Canım merhaba, gelinliğin Akay'dan sanırım. Çok hoş bir model, daha önce de gozume ilişmişti. Gunnurcuğumun dediği gibi sade ve zarif. Gelinlik için aldığın iç çamaşırları da çok guzelÇok mutlu ol tatlım
Güle güle kullan. Bunların hepsi eve sığacak mı?
Umarım hepsini kullanabilirsin. Ben çok eşya almadım, düğünde de gelir tabak çanak diye düşünerek sadece elzemleri aldım.(yaprak sarma aparatı elzem değil haa, o çok hoşuma gitti)
Aynı tür eşyadan bir kaç tane aldığın olmuş, ama hepsi çok güzeller güle güle kullan canım.
gelinliğin çok şık çok asil mutlulukla giy inş
sığması için çareler düşünüp duruyoruz canım. Bence bir evde dolap ne kadar çok o kadar iyidir. aynı tarz şeylerden bir kaç tane aldıklarım oldu, özellikle sakklama kaplarından. Kullanılmayan olursa onları da çevremdekilere hediye ederim sanırım, ama sığmayacaklar diye tutuştum şimdiden:)
güle güle güzel günlerde kullan canım
aman allahım! ne kadar güzel çeyizlerinnsaatlerdir bilgisayarın başından kalkmadan tek tek butun sayfalara baktım.. bayıldımm inşallah çok güzel günlerde eşinle birlikte sağlıkla, huzurla, mutlulukla, aşkla kullanırsın :119: inşallah benim de böyle güzel olur çeyizim
inşallah senin de en az bu kadar içine sinen bir çeyizin olur canım:) o kadar emek verdim ki her bir parçasına, böyle beğenilince değmiş diyorum kendi kendime.
teşekkür ederim canım geriye artık evlenmek kalıyor sanırım:)maşallah maşallh herşeyin tastamam
tifosiii canım son düzlüktesin şimdi çizelgene baktım sende benim doğum günümde evlenenler kervanına katılıyorsun bu sene çok bereketli olcak doğum günüm :))))))))))) şans ve uğur getirr o gün inşallah sana hep güzel geçer herşey
rixos hayalimin oteli bodrumu istiyorum bende canım cornella diamond ve rixos bodrumda 4 gün orda 4 gün rixosta balayı yapmayı düşünüyoruz bizde gerçekten çok kaliteli bir tercih olmuş canım inşallah izlenimlerin iyi olurda gelir anlatırsın tavsiyelere ihtiyacımız olcak önümde 1 sene var gerçi daha
davetiyen ve son aldığın herşey çok ama çok güzel senin çeyiz topiğin hep eksiklerimi görmemee yardımcı oluyor iyikide topikin var canım
teşekkür ederim canım benim;
okuyunca içime enerji doldu bir anda:) düğüne çok az kaldı. 22 ağustosta memlektimde kınam var 25 ağustosta da düğünüm var. İnşallah herkesin mutlu günü çok güzel geçer., senin ki de canım...
Davetiyemizi bir günde seçtik. Çok da beğendim. Tam istediğim gibi oldu.
Balayı için de tam isabet, harika seçimler yapmışsın. Ben belekte tatil yapmak istiyordum, cornelia diamond da canım:)) nişanlım da rixos premium istedi. Sonuç olarak iyi hadi dedim en azından o da belek :)) o şekilde şekillendi bizimkisi de canım.inşallah çok güzel geçer. İzlenimlerimi paylaşırım buradan...
Nişan düğün sürecinde yaşadıklarımı, aldıklarımı, heyecanlarıımı zaman oldukça paylaşmaya çalışıyorum, sana faydası oluyor ise çok mutlu olurum canımm
canım sen istanbulamı gelin geliyorsun yoksa :))))))))
balayı için oraları istedim senin otelde lsitede hattaha sen gidip gelince tavsyeler doğrtltsnda hareket ederm erken rezervasyon yaptırcaz bizde belli olursa bişiler
nişan düğün hattaha söz süreçlerni merakla dinlerm ben ailesiyle yeni tanıştım canım çok tatlı heycanlarmışşş
çoook çoook güzel aldığın bievler canım sevdiğin adamın bütün doğum günlerinde yanında ol inşallah
tifosi, ne kadar güzel şeyler almışsın hepsine tek tek baktım ve bayıldım adeta
çok heveslendim bende ya bir an önce okulu bitirip, işe girip çeyiz düzmem lazım