Umarım gaza gelirsin kedicim.. Anlattım ya tatil sonrası yeniden azaldı tekrar sayım diye.. Bu hafta nihayet 17 oldu.. Sabırsızlıkla 21 tekrar olsun diye bekliyorum.. Her Cuma artış günü.. Hmm bu durumda iki hafta daha kaldı 21'e..
Patricia ritmi işe yaradı desene..
Hoş geldin.. Ben bu sene iki kere tatil yapınca, tatilde de dağıtınca maalesef alt seviyelere inmek durumunda kaldım.. ama şimdi 17 oldu yeniden..
"üşenmek" dedin ya.. çok kişisel bir düşünce söyleyeceğim farkındayım.. üşenmek ya da sıkılmak ya da bunalmak..bu duygular alınacak etkinin önünde bi duvar inşaa etmek gibi geliyor bana..
Hevesle yapılınca işe yarayacak diye düşündüm hep.. Bu nedenle de istekle ve inanarak 21 yapılmıyorsa, hiç yapılmayabilir diye düşünüyorum..
Dedim ya tamamen kişisel düşüncemi paylaştım..
Sporla kilo vermiş olman çok sağlıklı olmuş, tebrikler..
Karın dedin de.. eşimle ilgili son gelişmeyi paylaşayım.. Geçen yaz başlamıştı eşim.. Senelerdir ihmal ettiği bir göbek fıtığı ameliyatı vardı.. sonrasında ameliyat oldu ve 3 ay yasaklandı haraketler.. Sonra yine 3 tekrardan başladı.. Hayatında hiç spor olmayan bi adam.. Ha hiç bi zaman kilolu bi insan olmamıştır ama göbeklidir.. Poposu basık ve bacakları da incedir.. Güncel durumu tamamen farklı.. Göbek yok denecek kadar az, bacaklarda hafiften bi kalınlaşma ve en komiği popo toplandı.. Tibet yogası dışında hiçbir spor yapmayan bi insanın gözlerimin önünde değiştiğini görüyorum.. Sahiden enteresan.. Hani sanki adeta biçimlendiriyo vücudu..
Zorlanınca arttırmak için acele etme elbette ama hedef 21 olmalı.. ama bugün ama yarın.. baktın sıkıyo, o zaman yapma diye düşünüyorum..