- 15 Ekim 2014
- 1.498
- 3.174
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #1.761
ha_mim ne oldu? Mesaj atamiyorum özelden
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...aslayalim-baslayalim-hihi-baslayalim.1088115/
Kızlarrrrrrr hepiciklerinizi bekliyoreeeeee
Masallah 41bir kere:))
Ben de tiroid ameliyatı oldum da 3 sene önce. Onla ilgili bi kaç şey sormak istiyorum sana.
Gunluk Ilac kullaniyomusun?
Tiroidler mi alındı?
tiroid ler alininca bu tiroidin üzerine düşen çakra yine de gucleniyomu tibet hareketleriyle?
ameliyatta benim bu endokrin bezim komple alindi da boyun çakram a ne olmuştur mesela? Iyice zayıflamışmıdır?
Bu durum beni acayip meraklandiriyor?
Umarım anlatabilmisimdir?
Masallah 41bir kere:))
Ben de tiroid ameliyatı oldum da 3 sene önce. Onla ilgili bi kaç şey sormak istiyorum sana.
Gunluk Ilac kullaniyomusun?
Tiroidler mi alındı?
tiroid ler alininca bu tiroidin üzerine düşen çakra yine de gucleniyomu tibet hareketleriyle?
ameliyatta benim bu endokrin bezim komple alindi da boyun çakram a ne olmuştur mesela? Iyice zayıflamışmıdır?
Bu durum beni acayip meraklandiriyor?
Umarım anlatabilmisimdir?
Yaaaaa çok mutluyum demek canımız tibetimiz bizi sandığımızdan daha çok esnetiyor, yorumlarda herkes 3 gün yuruyemedim varlığından haberim bile olmayan yerlerim ağırdı falan yazmış, korktum haliyle, bütün gece uyuyana kadar kendimi telkin ettim, bu hareketler sana çok iyi gelecek, yarın kendini harika hissedeceksin, hiç bir ağrın olmayacak ve dadannnnn sabah bi kalktım çok az belimde ağrı vardı o da belli belirsiz
Bir tek benim ağrılarıma iyi gelmiyor tibet sanırım. Sırt ağrılarım berbat .
Azcik ağrı olacak canım ama tutulmadigin süre sıkıntı yok
amanın da 13 13 13
Yağ gibi yaptim...ama bacaklaarim titredi biraz bu sefer bittikten sonra
Kolaylastı son 3 gundur...dakka tutmadim ama en çok 4.egzersizde oyalaniyorumİkinci hareket nasıldı.bide kaç dk sürüyor hızımız nasıl acaba hep tereddütteyim
Callan topigimi haber verecektim bir de gobis hareketlerinde boynum çok zorlanıyor sen nasıl yapıyorsun diyecektim ama a-a yazamadım etiketlenmiyorsunGünaydın tibet güzelleri
Şehir dışındaydım canım .ani bi kararla 2 günlüğüne edirne çanakkale turu yaptık.netim vardı ama çekmedi oralarda.
Neden özel mesaj yazamıyorsun kiii?
Günlük ilaç son bi kaç senedir düzenli kullanmıyorum sadece hamileliklerde düzenli içtim.benim bildiğim bezin tamamı alınmıyor bana doktor çok az bi miktar bıraktığını onun azda olsa hormonu salgılayacağını söyledi.3 ayda bir test yaptırıyorum t3 t4 normal ama tsh 5 çıkıyor doktora bakarsan iyi en fazla 4 olmalı .işte bu yüzden kilo veremiyprum çabuk alıyorum.ilaç istedim vermedi.en iyisi endokrinoloji bölümüne yada ameliyat eden doktora görünmek .
Enerjiyle ilgili fikrim yok canım ama mutlaka etkiliyordur.zaten alternatif tıpçılar ameliyatı önermiyorlar.gerçekten vücudun yapı taşı organlardan.neyse sağlık olsun tek derdimiz bu olsun sanada geçmiş olsun canım.
Çok teşekkür ederim sana da çok geçmiş olsun. Benim tiroid bezlerimin tamami alındı o yizden hep icmek zorundayim ve dedigin gibi kilo bizim icin hemen kapinin önünde kafani cikarsan yakalaniyosun
Ben de endokrin doktoruna git derim tsh 5 ise. Ama hiç tehlikeli bi boyutta değil dr ondan vermiyodur ilac.
Veeeeee 1 ay sonra 21 inşallahhhhh... tey tey tey oley oley oley
Callan topigimi haber verecektim bir de gobis hareketlerinde boynum çok zorlanıyor sen nasıl yapıyorsun diyecektim ama a-a yazamadım etiketlenmiyorsun
Sağol teşekkür ederim CansınHarika enerjin var maşallah diyimde nazar değmesin:))
Geçmiş olsun kızlar troid sorunu Ablam da da varha_mim T Tip-toe
Kızlar bugün söylemesi ayıp kek ve pilav yaptım veeeeee kekten ince bir dilim ve pilavdan da bir kaşık yedim. Bu örnek davranışım için kendimi cani gönülden kutluyorum. Ekmeği de kestim 2-3 gündür onun içinde kendimi tebrik edicem bi ara hatırlatın lütfen.. oh oh yandan yandan tey tey tey.. muckkkk canım kendim benim
Geçmiş olsun kızlar troid sorunu Ablam da da varha_mim T Tip-toe
Kızlar bugün söylemesi ayıp kek ve pilav yaptım veeeeee kekten ince bir dilim ve pilavdan da bir kaşık yedim. Bu örnek davranışım için kendimi cani gönülden kutluyorum. Ekmeği de kestim 2-3 gündür onun içinde kendimi tebrik edicem bi ara hatırlatın lütfen.. oh oh yandan yandan tey tey tey.. muckkkk canım kendim benim
Of ben baş agrisindan geberiyorum kac gundur.....ama bugun en fenasi
Inatla ağrı kesici almiycam