● Tibet Kızları ●

O zaman hiç zaman kaybetme endokrin doktoruna git.. bendede var yumurtalık kisti. Galiba bu hastaliklar hep birbirine bağlı tiroid icin vücudun orkestra şefi derler. O bezler olmazsa her yerde bi aksama oluyo ve dediğin gibi sürekli dikkat etmek zorundayiz.
Tibet hareketleri eminim destek olacaktır bizim bu hormanal sorunlarımıza. Ben 15 güne kontrole gitcem tibetten sonra ilk kez
Bakalım değerlerde bi degisiklik olmuş mu?
Allah şifa versin hepimize

Geçmiş olsun canım geçer inşallah.ben içtim ağrıdıkça sorun olurmuki.baş ağrısına dayanamam hiç. migren tarzı oluyor genelde çünkü
Sorun değil de mesela tibette cok bas agrisi olur ya.. bi yerin tamir oluyor ve agri kesici erteletiyor yani bu bas agrisini illaki haftaya yine cekerim...
Benim 3 gun bas agrisi cektigim gorulmus sey degil 1 gecedir en fazla...o yuzden hic ellemiyorum

Bugün ben de aşırı terledim ve içime afakanlar bastı bi daraldım bi sıkıldım ki sormayın... Bütün günüm Allahım hayra çıkar Allahım hayra çıkar demekle ve la havle çekmeyle geçti

ha_mim callan in etkileri ne oldu sende 15 gün yaptın sanırım

Gelelim fasulyenin faydalarına

Kalça kalktı biraz toparlandı ama ben yeni halini sevmedimbasen toparlandı.göğüs toparlandı bu galiba karın kaslarından dolayı oldu.kollar biraz inceldi.iç bacak toparlandı azda olsa selülitlerde azalma var.simitler küçüldü.kalça üstündeki bölüm inceldi(neresiyse orası artık:))bel altı galiba:)göbüş küçüldü en önemlisi daha esnek oldum daha doprusu olmuştumama işte ben çok ara verdim normalde 36 saati geçmemeliymiş.üst üste yapsaydım daha farkedilir olurdu.ha bide 1 kilo verdim tabii tibetle beraber yaşanan etkiler bunlar

Hareketlerin arası 48 saati geçerse baştan başlayın diyo.
Gelişmelerin çok güzel sevindim senin adına ben de görmek istiyorum o günleri

Geçmesi için yatıp dinlenmem lazım onada fırsat vermeyiler.geçmezse kırar geçiririm hepsini en iyisi içmek:))bide mideme vurursa acilde bulurum kendimi

Kızlar moral olsun sizlerede, bugün callan topiclerini dolaştım, orada bi kız annesinin tibet diye 5 li bi hareket yaptığını ve annesinin vücudunun mükemmel olduğunu yazmış ve bütün topic i tibet araştırmasına sokmuş 2009 da

Hediye bi elbisem var ve olmiiii, kendime doğum günümde bi elbise almıştımdı o da olmiiii bi şalvar aldıydım Edirne'den o da olmiiii bu popuş eriyecekkkk o ka nokta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…