Tifosi'nin çeyizi...

güle güle kullanın inş

Kahvaltı takımının rengi ne tatlı öyle, hepsi çok güzeller, iyi günlerde kullanman dileğimle:KK16:

Son düzenleyen: Moderatör:
Kahvaltı takımınız çok güzelmiş gerçekten. O kadar bakıyorum sitesine hiç denk gelmemiştim.

Güzel günlerde kullanın aldıklarınızı.

Hepsiii çokk güzell gülee gülee kullannnn :nazar::KK16:

Hepsi çok güzel, güzel günlerde kullan canım...

güle güle kullan çok güzel şeyler almışsın

güle güle kullanın inş

güle güle kullan canım aldıklarını çok güzeller hepside...

teşekkürler ederim kızlar daha iyileri sizlerin olsun :KK71:.

devamını bekliyorum çok güzel aldıkların:nazar:

vakit buldukça aldıklarımı eklemeye devam edeceğim tatlımm...:13:

Kahvaltı takımının rengi ne tatlı öyle, hepsi çok güzeller, iyi günlerde kullanman dileğimle:KK16:

Kahvaltı takımınız çok güzelmiş gerçekten. O kadar bakıyorum sitesine hiç denk gelmemiştim.

Güzel günlerde kullanın aldıklarınızı.

Teşekkürler kızlar. Ben de rengini ve geometrik şekilli oluşunu sevmiştim en çok. Bir de sadece üst demlik olmasın, altı da olsun istemiştim.
Kahvaltı takımını geçen yıl almıştım . Ben de şimdi baktım da ürünleri baya baya değişmiş. Geçen yıl bunlar yoktu hiç. Belki bulunabilir satış noktalarında. Çok da eski bir ürün değil cnmm...

tek tek alarak 5'li teflon kepçe takımı yaptım. Ve bir de askısı...

$24078.jpg
$24059.jpg
$24058.jpg
$24057.jpg
Eki Görüntüle 122432
Eki Görüntüle 122433

zevkle alınmış güzel şeyler hepside canım güle güle agız tadıyla kullan inşallah..:nazar:

Canım bu kepçelerden bende arıyorum markası ne bunların yada nerden aldın öyle sorayım :26:

her şeyin çk güzel canım güle güle kullan inşallah.ben de teflon kepçelerin markasını sorcaktım???

zevkle alınmış güzel şeyler hepside canım güle güle agız tadıyla kullan inşallah..:nazar:

çok renkli ve güzel ürünler.. ağız tadıyla kullanırsın inş. canım..:KK9:

Güle güle kulanın İNŞALLAH...

Hepside çok güzel çok şık. Güle güle kullan iyi günlerde.

çok hoşlar...şirin seçimler olmuş:KK55:

hepsini güzel günlerde kullan cnm

güle güle kullan canım çok güzeller

teşekkürler kızlar, beğendikçe almaya çalışıyorum:KK69:

Canım bu kepçelerden bende arıyorum markası ne bunların yada nerden aldın öyle sorayım :26:

her şeyin çk güzel canım güle güle kullan inşallah.ben de teflon kepçelerin markasını sorcaktım???

ben bunları bievden aldım kızlar. İstediğin parçaları alabiliyorsun, o duvara bağlantı aparatını da. İstediklerimi alıp kendi setimi yarattım:79:

X