Canım seçenek olarak söyledim neyin varsa onları koyarsın vitrin ve konsoluna. Yanlış söylemiş olabilir. Yemek takımını konsoluna yerleştirirsin. Bardaklarını da vitrinine mesela...
Odayı çok fazla doldurmadan en güzel şekilde başarırsın canım. Düğün yaklaştıkça insanı stres basıyor zaman zaman. İlla düğünden önce olacak her şey diye bişey de yok. Evlendikten sonra eşinle de evinde değişiklikler yaparsın hem.
Nisanlim benden daha rahat o konuda gercekten :)
Evet canim sorma zaman yaklastikca neyi düsünücem neyi hall edicem vs düsündükce stres kat be kat artiyor.
Allah yardimcimiz olsun canim, hayirlisiyla bizde yuvamizi kurariz insaAllah.
kuzum senin su temzilk malzemesi çeyizlerine hayranım, kızımız çok temiz tutucak evini bellikii bi sürü fırça kova paspas görüorm tü tü tü tüüüson günlerde aldıklarım
kahvaltıda kullanacağım cornflakes kaseleri (fırın kaseleri olarak da kullanılabilirler)
Eki Görüntüle 315301
sos tencerem
Eki Görüntüle 315303
deri erkek terlikleri
Eki Görüntüle 315305 Eki Görüntüle 315306
temizlik kovalarım
11 lt
Eki Görüntüle 315307
7 lt
Eki Görüntüle 315309
4,6 lt 3 kutu (ikisi deterjan koymak için biri de temizlik bezlerini katlayıp koymak için)
Eki Görüntüle 315315
kuzum senin su temzilk malzemesi çeyizlerine hayranım, kızımız çok temiz tutucak evini bellikii bi sürü fırça kova paspas görüorm tü tü tü tüüü
teşekkürler canımm. Umarım bu kadar temizlik malzemesine evimizde yer bulabiliriz ben de onu düşünüyorum nerelere neyi koyacam die
su an çeyizler içinde ona yer bulabiliosan kendi evinde rahat bulusun cnmmvallahi hayran kaldm ama benhiç temizliğe dair bişi almıorm ama alırsam su mikrofiberli tozları alan terlkler varya onlardan alıcam ben içerde dolaşırken bi yandan da ev temizlensn ne kdr üşengecim dimi
Çok güzeller ya ben de hayran kaldım. Damat dediğim gibi çok çok şanslı :)) Valizi alıp gelicek eve :) Güzel günlerde kullan canım.
Canım benim maşallah
Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin hepsini.. Çok güzel hepsi
Yalnız ben bakarken içinde kayboldum Allah sana kolaylık versin
Birde merak ettim kuzum o akdar saklama kabında ne saklıcan ayy yok valla ben yapamam bu kadar çok şeyle
Güle güle kullan canım hepsini
canım benım oncelıkle tekrardan aldıklarını gule gule kullan herseyını ınce detayına kadar ınceleyıp alman cok hosuma gıdıyor ınan kı ozenle ve ıtınayla sectıgın her bıseyını mutlulukla kullan
Canım ne demek ıcımızden gecenlerı paylaşıyoruz benım dugun 25 ağustosta ıdı ama salonda o gun kalmamıs oldugu ıcın 23-24 ağustos olucak ınsallah