● Tibet Kızları ●

Günlük ilaç son bi kaç senedir düzenli kullanmıyorum sadece hamileliklerde düzenli içtim.benim bildiğim bezin tamamı alınmıyor bana doktor çok az bi miktar bıraktığını onun azda olsa hormonu salgılayacağını söyledi.3 ayda bir test yaptırıyorum t3 t4 normal ama tsh 5 çıkıyor doktora bakarsan iyi en fazla 4 olmalı .işte bu yüzden kilo veremiyprum çabuk alıyorum.ilaç istedim vermedi.en iyisi endokrinoloji bölümüne yada ameliyat eden doktora görünmek .
Enerjiyle ilgili fikrim yok canım ama mutlaka etkiliyordur.zaten alternatif tıpçılar ameliyatı önermiyorlar.gerçekten vücudun yapı taşı organlardan.neyse sağlık olsun tek derdimiz bu olsun sanada geçmiş olsun canım.

Tibet callanı callanda tibeti destekliyor canım ikisi birarada kaymaklı baklava:)

Bir tek benim ağrılarıma iyi gelmiyor tibet sanırım. Sırt ağrılarım berbat .
Azcik ağrı olacak canım ama tutulmadigin süre sıkıntı yok

Benim sırt ağrılarıma callan iyi geldi.çok fazla esnetiyor çünkü.kendini iyi hissettiğinde sadece esneme hareketlerini yapabilirsi.Allah şifa versin canım

Günaydın tibet güzelleri

Şehir dışındaydım canım .ani bi kararla 2 günlüğüne edirne çanakkale turu yaptık.netim vardı ama çekmedi oralarda.
Neden özel mesaj yazamıyorsun kiii?
Callan topigimi haber verecektim bir de gobis hareketlerinde boynum çok zorlanıyor sen nasıl yapıyorsun diyecektim ama a-a yazamadım etiketlenmiyorsun

Çok teşekkür ederim sana da çok geçmiş olsun. Benim tiroid bezlerimin tamami alındı o yizden hep icmek zorundayim ve dedigin gibi kilo bizim icin hemen kapinin önünde kafani cikarsan yakalaniyosun
Ben de endokrin doktoruna git derim tsh 5 ise. Ama hiç tehlikeli bi boyutta değil dr ondan vermiyodur ilac.

Bende teşekkür ederim canım
Aslında banada ameliyat eden doktor ömür boyu kullanacaksın dedi ama sonraları aksama oldu tahlil yaptırdım ara ara. iyi çıkınca değerler vermediler.bide ilaç kemik erimesi yapıyor diye okumuştum bi yerde.çok yüksek değil ama bende pkoda var ona bağlı olarak insülin direncide vardır .hepsi biraraya gelince her konuda zorluyor beni.tatlı çok aramam ama karbonhidratları seviyorum.kaslar eriyor yağlanma artıyor.saçlar dökülüyor.adetler düzensiz.tibete başladığımdan beri ekmek ya hiç yemiyorum yada çok az.kilo veremesem bile almadığıma şükrediyorum çünkü çok müsait bünyem var.sürekli ilgilenicem kendimle yoksa işim yaş:))
İnşallah tibet çok iyi gelecek .hepimize şifa olsun...

Geçmiş olsun kızlar troid sorunu Ablam da da var ha_mim T Tip-toe

Kızlar bugün söylemesi ayıp kek ve pilav yaptım veeeeee kekten ince bir dilim ve pilavdan da bir kaşık yedim. Bu örnek davranışım için kendimi cani gönülden kutluyorum. Ekmeği de kestim 2-3 gündür onun içinde kendimi tebrik edicem bi ara hatırlatın lütfen.. oh oh yandan yandan tey tey tey.. muckkkk canım kendim benim

Callan topigimi haber verecektim bir de gobis hareketlerinde boynum çok zorlanıyor sen nasıl yapıyorsun diyecektim ama a-a yazamadım etiketlenmiyorsun

Başta zorlanma oluyor ama bikaç güne daha rahat yaparsın canım .ama azda olsa zorlanma oluyor.zorlandığın zaman ya başını biraz indir yada harekete ara ver tekrar başla.ben başlarda dinlenerek yaptım bu yüzden.kaç gündürde yapmıyorum tekrar sil baştan((

Teşekkürler canııııııım
Eferin sanaaa ekmeği kestiysen bikaç güne kalmaz yüzünde ve göbüşündeki farkı görürsünbende yemiyordum çayın yanında püskevit filan ama adetim gecikince şirazeden çıkıyorum.gerçi en fazla 2 tanecik yiyorum ama hiç yememem lazııım

Vallahi taş gibi bi irade seninki helal olsun tebriklerimi sunuyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…