Tifosi'nin çeyizi...

Nisanlim benden daha rahat o konuda gercekten :)
Evet canim sorma zaman yaklastikca neyi düsünücem neyi hall edicem vs düsündükce stres kat be kat artiyor.
Allah yardimcimiz olsun canim, hayirlisiyla bizde yuvamizi kurariz insaAllah.

İnşallah :) Her şey gönlünce olsun canım.

son günlerde aldıklarım
kahvaltıda kullanacağım cornflakes kaseleri (fırın kaseleri olarak da kullanılabilirler)

sos tencerem

deri erkek terlikleri

temizlik kovalarım
11 lt

7 lt

4,6 lt 3 kutu (ikisi deterjan koymak için biri de temizlik bezlerini katlayıp koymak için)

kuzum senin su temzilk malzemesi çeyizlerine hayranım, kızımız çok temiz tutucak evini bellikii bi sürü fırça kova paspas görüorm tü tü tü tüüü

kuzum senin su temzilk malzemesi çeyizlerine hayranım, kızımız çok temiz tutucak evini bellikii bi sürü fırça kova paspas görüorm tü tü tü tüüü

teşekkürler canımm. Umarım bu kadar temizlik malzemesine evimizde yer bulabiliriz ben de onu düşünüyorum nerelere neyi koyacam die

teşekkürler canımm. Umarım bu kadar temizlik malzemesine evimizde yer bulabiliriz ben de onu düşünüyorum nerelere neyi koyacam die

su an çeyizler içinde ona yer bulabiliosan kendi evinde rahat bulusun cnmmvallahi hayran kaldm ama benhiç temizliğe dair bişi almıorm ama alırsam su mikrofiberli tozları alan terlkler varya onlardan alıcam ben içerde dolaşırken bi yandan da ev temizlensn ne kdr üşengecim dimi

Şuanda kendi başıma kaldığım evde bir oda kolilerle dolu, annemlerde var ve evimizin bodrum katı koli doldu . En iyisi bolca dolabımız olsun, kaldıralım her şeyii canım ... Temizlik pek sevilmez yaa böyle şirin şeyler alayım da yeter ki ben yapmak isteyeyim temizlik malzemeleri karşımda tam kadro ve tüm sevimliliği ile dursun istiyorum bak o dediğin terlikler de bu kadroya uyum sağlar

Çok güzeller ya ben de hayran kaldım. Damat dediğim gibi çok çok şanslı :)) Valizi alıp gelicek eve :) Güzel günlerde kullan canım.

Çok güzeller ya ben de hayran kaldım. Damat dediğim gibi çok çok şanslı :)) Valizi alıp gelicek eve :) Güzel günlerde kullan canım.

Canım benim teşekkürler
İlk konuşmamızda bunu diyeceğim "Bana artık alma diyorsun ama aslında senin şansın bu, bitanecikim al valizini gel" diyeee

Dün gece grupanyadan 5 bernardo indirim kuponu aldım.
Umarım yılbaşında ikinciye yüzde elli indirim kuponu bitmez. En az bir aya daha ihtiyacım var benim. 15 tatilde gidebileceğim alışverişe. Aklımda almak için bir kaç şey var.

*masa örtüsü takımı (halen karar veremedim )
*4 adet supla daha
*bardak takımlarım 6 kişilik onları 12'ye tamamlamak
*12 peçete halkası (halen karar veremedim)
*2 olan şamdanı 4'e tamamlamak vs. vs....
Bernardoyu inceleyeceğim artık önümüzdeki günlerde bol bol. Ama internet sitesinde tüm ürünler yok sanırım. Bende öyle bir his uyandırdı.

:126:Grupanyada kampanya devam ediyor kızlar ilgilenenlere duyurulur!

Canım benim maşallah
Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin hepsini.. Çok güzel hepsi
Yalnız ben bakarken içinde kayboldum Allah sana kolaylık versin
Birde merak ettim kuzum o akdar saklama kabında ne saklıcan ayy yok valla ben yapamam bu kadar çok şeyle
Güle güle kullan canım hepsini

çok teşekküler canımm.
Ben de böyle hevesle aldım ama düşünmüyo değilim, bunları umarım yerleştireceğim yerlerim olur diye.
Saklama kapları konusunda ilk başta biraz fazla cömert davranmışım bunu ben de kendime itiraf ediyorum canım. Sonradan aldıklarım daha gerekli gibi geldi. İlk aldıklarım alınmasa iyi olurmuş.
tekrar teşekkür ediyorum.

canım benım oncelıkle tekrardan aldıklarını gule gule kullan herseyını ınce detayına kadar ınceleyıp alman cok hosuma gıdıyor ınan kı ozenle ve ıtınayla sectıgın her bıseyını mutlulukla kullan

canım ya mesajınla sıcacık ettin içimi bu soğuk havada, çok teşekkür ederim.
Aynı gün evleniyoruz sanırım. 25 Ağustos mu canım senin de?

Canım ne demek ıcımızden gecenlerı paylaşıyoruz benım dugun 25 ağustosta ıdı ama salonda o gun kalmamıs oldugu ıcın 23-24 ağustos olucak ınsallah

bugün yaptığım alışverişim
çamaşır selesi almayı hep düşünüyordum makineden çıkanları koymak için vs. iyi oldu:)

4'lü poşet mandalı

koruyucu çamaşır yıkama filesi 1kg + 3 kg

Temizlik amaçlı aldığım kovalar geldi kızlar ama o güzelim renklerden eser yok. Ne turkuaz ne mor istediğim renkler değil de bordo ve lacivert geldi, Trabzonspor oldular. Neyse dedim nazarı olsun bunlar da...

Son aldıklarım da bunlar;
Tupperware'den tini mini hanım serisi uzun zamandır aklımdaydı.
Benimkiler
4.2 lt - 3.6 lt - 2 lt - 1 lt

Cam bezlerimi önceden almıştım bugün de diğer temizlik bezlerimi de tamamladım sonunda
Bezlerin açıklamaları ile kaydettim bilgisayarıma, nasıldı ne içindi unuturum ben...
mutfak tezgahı ve masa silmek için kullanmayı planlıyorum. Yanlışlıkla 4 tane almış oldum, paket ikiliymiş.

evde genel anlamda toz alacağım bezler, 3 tane yeter diye düşünüp aldım.

2 tane aldım, birisi ankastreleri silerken diğerini de ocağı silerken kullanmayı planlıyorum.

İkili şekilde satılıyor mutfak dolapları için düşünüyorum.

yer bezleri 2 tane yeterli sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…