● Tibet Kızları ●

Pastayı okuyunca canım pasta çekti tavuklu araba da iyiymiş
Bugün hic tibet yapasım yok,tatil yapayim diyorum...yarına enerji toplayayim :)
Ata verdiğinde arttırmaları nasıl yapıyorsun mesela her cuma artırıyorum salı günü ara verdim arttırmayı cumartesi mi yapacam

Pastayı okuyunca canım pasta çekti tavuklu araba da iyiymiş

Ata verdiğinde arttırmaları nasıl yapıyorsun mesela her cuma artırıyorum salı günü ara verdim arttırmayı cumartesi mi yapacam
Yok canım gununde arttir birsey olmaz
Sadece mesela yarin arttiracaksin bugun ara verme ... birde bence baslangicta araya hic gerek yok soyle 11 tekrardan sonra daha elzem o ara vermeler...birde ben her hafta ara vermemeye calısıyorum şahsen

11 den sonra vücut dinlenmek isterse 1 gün ara vermek gerekir ama dimi. Meselâ bugün sırt ve kaburgalarım ağrıyor dün hızlı yaptım ondan da olabilir üstüm açılmış da olabilir gece

5. Günü tamamladım
Günaydın canim, günden önce tekrar sayını yazarsan daha kolay takip edersin kendini ileriki günlerde, sonra atıyorum 25.günde kaç tekrar yapıyordum acaba diye hesap yaparken bulabilirsin kendini. Yani 3 tekrardasin ve 5.günün bitti ya 3/ 5, ben 13 tekrarın 5.Günündeyim 13/ 5 gibi. Kolay gelsin hepimize, uzun yıllar 21 de kalmak üzere..

Merhabalar herkese,

olay ilgimi çekti fakat bahsedilen kitap hangisi anlayamadım.
bilen biri yardımcı olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…