- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.075
- 498
- Konu Sahibi Idrakyollariiltihabi
-
Ay ayrica "tek yazabildigim dert evlilik cocuk" Virgina Woolf ne yaziyor? Sizi de ona benzetirlermis zagten. Turkiye'de bu dertlerden durustce bahseden bir yazarimiz neden olmasin?
Bilmiyorsunuz :))) oğlak burcuyum.
Eş olayım, gelin olayım, yeğenlerime de sahip çıkayım, evlat olayım, annem gibi olmayayım evladıma yetebileyim diye düşünüp kendinizi unuttunuz da ondan.Çok teşekkürler desteğiniz ve fikirleriniz için. Şu an keşke yazmak için kendimi yeterli görebilsem. Eskiden hiç yoktan koca bir öykü yazabilecek hayalgücüne ve kaleme sahipken, şimdi tek yazabildiğim dert, çocuk problemleri, evlilik sıkıntıları.
Belki bir yerlerde sıkışıp kalmış o öykü yazan genç kadın çıkar açığa. On yıl önce bir edebiyat dergisinin sahibi denemelerimi okuyunca "sen öykü yazmalısın" demişti. Onun gazıyla hiç bilmediğim öykü işine giriştim o dönem başardım. En azından o toplantı salonunda koca koca insanları kahkaha ile güldürmeyi başardım. Hayatımda en mutlu olduğum, ben olduğum anlardan biriydi. Şimdi o kişi öyle yabancı geliyor ki bana. Ne o neşe, ne o yetenek, ne o heves kaldı içimde.
Neden bu kadar vazgeçtim kendimden, o kadar üzülüyorum ki...
Benim de bugün. Acaba eylülde mı bi sıkıntı var kiAynı günde başımızı yakmasak iyiymiş idrak
Belki tarih uğursuzdur, ne dersin?
D vit eksikliği depresyona yatkınlık yapıyor. Bende de eksik. Bir ampulü 2 3 lira belki var yok. Ama almaya hatta evde var olan ampulü kırıp içip yarım saat güneşte durmaya üşeniyorum . Yani bu uyuşukluk ruhumuza işlemiş.Yok aksine fazlası var. D vitamini epey eksik.
İdrak da ben gibi.. Harcanası var tembelin..İdraki harcadılar matmazel.
Bunu söyleyecektim tam da. E... duyuruda yazsan daha çok faydalı olurÇok çok haklısınız. Evet yazmam gerek ama buraya değil. Hatayı buraya yazıp ayağa kalkmaya çalışmakla yapıyorum. Başka yerlerde gerçekten yazsam, kimliksiz sansürsüz bir şekilde belki çok daha iyi gelecek bana.
Idrakyollariiltihabi bir gelişme var mı, iyi misiniz
Gri idim, yazamadım uzunca bir süre. Mahpusta iken gelişmeler oldu tabi. Grup terapisine başladım. İlk seans benim gibi kalabalık insan grubunda insanların mimik ve konuşmalarını inceleyip, odaklanmakta zorluk çeken biri için gayet iyi geçti. Bu kez psikoloğa ısındım. Robot değil en azından ve dikkatin dağıldığını fark edip müdahale edecek kadar dikkatli bir tip.
Onun dışında oğlum kreşe başladı ve birkaç saatlik yalnızlık o kadar iyi geldi ki kendimi sokaklara attım. Dört gündür kaka yapmamak için direniyor olması bile beni yıkmadı :)
Umuyorum ki bu diriliş uzun sürsün ama benim ruh halim sürekli dalgalandığı için uzun vadede stabil kalmam pek mümkün olmuyor. Ya çok kötü, ya çok umutlu oluyorum.
Yazmak için adım attım. Burada sürekli önerdikleri platformda hesap açtım. Kafamı toparlayınca yazmaya başlayacağım.
Daha iyiyim, sorduğunuz için teşekkürler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?