• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tiktok kullananlar bakabilir mi küçük bir sorum olacak

Kimbu

Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2021
139
94
13
Öncelikle merhaba arkadaşlar tiktokla ilgili bir sorum olacak
Geçenlerde eski bir tanıdığımın tiktok hesabına baktım ve birkaç videosunu indirdim birkaç gün sonra yine baktığımda hesabını bulamadım kapatmış galiba acaba benim ona baktığımı anladı mı diye düşünmeye başladım. Benim tiktok hesabım yok bu arada İnternetten baktım anlaşılabilme ihtimali var mi içime kurt düştü 😂

Varsa hesabi olan uye biz ona bakakalacagiz ..
Yok galiba 🤣 hiç bir arkadaşım da kullanmıyor kimseye de soramadım. Açıkçası indirdiğim video saçma sapan ve ona yakıştıramadığım bir video idi ondan benim baktığımı ya da indirdiğimi anlama ihtimali varsa utanıp hesabını komple kapatmış olabilir. Bence anlaması imkansiz sadece ben indirdikten sonra olunca ben de bir şüpheye düştüm

Kuzum hesabin yoksa mantik olarak anlamamasi lazim ...da tabi tiktok mantik ötesi bisey oldugundan bilemedim

Öncelikle merhaba arkadaşlar tiktokla ilgili bir sorum olacak
Geçenlerde eski bir tanıdığımın tiktok hesabına baktım ve birkaç videosunu indirdim birkaç gün sonra yine baktığımda hesabını bulamadım kapatmış galiba acaba benim ona baktığımı anladı mı diye düşünmeye başladım. Benim tiktok hesabım yok bu arada İnternetten baktım anlaşılabilme ihtimali var mi içime kurt düştü 😂
Yok canım merak etme ben tiktok eski fenomenlerdenim. Platform kötü gidince ve nişanlım bıraktırdı.

Yok canım merak etme ben tiktok eski fenomenlerdenim. Platform kötü gidince ve nişanlım bıraktırdı.
İlk İnternetten baktım hesabına bakanlar belli oluyormuş ama benim hesabım yok ondan icim rahat . Videoyu indirdim o da anlaşılmaz demi 🥰

Kucuk bir arastirma yaptim diyorki "profiline kimin baktigini gorebilirsin" (bunun icin hesabin olmasi lazim profil resmine tiklayacakmis ancak oyle)ama 24 saat sonraymis..yani problem yok fakat detayli bakmadim eger baska sekilde ogrenebiliyorsa ortadan kaybolman icin 24 saatin var

İlk İnternetten baktım hesabına bakanlar belli oluyormuş ama benim hesabım yok ondan icim rahat . Videoyu indirdim o da anlaşılmaz demi 🥰
Onu anlayabilmesi için program yüklü olması lazım sadece beğeniler gözükür. Ve çogu kişi üyelik olmadanda video izleyebiliyor

Kucuk bir arastirma yaptim diyorki "profiline kimin baktigini gorebilirsin" (bunun icin hesabin olmasi lazim profil resmine tiklayacakmis ancak oyle)ama 24 saat sonraymis..yani problem yok fakat detayli bakmadim eger baska sekilde ogrenebiliyorsa ortadan kaybolman icin 24 saatin var
Ben de baktım İnternetten iyice aklım karıştı birde kullananlardan öğrenmek istedim siz de vakit ayırıp araştırmışsınız sağolun 🥰

Back
X