Tiffany Rothe Egzersizleri !

Aredhelar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2013
359
89
Merhaba arkadaşlar :)
Bugün yeni bir keşfim oldu bne de hemen sizlerle paylaşmak istedim. Bir arkadaşımla konuşurken hergün aerobik yaptığını ve çok eğlendiğini kilo da verdiğini söyledi. Okulumuz 23 eylülde açılıyor o zamana kadar 5 -6 kilo vermeyi amaçlıyormuş. Ben de nerden yaptığını sorduğumda bana Tiffany Rothe'dan bahsetti. Free Workout Videos | Workout Routine | Workout videos | Online Fitness workouts| | Tiffany Rothe Workouts bu sitesi. Free Videos | Tiffany Rothe Workouts bu linkte de egzersizlerini koymuş. Hepsi kısa kısa böyle 10 dk 5 dk hatta 3 dk olanı bile var :) Ben de kendi ihtiaçlarıma göre bir program hazırladım kendime hergün 1 saatlik oldu. buraya yazim.
2 farklı çalışma planı hazırladım bir gün birini diğer gün birini yapıcam.

1.si:

Hot body warm up (12 dk)
boxer babe-1(11dk)
ballerina legs workout (5dk)

10 dk ara*

10 minute ballerine beauty (10 dk)
Brazillian butt (5 dk)
10 minute booty shaking (10 dk)

Strech-meditation (esneme-soğuma meditasyon 9 dk)

2.si :

Hot body warm up
boxer babe-1
ballerine legs workout

10 dk ara*

Boob lift&tummy tuck (5dk)
Sexy Butt & arm combo (6dk)
Sexy abs(5dk)
Sexy biceps (3 dk)

Esneme-soğuma yine meditasyon videosuyla bitiyor. :)

Benim bacaklarım kalın daha doğrusu yağlı diyelim ona zayıflamam ve kas yapmam lazım biraz.Ayrıca geri kalanlar da göbeği tamamen yok edip sıkılaştırmak kolları sıkılaştırmak için. :) Bu arada meleklerim sakın ağırlık kaldırmaktan korkmayın çünkü kadınlar ne kadar istese ve çalışsa da ilaç almadan kol kasıyla kalınlaşamazlar.Ancak sıkı ve diri kollarınız olur :) Ha bir de kas yapmaktan korkmayın. ne kadar çok kas o kadar hızlı metabolizma ve kalori harcanması demektir :)

Videoları ingilizce isimleriyle yazdım, ikinci linkte hepsini bulursunuz :) Bugün başlayıp 3 eylüle kadar yapıcam. O gün ameliyatım var sonraki bir hafta el verdiği kadar bişiler yaparım. sonraki bir hafta da ancak yürüyüş yapabilicem. Buraya yazarım yine:) Nolursa olsun hem eğlenceli hem de sağlıklı :) Hepinizi çok öpüyorumm :)

Merhaba
Çok severim Tiffany'yi, dayanamadım atladım :)
Facebook sayfasında da şöyle bir program var, ilgilenen olur diye yazayım dedim;

ÖNERİLEN PROGRAM:

Pazartesi

1. Hot body warmup
2. 10 minute booty shaking workout
3. No more back fat
4. Burn baby burn biceps
5. Beautiful Boody workout
6. Flat, sexy abs

Salı

1. Hot body warmup
2. Boxer Babe
3. Chiseled Chair Challenge
4. Bikini Abs Workout
5. Boob lift, tummy tuck
6. Stretch, Meditation and Gratitude

Çarşamba

1. Hot body warmup
2. Get your Sexy Back
3. Mountain Climber
4. Sexy Butt and Arm Combo
5. 5 minute Saggy Butt Solution (available on download only) if you don't have it do Sexy Sensational Shoulders.
6. Flat, sexy abs

Perşembe

1. Hot body warmup
2. Sexy Summer Workout
3. Small waist,tight but, thin thigh workout
4. Ballerina Beauty
5. No more flabby arms
6.. Boobs up, tummy down (chest and ab workout)
7. Strech, meditation, Gratitude

Cuma

1. Hot body warmup
2. Boxer Babe
3 Sexy, sensational shoulders
4. Ballerina Legs
5. 5 minute Saggy Butt Solution (ya da Sexy butt and arm combo)
5. Bikini Abs Workout
6. Slow, sexy abs

Cumartesi

1. Hot body warmup
2. 10 minute Booty Shaking Workout
3..Mountain Climber
4. Boxer Babe
5. .Butt like a Brazilian
6. Beautiful Booty
7. Stretch, meditation and gratitude.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…