- 12 Aralık 2007
- 686
- 0
kaya&maya serin hayırlı olsun çok ciciler iyi günlerde kullan
kaya maya ürünleri hiç aklımda yokken bunları alıverdim bi anda:) hepimiz birer kaya maya olalımmm canımm:)
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaya&maya serin hayırlı olsun çok ciciler iyi günlerde kullan
kaya maya ürünleri hiç aklımda yokken bunları alıverdim bi anda:) hepimiz birer kaya maya olalımmm canımm:)
Güle güle kullan,trendyol dan mı aldn cnm?Bende tepsi almıstım kargoya verilmiş.
Bugün buzdolabı hariç beyaz eşyalarımızı aldık kızlar.
fırınımız
davlumbazımız
bulaşık makinemiz
ocağımız
canım ya senden almış oldum müjdeyi. Ben de trendyoldan almıştım. Şimdi baktım benimkiler de verilmiş kargoya
canım hayırlı olsun hangi marka bunlar.
Yarın elinde olurlar o zaman cnm.Hadi gözün aydın :))
maşaAllah büyük eşyalarıda tamamladın kolaylamışsındır şık görünüyorlar hepsini iyi günlerde kullan
hayırlı olsun canım baya bi yük kalkmış üstündençok sevindim
teka markaları canım
yo malesef canım. yarın sınav gözetmenliği görevim var. Az önce kargodan başka bir alışverişimi getirdiler, "yarın yokum. yarın gelen kargolarımı pazartesi getirin" dedim yurtiçi çalışanları ile kanka olduk:) pazartesi göreceğim artık kaya mayaları
evet artık yavaş yavaş büyük eşyalara başladık. teşekkür ederim canımm
canımm:) teşekkürler. ilk büyük eşyalarımız:) bir tuhaf oluyor insan
öyle oluyo gerçekten ama bi süre sonra daha doğal geliyo ben mesela alınmadan önce ne zaman alıncak ne olcak nasıl beğencem diye sorularla boğuşuyordum kafamda alındı bi baktım anaa alınmış ben olayı absorbe etmişim bile
şimdi her şey alındı hiç kafamda da soru kalmadı bundan çok sevinçliyim bir o kadar da rahatım
hepsi çok güzel güle güle kullanın :)
her şeyin hazır ooh demişsindir. Darısı başımıza bizim de:) mesela önceki ufak tefek de olsa almış olduğum her şeyi büyük sevinçle aldıktan 2-3 gün sonra eşyanın gözüme sıradan gelmesi gibi bir şeyler alındıkça kafan daha az yoruluyor. alınanlar beyni meşgul etmeyi bırakıyor. Ve sıradakilere yoğunlaşıyorsun. Mesela bir süre daha buzdolabına yoğunlaşmam gerek. Halılar perdeler çok mesai harcamam gerek
aynen canım valla alınca sırdanlaşıyor sanırıminşallah canım Allah yardımcın olur da sende herşeyi zevkine göre alırsınşahane bir yaklaşım
ankastrelerini güle güle kullan canım : )
Bugün buzdolabı hariç beyaz eşyalarımızı aldık kızlar.
fırınımız
davlumbazımız
bulaşık makinemiz
ocağımız
Üye olmadan önce şans eseri buldum çeyizini anneme gösteriyorum bak bak böyle almam lazım işte diye
Tifosi Çeyizin Süper Güle Güle, Mutlulukla Kullanın İnşaAllah Çok Güzel Herşeyin
canım güle güle kullan hepsini.kaça mal ettin?