,kuyruğu dik tutma çaban seni en çok yoran şey. Eşin düşmanın değil,gardını indirebilsen herşey çok farklı olabilir ama niyeyse değişebileceğini sanmıyorum zor çünkü değişmek biliyorum.

Bunu söyleyecektim tam da. E... duyuruda yazsan daha çok faydalı olur

Şunu da söyleyeyim eşin fazla bencil yazmaya teşvik edeceğine kahvaltı hazırlamanı söylüyor. Maksat tasarrufsa kendisi evde kahvaltı yapabilir. Sigara için beraber doktora gidebilirsiniz. Göğüs Hastalıkları bölümünde ilaç ücretsiz veriliyor

Kayış çoktan kopmuşta birazda sizde hata var gibi geldi önceki konularınızdan aşama aşama buralara geldıgınızı goruyorum. Kendını salma guzel hıssetmeme sevgı beslememe sekse ılgı duymama baslı basına depresyon zaten. Sıze ıyı gelen ne varsa yapın ortamdan uzaklasın sonra da doktora gıdın terapi iyi gelir. Ve bence ıkıncı tatılı esınızle basbasa yapın nasılsa cocugunuza bakacak bır aılenız var sorun olmaz. Bıraz bırbırınızı anlamaya calısın hep kısır dongu bu ısler. Sen ılgıyı cekersen o ceker sonra sen cektıgın ıcın ben yaklasmıyorum ılgı alanımın dısındasın olayları ve kapanıs. Toparlanmaya acılen ıhtıyacınız var. Ama bence ıcınızdekı sevgı bıtse esınıze bu denlı soylenemezsınız. Rus abıler gormek ıcın falan demenızden esınızın kıskansaydın cıkarımını yapması da bır beklentıdır yanı. Adamda sızden bırseyler beklıyor

Konuyu tekelimden bakarsam ilişkimde iki kere duygusuz olduğum noktaya geldim ; ikisinde de aynı rüya ile uyandım Ikı rüya dada eşim olmuş mezarında ağlayarak uyandım hatta gece yarısı arayıp ağlayarak iyi olup olmadığını sormuslugum var.

Beni bu noktaya getiren çok sevgiden aldığım doygunluk hissi yada hatalarla beraber karşımdakinin bendeki değerini bitirmesiyle benim hissizlestigimi sanmamla alakalı olabilir. Yada tamamen zaman içinde oluşan alışkanlık hissi.. Yada lar cogalabilir.. ama zaman içinde duygularımı fark etmemi sağlayan şey KAYBETME duygusu ! Eğer bu duyguya rağmen eşinize fikriniz değişmezse önce çift terapisi kesinlikle denemelisiniz ..

Idrakyollariiltihabi bir gelişme var mı, iyi misiniz

Gri idim, yazamadım uzunca bir süre. Mahpusta iken gelişmeler oldu tabi. Grup terapisine başladım. İlk seans benim gibi kalabalık insan grubunda insanların mimik ve konuşmalarını inceleyip, odaklanmakta zorluk çeken biri için gayet iyi geçti. Bu kez psikoloğa ısındım. Robot değil en azından ve dikkatin dağıldığını fark edip müdahale edecek kadar dikkatli bir tip.

Onun dışında oğlum kreşe başladı ve birkaç saatlik yalnızlık o kadar iyi geldi ki kendimi sokaklara attım. Dört gündür kaka yapmamak için direniyor olması bile beni yıkmadı :)

Umuyorum ki bu diriliş uzun sürsün ama benim ruh halim sürekli dalgalandığı için uzun vadede stabil kalmam pek mümkün olmuyor. Ya çok kötü, ya çok umutlu oluyorum.

Yazmak için adım attım. Burada sürekli önerdikleri platformda hesap açtım. Kafamı toparlayınca yazmaya başlayacağım.

Daha iyiyim, sorduğunuz için teşekkürler :)

Merhaba, iyi olmaniza sevindim.
Yazim tarzinizi ben de cok begenmistim.

"Yazmak için adım attım." Harika bir gelisme. Tebrikler

“Umuyorum ki bu diriliş uzun sürsün ama benim ruh halim sürekli dalgalandığı için uzun vadede stabil kalmam pek mümkün olmuyor. Ya çok kötü, ya çok umutlu oluyorum.” bu cümleyi kurupta bipolar teşhisi konulmayan az kişi gördüm. Yazdıklarınızlada çok örtüşüyor. Bu konuyla ilgilendiniz mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…