Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bi yerde okumuştum, çakraların dönüşleri hızlandıkça ve açıldıkça, vücutta belirgin tepkiler meydana gelebiliyormuş, örneğin biri çok şiddetli mide bulantısı yaşamaya başlamış, biri şiddetli ağrılar çekmiş ama vücut o ritmi yakalayınca hepsi geçmiş. yanlış bilgi vermek istemem kesinlikle, ama belki vücudun olumlu tepkileri olabilir bunlar, ya da bir yerlerde yanlış yapıyorsun fazla zorluyorsun ondan da olabilir.
hareketleri yaparken dinlenebileceğimiz yazıyor kitapta. mesela 4. hareketi yaparken köprüden normal duruşumuza döndüğümüzde biraz dinlenebiliriz. ya da hareketlerin 2 tanesini sabah kalanını akşam yapabiliriz.
kitaptan bu konuyla ilgili bir bölümü yazayım biraz sonra beraber değerlendirelim
yorgunluktan uyuyup kalmışım fazla ilgilenemedim konuyla.
az önce kitaba bir göz attım. kitabın ilk sayfalarında 5 hareketi yaparak mucize şeyler yaşadıklarını iddia edenlerin yorumları yer alıyor. bir tanesinde, bacaklarım güzelleşti göğüslerin irileşti diyen bir yorum var.
aslında ikinci kitapta daha çok yorum var diye biliyorum. bende ilk kitap var. daha teorik bilgiler içeriyor. sanıyorum ikinci kitapta sorunun kesin cevabını bulmak mümkün. eğer boy uzatmak ya da göğüsleri büyütmesi konusunda bir etkisi varsa, bunlarla ilgili yorum bulunabilir belki.
yakın bir zamanda ikinci kitabı da alıcam, o zaman daha net cevap verebilirim. yani umarım:)
insan etkisi olsa keşkeee demekten kendini alamıyor :)
cok sagol canim sana da zahmet verdim. insallah her konuda maksimium fayda goruruz. bende sorun cok gerci sacimda baya bir beyaz var onlarda eski rengine donerse cok sevinecegim