Arkadaşlar iki tane Tibet yogası mucizesi haberim var!
1.5 ay kadar önce teyzemi tibet yogasına başlamaya ikna etmiştim. O da kuzenimi ikna etti. Böylece ikisi de aynı dönemde başlamış oldular.
Teyzemin sağ dizinde ciddi problemleri var. Sıvı eksikliği ve kas problemi nedeniyle çok zor büküyor, uzun süre ayakta kalamıyor ve özellikle de üzerine yük bindiremiyor. Hatta bu nedenle 3. hareketi olması gerektiği şekilde yapamıyordu. Sağ dizine ağırlık vermeyecek şekilde bir pozisyon alıp, bir puf yardımıyla yapıyordu.
Teyzem yogaya başladı ve haftada 2 değil 1 arttırarak devam ediyor, haklı, kendisini zorlamak istemiyor çünkü..
Ve bir mucize olmuş. Artık 3. hareketi normal yapıyormuş.
Dizinin üstünde durabilmeye başlamış. Kronik bir sorun 1.5 ay sonra yok olmuş, düşünebiliyor musunuz?
Dün akşam sağ ayağını bir ileri bir arkaya salladı durdu, bak dizimi artık bükebiliyorum diye.. Muhteşem bir andı!
Diğer mucize haber de kuzenimle ilgili.. Kuzenim 30 lu yaşlarında, 2 çocuk annesi. İkinci doğumundan sonra regl problemleri yaşıyor. Ve yaklaşık 2.5-3 senedir ancak ilaç kullanarak regl olabiliyor.
Bunca zaman sonra
ilk defa bu ay ilaç kullanmadan regl olmuş! Çok ama çok sevindim..
malesef benimde regl sıkıntım var sürekli soğan kürü yapıyorum inş bende bu mucizeyi yaşarımm
Yaşasın Tibet Yogası! Devam ediyoruz arkadaşlar! Bıkmadan, yılmadan, üşenmeden devam ediyoruz! :118: