Motivasyonuna katkı sağladıysam ne mutlu bana..
Ağrı konusunda bende de müthiş değişimler var.. Hemen hemen her gece özellikle de omuzlarım da boynumda ağrılar olurdu ve hep masaj diye dilenirdim.. hatta el masaj makinesi bile almıştım.. şimdi.. neredeyse bir yıldır yok.. tibetle %100 ilgili olduğunu biliyorum.. Çünkü son bir yıllık dönemde 3 kere ara verdim tibete.. ikisi kısa tatil dönemi aralarıydı onlarda olmadı bi durum ama özellikle geçen sene ameliyat döneminde iki aya yakın verdiğim arada ağrılarım yine başlamıştı.. Bundan dolayı eminim işte..
Göğüs konusunda gelince.. bu inanılmaz bişey zaten.. Yine o uzun dönemde sönmüştü göğüslerim.. Hatta tepeden fotoğraf çekmiştim.. sütyen bol duruyo yani düşün.. Sonra yine tibet ve derken gögüsler dolgunlaştı yeniden.. Geçen sene diyet yapıyodum bi de.. 73 kilodan 58 e inmiştim.. o nedenle göğüslerimin bi daha toparlanmayacağına neredeyse emindim ama tibet kurtardı..
Saçlarımda bi değişiklik olmadı.. Dilerim sende olur.. ve bizimle paylaşırsın..
Sağlıklı günler diliyorum..
Sweetcim bunca sayfa okunmaz zaten.. Konu açıldıkça paylaşırım deneyimlerimizi yeniden..
Merakla bekliyor olacağım sendeki periyod etkisini.. İnşallah aynı etkiyi sen de görürsün..