Tifosi'nin çeyizi...

cnm Seher ablamın hediye ettiği fırıldak kek kalıbı
$cem 23cm fırıldak kek kalıbı.jpg
ahşap ekmekliğim
$ahşap ekmek sepeti.jpg
yapacağım salataların şeklini bozmadan sıkmak için sprey,yağ ve sirke için iki adet aldım
$biev SIN baharat ve saklama serisi sın114 sprey yağlık 2 adet .jpg

oyy oy son ekledıklerınde süper.. fısfıslar hiç aklıma gelmezdi salata icin neler cıkıyor ..:KK1:

oyy oy son ekledıklerınde süper.. fısfıslar hiç aklıma gelmezdi salata icin neler cıkıyor ..:KK1:

Evet benimde hiç aklıma gelmezdi :))

Sayende fikir edinmiş olduk tifosi,bende almak istiyorum onlardan...
Herşey çok güzel,güle güle kullanın...

yeni eklediklerin de çok güzel:nazar:
tefal 3 lü tavanı kaça aldın acaba?

yeni eklediklerin de çok güzel:nazar:
tefal 3 lü tavanı kaça aldın acaba?

teşekkürler:KK19:
geçen yıl tefal tencere ve tavalarında 3 al 2 öde kampanyası vardı. ben de tefal preference serisinden iki tencere bir wok tava ve 3 boy tava aldıp kendim yaptım takımımı.640 lira tuttu.İstersen tefalin sitesinden şuanki fiyatlarına bakabilirsin cnm.

ahşap ekmekliğine ve sprey yağlığına bayıldım nereden aldın acaba canım?

yavaş yavaş ama güsel şeyler alıyorsun zevkle takip ediyorum. düğün yakın mı yoksa sadece alıyor musun?

:KK19:

ahşap ekmekliğine ve sprey yağlığına bayıldım nereden aldın acaba canım?

yavaş yavaş ama güsel şeyler alıyorsun zevkle takip ediyorum. düğün yakın mı yoksa sadece alıyor musun?

:KK19:

Cnm ahşap ekmekliği tchibodan almıştım, spreyleri de bievden aldım. Özellikle ekmeklik tam istediğim gibi:KK69: Böyle alıp duruyorum, henüz ortada resmi bir şey yok ama ben yine de her an herşeye hazırlıklı olmak anlamında alıyorum.:KK1:

Cnm ahşap ekmekliği tchibodan almıştım, spreyleri de bievden aldım. Özellikle ekmeklik tam istediğim gibi:KK69: Böyle alıp duruyorum, henüz ortada resmi bir şey yok ama ben yine de her an herşeye hazırlıklı olmak anlamında alıyorum.:KK1:

ay herşey çok güzel sprey yağdanlık gerçekten harika güle güle kullan inş.ben daha hiç bir şeyi alamadım yeni almaya başladım yavaş yavaş

ay herşey çok güzel sprey yağdanlık gerçekten harika güle güle kullan inş.ben daha hiç bir şeyi alamadım yeni almaya başladım yavaş yavaş

Benim de hiçbir şeyim yoktu. Baktım bütün arkadaşlarım alıyor, ilk başlarda ben de kendimi zorladım almak için. Sonra bir kaptırdım kendimi ki şimdi duramıyorum. :KK52: Hiç takma kafana bir başlayınca halloluyor. Ama şu da var ki al al bitmek bilmiyor.:44:

en iyisini yapıyorsun canım çünkü işler resmiyete binince zaman hızla akıyor ve bir bakıyorsun ki alınacak o kadar çok şey var ki.. :26::26:devamını merakla bekliyorum canım..

dün akşam girdim bir yere bizim 29 ocakta nişan olacak nasip olrusa daha doğrusu söz nişan br arada olacak söz mendili vereceğim hediye için onu yapacağım da bir şamdan gibi birşey alacaktım ay içim gitti herşeye yapıyım söz mendilini resimlerini paylaşırım daha bugün üye oldum ama nereye birşey yazsam kimse cevap vermiyor üyeliğimi iptal etmeyi bile düşündüm ilk sen cevap verdin ayyyy ne mutlu oldum ne mutlu oldum anlatamam sana :KK1:

Henüz hiçbir şey yok, sadece iki yılı doldurduk ciddi bir ilişkimiz var. Bakalım hayırlısı artık,
ilk adımlar için az bir zamanımız daha var sanırım.:KK61:

hayırlısı olsun çok sevimdim bizde 6 senedir beraberiz daha yeni aileler tanıştı çok heyecanlıydım çok güzel zamanlar

X