● Tibet Kızları ●

Bu ara uykuya doymuyorum mis gibi uyurum olduğum yerde. Spor yapıp hamlamayi özledim kemik ağrılarımdan cesaret edemiyorum

Canım acaba yapsan kendini daha mı iyi hissedersin?

Biri benim yerime tibet yapsın...
Ay hic kalkasım yok
Pineklemek ben

Akşam bana verdiğin gazdan kalmadı mı:))
Bak ben 1 saatlik spor yaptım o tembelliğe rağmen.gevşemek yok lütfen rica ediyorum
Ben sabah nasıl yaptım bir bilsen.heryerim acıyor spordan.ah ah diyerek:))
Sabah büyüğün odasına girdim tibeti yapmak için oda anladı diyoki hadi iki dönde görelimbi sürü de kusur buldu dedim bi daha kimsenin olmadığı yerde yapcam.ev kalabalık anacım heryerden biri çıkıyor.banyoda mı yapsam neee:))

yok yaptım bile tibeti
Ben şanslıyım şimdilik oğlum öpucuk verip duruyor,dikkatli izliyor inceliyor napiyo bu diye kafam rahat...
ama esimin onunde cok zorunlu kalmazsam yapmam o da boyle incik cincik yada güldürme pesinde...

pazartesi başlıcam kitabı okuyum güzelce anlayım pazartesi başlarım.
benim eşimde sporcu karım diyor dikkatımı dağıtıyor spor yaparken

Benimkiler dün spor yaparken bacaklarımın arasına girip cee yaptılar.üstümden atladılar altımdan geçtiler benböyle oldum.ne zor şartlarda yapıyorum görün

Anca konuşsa bu adamlar siz yapında bide sizi görelim bakalım öyle kolaymıymış

Gecen senelerde ona da yaptırdim
5 tekrara geldi mi gelmedi tam animsayamadim su an
bu ne ya dedi
Benden guclu adama zor geldi

Tesekkur Bende yarin 7 ye gecicem...
Hos geldin bu arada...ilk defa mi deniyorsun egzersizleri...?
Hayır. Tibet le 4 sene önce internette tanıştım. 4 kere 21 e kadar geldim. En fazla 2 ay 21 de kaldım. Belimi incittim yapamadım. Şimdi yeniden başladım. Ikinci haftam.

Hayır. Tibet le 4 sene önce internette tanıştım. 4 kere 21 e kadar geldim. En fazla 2 ay 21 de kaldım. Belimi incittim yapamadım. Şimdi yeniden başladım. Ikinci haftam.
Ooo baya deneyimlisin
Ben hic 21 e gelemedim en son rekorum 13 ama bu sefer bırakmak yok ...kararlıyım
Ona rağmen gerek ruhsal ve bedensel fayda gördüm hep

Ooo baya deneyimlisin
Ben hic 21 e gelemedim en son rekorum 13 ama bu sefer bırakmak yok ...kararlıyım
Ona rağmen gerek ruhsal ve bedensel fayda gördüm hep
Bende başladıktan sonra ani keskin ama kısa süren baş agrilari oluyor. Bir de kulak arkamda sivilceler çıkıyor. Yüzümde de çıkıyor. Bazen enerjim çok yükseliyor bazen de parmağımı kipirdatmaya halim olmuyor. Bazen çok sakin bazende çok asabi oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…