Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben 11 de karnimda gerilme hissetmistim .. hos bunda 1 amac saglik
ama nette okudugum yorumlarda elli küsürlü yaslarda birinin yaptigini ve arkadaslarin kendisini 30lu yaslarda sandigini fln okumustum hatta saclari ak olanlarin aklarinin gittigini :)
ben 31 yasindayim sen?
kusura bakma ya baya rahatsizlandim baslayamadim hareketlere pztsi ama yarin yapcam guclubacismile
ben hic duymamistim bu hareketleri burda gordum baya merak ettim arastirdim ve herkes ayni seyi soluyo duzenli yaptiginda faydasini gormeyen yok gibi.
Ben 21 yasimdayim 11 yasinda fln goreneceksem vazgecebilirim ona gore :roflol:
herkese merhaba
sırf buraya yazmak,için üye oldum 2 aydır tıbet yogası yapıyorum.etkileri paylaşmak istedim,yüzde botoks etkısı,cıltte sıkılasma yanakların toplanması gıdıgın gitmesi saçların uzaması ve bitmek bilmeyen bir enerji,sürekli hareket etme istegi
senin adina cok sevindim benimde 2. haftam olucak. Bu konu gogus buyutmede de var acaba sende buyume yapti mi?
herkese merhaba
sırf buraya yazmak,için üye oldum 2 aydır tıbet yogası yapıyorum.etkileri paylaşmak istedim,yüzde botoks etkısı,cıltte sıkılasma yanakların toplanması gıdıgın gitmesi saçların uzaması ve bitmek bilmeyen bir enerji,sürekli hareket etme istegi
dolgunlasma var ama henuz kesin büyüdü diyemem.ben daha cok cilt ve saç üzerinde etki gördüm,düzenli yapmak bu işin en önemli kısmı.o kadar saç uzatma için kür denedim hiç biri bu hareketler kadar uzatmadı.