● Tibet Kızları ●

Tesekkur ederim belim düne göre iyi sırtım ağrıyor ama tibeti bi yapayım bakalım ne olacak

3. Hareket süper yapar yapmaz ağrım nerdeyse hiç kalmadı hissedilir şekilde azaldı hareketin bitiminde hepsi bittiğinde de ( tibet 6 ve Japon nefes dahil) çok daha iyiydim şimdi hafif bi sızı var sadece.. tey tey tey ha uşak ha

Şimdi gidip 9 tekrar yapcam

Düzenleme: epey güçlenmişim vız geldi 9 tekrar bugun bide regl de oldum ama zerre yorgunluk ağri sizi hic birsey yok

Sadece 2.egzersizin 7.tekrarında karın kaslarım yanmaya basladi hafif ...ama zaten 8 9 u da yaptim bitti...
Egzersizleri bitirdikten sonra bir kahkaha atasım geldi ki öyle icten ....tutmadim da kendimi...kahkaha atarken de gozumden yaş akıyor oğlum diğer yandan ben guluyorum diye o da gülüyor...garibim ne bilsin anası delirdi

Son düzenleme:
Evlimiydin?
Cinsel anlamda enerjin nasıl çokta özür dilerim ama perhizli öneriliyor 6.ayin ondan

Tibet sağ olsun kahkaha da attırır ağlatırda

Plank yaparken çok dikkat et ben belimi plank yaparken incittim. Bir ay çektim. Yanlış yapıp belime yüklenmişim.

İncitme değilde bende senin gibi ceryanda kaldım.hafif tutkluk hareket kısıtlılığı var(
Akşam kv ile baklava yaptık terledim arkadan rüzgar çarptı anladım ama onu ateş basıyor kapatamadım da .insan iyileşince bi daha olmıcak sanıyor:/sabah iyiydim.bide tuttum cam sildim iyice terledim .üstüne tuz biber oldu oda .yoksa sadece o olsa sabahta olurdu.krem filan sürdüm bakalm.ağrım yok ama hareket ederken bi tedirginlik var

Maşallah diyelim nazar değmesin
Darısı 11 lere 21 lere bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…