Merhaba arkadaşlar :)
Bugün yeni bir keşfim oldu bne de hemen sizlerle paylaşmak istedim. Bir arkadaşımla konuşurken hergün aerobik yaptığını ve çok eğlendiğini kilo da verdiğini söyledi. Okulumuz 23 eylülde açılıyor o zamana kadar 5 -6 kilo vermeyi amaçlıyormuş. Ben de nerden yaptığını sorduğumda bana Tiffany Rothe'dan bahsetti.
Free Workout Videos | Workout Routine | Workout videos | Online Fitness workouts| | Tiffany Rothe Workouts bu sitesi.
Free Videos | Tiffany Rothe Workouts bu linkte de egzersizlerini koymuş. Hepsi kısa kısa böyle 10 dk 5 dk hatta 3 dk olanı bile var :) Ben de kendi ihtiaçlarıma göre bir program hazırladım kendime hergün 1 saatlik oldu. buraya yazim.
2 farklı çalışma planı hazırladım bir gün birini diğer gün birini yapıcam.
1.si:
Hot body warm up (12 dk)
boxer babe-1(11dk)
ballerina legs workout (5dk)
10 dk ara*
10 minute ballerine beauty (10 dk)
Brazillian butt (5 dk)
10 minute booty shaking (10 dk)
Strech-meditation (esneme-soğuma meditasyon 9 dk)
2.si :
Hot body warm up
boxer babe-1
ballerine legs workout
10 dk ara*
Boob lift&tummy tuck (5dk)
Sexy Butt & arm combo (6dk)
Sexy abs(5dk)
Sexy biceps (3 dk)
Esneme-soğuma yine meditasyon videosuyla bitiyor. :)
Benim bacaklarım kalın daha doğrusu yağlı diyelim ona zayıflamam ve kas yapmam lazım biraz.Ayrıca geri kalanlar da göbeği tamamen yok edip sıkılaştırmak kolları sıkılaştırmak için. :) Bu arada meleklerim sakın ağırlık kaldırmaktan korkmayın çünkü kadınlar ne kadar istese ve çalışsa da ilaç almadan kol kasıyla kalınlaşamazlar.Ancak sıkı ve diri kollarınız olur :) Ha bir de kas yapmaktan korkmayın. ne kadar çok kas o kadar hızlı metabolizma ve kalori harcanması demektir :)
Videoları ingilizce isimleriyle yazdım, ikinci linkte hepsini bulursunuz :) Bugün başlayıp 3 eylüle kadar yapıcam. O gün ameliyatım var sonraki bir hafta el verdiği kadar bişiler yaparım. sonraki bir hafta da ancak yürüyüş yapabilicem. Buraya yazarım yine:) Nolursa olsun hem eğlenceli hem de sağlıklı :) Hepinizi çok öpüyorumm :)