- 4 Mayıs 2011
- 24.326
- 45.721
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #1.301
Vakkum nasil bisey...Tibet 9/3
Callanetics 6.gün
20 sn plank
20 kere mide vakumu yapıldı
Artık çetele tutucam
Tesekkur ederim belim düne göre iyi sırtım ağrıyor ama tibeti bi yapayım bakalım ne olacakAaa geçmiş olsun.bende yeni atlattım çok kötüysen ihmal etme hemen kas gevşetici iğne ol.ben gitmedim 1 ay ceremesini çektim.en sonunda oldumda rahatladım.yoksa tutulma geçti ağrı miras kaldıydı.Allah şifa versin tez zamanda...
Plank yaparken çok dikkat et ben belimi plank yaparken incittim. Bir ay çektim. Yanlış yapıp belime yüklenmişim.Tibet 9/3
Callanetics 6.gün
20 sn plank
20 kere mide vakumu yapıldı
Artık çetele tutucam
Yarasınnn3. Hareket süper yapar yapmaz ağrım nerdeyse hiç kalmadı hissedilir şekilde azaldı hareketin bitimindehepsi bittiğinde de ( tibet 6 ve Japon nefes dahil) çok daha iyiydim şimdi hafif bi sızı var sadece.. tey tey tey ha uşak ha
Evlimiydin?3. Hareket süper yapar yapmaz ağrım nerdeyse hiç kalmadı hissedilir şekilde azaldı hareketin bitimindehepsi bittiğinde de ( tibet 6 ve Japon nefes dahil) çok daha iyiydim şimdi hafif bi sızı var sadece.. tey tey tey ha uşak ha
Aramızda 2 güncük mü varmış anaaaaaaaBende bugun 9 tekrara geciyormusum
Tibet sağ olsun kahkaha da attırır ağlatırdaŞimdi gidip 9 tekrar yapcam
Düzenleme: epey güçlenmişim vız geldi 9 tekrar bugun bide regl de oldum ama zerre yorgunluk ağri sizi hic birsey yok
Sadece 2.egzersizin 7.tekrarında karın kaslarım yanmaya basladi hafif ...ama zaten 8 9 u da yaptim bitti...
Egzersizleri bitirdikten sonra bir kahkaha atasım geldi ki öyle icten ....tutmadim da kendimi...kahkaha atarken de gozumden yaş akıyor oğlum diğer yandan ben guluyorum diye o da gülüyor...garibim ne bilsin anası delirdi
Ay sinirim bozuldu yaTibet sağ olsun kahkaha da attırır ağlatırda
Üzüldün müAramızda 2 güncük mü varmış anaaaaaaa
Biliyorum. Değilim.Evlimiydin?
Cinsel anlamda enerjin nasıl çokta özür dilerim ama perhizli öneriliyor 6.ayin ondan
Yooo aksine sevindim hemen hemen aynıymışız. Ben seni geçerim bilem ona daha çok sevindim tabiÜzüldün mü
Nasıl geçeceksin bakim ...kac tane artiracanYooo aksine sevindim hemen hemen aynıymışız. Ben seni geçerim bilem ona daha çok sevindim tabi
Plank yaparken çok dikkat et ben belimi plank yaparken incittim. Bir ay çektim. Yanlış yapıp belime yüklenmişim.
Şimdi gidip 9 tekrar yapcam
Düzenleme: epey güçlenmişim vız geldi 9 tekrar bugun bide regl de oldum ama zerre yorgunluk ağri sizi hic birsey yok
Sadece 2.egzersizin 7.tekrarında karın kaslarım yanmaya basladi hafif ...ama zaten 8 9 u da yaptim bitti...
Egzersizleri bitirdikten sonra bir kahkaha atasım geldi ki öyle icten ....tutmadim da kendimi...kahkaha atarken de gozumden yaş akıyor oğlum diğer yandan ben guluyorum diye o da gülüyor...garibim ne bilsin anası delirdi