Canim ben 9lu tekrarlardayim ama tiikk yok
Merhaba, etkiler herkeste aynı olmaz, onun için denemenizi tavsiye ederim. :)
3'ten başlaman en iyisi, 2-3 gün aksatsaydın, aynı sayıdan veya birkaç sayı daha az yapabilirdin ama uzun süre bırakınca 3'ten başlamak en iyisi.17 tekrarı yaptıktan sonra uzun bir süre yapmamıştım şimdi yeniden başlamak istiyorum.
acaba kaçtan başlasam kedi?:26:
3'ten başlaman en iyisi, 2-3 gün aksatsaydın, aynı sayıdan veya birkaç sayı daha az yapabilirdin ama uzun süre bırakınca 3'ten başlamak en iyisi.
günaydın
3 tekrarla bugün yeniden başladım, etkileri anbean paylaşacağım.
21 e kadar gideceğim bu kez
Günaydın. İnşallah süreklilik olur. Ben de dün yapmayı unuttum.
Günaydın. İnşallah süreklilik olur. Ben de dün yapmayı unuttum.
Merhaba, kozmik'ten bahsediyorsan o yazıyı ben hazırladım, kitaptaki önemli detayları, düzenlemeleri de blog sahibi yaptı.merhabalar sizin bir arkadaşın bloğunda tibetin gençlik pınarı yazınızla egzersizlere başladım 4. haftam bitmek üzere şimdiye kadar sadece 2 gün yapmayı unutum 5. haftaya girecem hareketlerin sayısını 2şer artırdığım için her hareketi 11 sefer yapmam lazım ama geçtiğimiz hafta 9 kere yaptığım halde çok zorlanıyorum. bunun en büyük nedeni fazla kilolu oluşumdur diyee düşünüyorum. hareketleri 10 a tamamlayıp artık hiç artırmasam olur mu yada sizin bana bir öneriniz olursa sevinirim şimdiden vereceğiniz cevap için teşekürleer :)
Merhaba, kozmik'ten bahsediyorsan o yazıyı ben hazırladım, kitaptaki önemli detayları, düzenlemeleri de blog sahibi yaptı.Ben 1.5 yılı aştığı halde hala 21'de zorlanıyorum. Daha az sayılarda yapıpta faydalarını görenler oldu, nasıl rahat yapabiliyorsan öyle yap. İstersen 1'er 1'er arttırabilirsin. 2'şer sayı arttırmak zorunda değilsin. Çok zorlandığın hareketlerde blogda alternatif hareketler var istersen alışana kadar onları da yapabilirsin.
Herkese günaydin arkadaslar. Uzuuuun bir aradan sonra her gün ayni saatte yapamasam da deneyecegim dedim ve bugün ikinci günüm. Henüz tabii bir sey farketmek icin erken ancak ilk harekette midem cok bulaniyor. Umarim zamanla alisirim.
Günaydın. Gözlerini bir noktaya odaklıyor musun? Benim de bazen 1. harekette devrilme tehlikesi geçirdiğim oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?