Canım nerden aldın o kuzulu bezleri çok tatlılarrNe kadara aldın bunları :) Güzel günlerde kullan hepsini.
canım dikiş kutunu nerden aldın çok beğendimmmmmmmmmmm
Bir gün var arada.Düşündükçe heyecanlanıyorum canım yaa.
bugün yaptığım alışverişim
çamaşır selesi almayı hep düşünüyordum makineden çıkanları koymak için vs. iyi oldu:)
4'lü poşet mandalı
koruyucu çamaşır yıkama filesi 1kg + 3 kg
sorma guzelım bende cok heyecanlanıyorum 8 senenın ardından hala heyecan dolu olmak gercı evlenırken 9 sene olmus olucaz eyy askkk nelere kadırsın
bu arada bende dusunuyorum camasır fılesı ama gozume carpmadı hıc bıryerde sen sanırım netten aldın ama ben netten alısverıs yapamıyorum kredı kartım yok neyse aramaya devam o zaman sen herseyını gule gule kullan canım benıımm
canımmm bu son aldığın tupperware tinimini serisini nereden aldın?? resimdeki gibimi renkleri buarada? nekadara aldın bir de :)))
teşekkür ederim tatlımm. güle güle kullann herşeyini çok güzellerr :))
maşallah herşeyin bitmiş gibiii.Anneme gösterimde aldıklarını bana yeter yeter alma demeyi bıraksın.
iptal ettiğim siparişin iptalini iptal etmeye çalışsam da başaramadım, Ben de aynı şeyleri (yanlışlıkla aldığım bez takımı hariç) takrar aldımFlinka temizlik bezlerini iptal ettim... Daha uyguna bulurum gibi geliyor.
standlı mikserinin markası ve fiyatını sorabilir miyim? güle güle kullan bu arada:)
Yeni duvar saatin cok gösterisli, cidden hos.. Güle güle kullanin