- 4 Aralık 2008
- 3.942
- 5.272
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #1.641
İnşallah :)Ay hadi hayırlisi iyi dusunelim iyi olsun
Olumsuz olarak gecen hafta acayip sindirim sorunu yasadim ve cok hava yutuyordum istemsiz.. affedersin geğire geğire bi hal olmustum bi kac gun simdi duzeldimkoltuk altı deyince benimde çok fazla kaşıntım oldu o bölgede sivilcede doldu . inşallah et benleri kaybolur kocaman var bacağımda birde 2 kolumda var minik ama ben rahatsız oluyorum. başka var mı böyle belirti
Eeee benim kalp sağda sola mı yatcam kafam karıştıKızlar sol tarafa yatmak depresyona, kilo almaya, yüksek tansiyona engel oluyormuş. Ben hep sağa yatıyordum, kalp yukarda kalsın diye..acaba o yüzden mi kilo aldım.. belki de tibeti bıraktım diye... amannnnnn gece gece aklımda deli sorular... Allahım bu göbişten kurtar beni tez zaman da AMİNNNNNN
Geğirme bende de oldu. Sindirim rahatlatıyordu normalde demek bir sıkıntı vardı onu mu onardı sende dicez.Olumsuz olarak gecen hafta acayip sindirim sorunu yasadim ve cok hava yutuyordum istemsiz.. affedersin geğire geğire bi hal olmustum bi kac gun simdi duzeldim
Ondan mı yoktun bayagidir. Etkileri paylaş bizimle bakalım ara verince neler değişecekMerhaba arkadaşlar, bayramdı yaz tatiliydi yıllık izne ayılınca tibete de ara verdim bugun döndüm ve tekrar baştan başlıcam
Tatile gittiğim yer hiç uygun degildi ama hep bi eksikliğini yasamadim desem yalan olur. 10 gündür yapamadım tibeti bi de en son gaz sıkışma problemi yasamıştım bırakınca geçti. Bakalim bu sefer nasıl bi hikaye beni bekliyor olacak tibet yolculuğunda:)
Ondan mı yoktun bayagidir. Etkileri paylaş bizimle bakalım ara verince neler değişecek
alışknlık haline geldiğinde boşlanmıyor ama 1 kere bıraktın mı devamı geliyorKesinlikle paylaşırım bu benim 3. kez baştan baslayisim olacak.. umarım boşlamam bi kez daha yoksa etkileri de kısa sürüyor..
Bugün sabah ilk tibeti yaptım. 3 sayısı ile başladım.
Sen callan da yapinca komple vucut yeniliyorsun maşallah....bende de ufak ufak gelismeler var gibi ufaktan bi iki haftaya bakim ilerleme olursa anlatıciiğiim :)
soğan kürü yapıyordun etki etmedi mi o .
onu yaptım ama sürekli yapamadım çünkü ağrılarım tavan bu ara geçmiyor . sen bayağı istikrarlı gidiyorsun calla konusunda hayranım valla sana . diş ağrısı berbat bende de ara ara azıyor
Kızlar sol tarafa yatmak depresyona, kilo almaya, yüksek tansiyona engel oluyormuş. Ben hep sağa yatıyordum, kalp yukarda kalsın diye..acaba o yüzden mi kilo aldım.. belki de tibeti bıraktım diye... amannnnnn gece gece aklımda deli sorular... Allahım bu göbişten kurtar beni tez zaman da AMİNNNNNN
Merhaba arkadaşlar, bayramdı yaz tatiliydi yıllık izne ayılınca tibete de ara verdim bugun döndüm ve tekrar baştan başlıcam
Tatile gittiğim yer hiç uygun degildi ama hep bi eksikliğini yasamadim desem yalan olur. 10 gündür yapamadım tibeti bi de en son gaz sıkışma problemi yasamıştım bırakınca geçti. Bakalim bu sefer nasıl bi hikaye beni bekliyor olacak tibet yolculuğunda:)
Eeee benim kalp sağda sola mı yatcam kafam karıştı
hee benim organlarımın yerleri tersMerakla bekliyorum altından ne çıkacak diyedün yapamadım callanı
Soğan kürünü sadece 1 hafta yaptım canım.bu aralar midem ağrıyor çok dokundu.zaten midesinde sıkıntı olanlara tavsiye edilmiyor.kaş yaparken göz çıkarmayım diye bıraktım.çok geç gelmez umarım ateş basıyor ayaklarım yanıyor uyuyamadım sinir geldi üstüme
Aslında callana kardiyoda eklesem süper olur ama onu zor yapıyorum.tsh sınırda ödem var kilo zor gidiyor adet yok offff içim şişti
Aman dişini ihmal etme
Hoşbuldum canıım nasılsın görüşmeli
11 le aranız nasıl:))
Bende tam tersi biliyorum zaten sünnet olanda sağa yatmak.vardır mutlaka hikmeti.ayrıca ender saraçın bununla ilgili yazısıda var faydaları hakkında
Olmadı baştan olmuş:))ben başa sarınca kendimi mızıkçılık yapmış gibi hissediyorum.hayırlısı olsun yinede
Tek iyi yönü ilk sırada ben olcam3-5 gün daha 11 yapıp 13 geçiyim diyodum ama vazgeçtim.çok yakın takip ediliyorum:))fırsat kolluyor hatunlar:)
Tövbe bismillah sağda mı
hee benim organlarımın yerleri terssinir sistemimde sizinkine göre farklı olabilir
calla bitir sonra kardioya geç bence hepsi birden zorlamasın enerjin biter .
o ayak yanması ateş basması bende de oldu geçen hafta tibetten dedim geçtim . ama tüp tedvisinden sonra aylarca bu sıkıntıyı yaşadım
Teşekkürler iyiyim.Hoşbuldum canıım nasılsın görüşmeli
11 le aranız nasıl:))
çok uzaklardayım ben sizeKızlar aklıma ne geldi, herkes istanbulda mi oturuyor? Sayılar henüz 11 lerdeyken bi buluşsak, 21 de görüştüğümüz de aradaki farkı daha iyi gözlemlemiş oluruz. Ne dersiniz ?Kova hatunu olcam sanırım büyüyünce
leslie 1 ya da 2 mil yapabilirsin .Şöyle yarım saatcik bi yürüyüş olsa fena olmazdı hani:)olduğu kadar artık.callan bitmiyoki gülüm yap yapabildiğin kadar
Yanma tibetten değilde hormonal galiba.ilaçlarda yapıyor doğru.ikinci bebek için yumurta geliştirici ilaçlar kullanmıştım ordan biliyorum az çok.
Olsun gelirsin kiçok uzaklardayım ben size