- 4 Mayıs 2011
- 24.326
- 45.721
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
Ahahaha gösterdim bile dostumo da kim oluyormuş
2. Callanetics yapıldı
Yapıyorum canım geçti migren :))) Baş ağrısı varken biraz zorlandım ama bırakmadım :))Listede uçümüz kaldık :)
Rakika anca beğen dur hic konuşma:) iyilestin mi biraz ?
Yapabiliyormusun tibeti?
Yok ben zaten bu ara pek takılamıyorum. Yazmam gereken bişey varsa yazıp çıkıyorum. Okuyorum genelde :)) bir sakinlik var üstümde :))Bütün forumlarda aynı şey oluyor.önce bi heves herkes geliyor.sonra teker teker terkediyor:))ayran gönüllüyüz
Yok ben zaten bu ara pek takılamıyorum. Yazmam gereken bişey varsa yazıp çıkıyorum. Okuyorum genelde :)) bir sakinlik var üstümde :))
Tibet çarptı galiba :)) aslında çok zamansız bir ağrıydı, adet öncesi olsa tamam ama daha yumurtlamamıştım bile, garipti yaniYanlış anlama canım seni kasdetmedim.genel için söyledim.bizim temizlik topiğindede böyle oluyor çünkü:)yoksa arada sırada da olsa yokluyosun sen.hem o kadar baş ağrısı çektin goley mi...
Tibet mi çarptı yoksa:))
Tibet çarptı galiba :)) aslında çok zamansız bir ağrıydı, adet öncesi olsa tamam ama daha yumurtlamamıştım bile, garipti yani
İnşallah tüm rahatsızlıklarımiz buhar olup uçsunTibettendir canım yapıyor genelde.inşallah bi daha gelmemek üzere terkeder seni
Amiin canım cümlesinin.
Benim buhar olmasını istedklerim
Adetin düzene girmesi yani pko
Egzama (bu aralar yok )
Diz ağrısı
Bel ağrısı
Dişeti kanamaları
Mide ağrısı
Saç dökülmsi
Kansızlık
Selülitler simitler
Kilo verip sıkılaşmak
Abbooowne kaldıki geriye.benim 40 bin bakımım gelmiş
Bendekiler:
Dişeti kanamaları
Saç dökülmsi
Selülitler
Sıkılaşmak
Saçlarımdaki beyazlar :/
Benim şakaklarda da çıkmaya başladı. Bir de çok dökülüyor yakında kel kalcamEklem ağrıları hariç aynıymış:)beyaz varda kafaya takılacak kadar değil görünmeyen yerdeler:))kim karıştırıp bulacak onları
Amin inşallahSoğanda 1 haftayı doldurdum.yatarken içiyorum.sonra da wc gitmekten uyuyamıyorum.şifa olsunda tek katlanırız
Benim şakaklarda da çıkmaya başladı. Bir de çok dökülüyor yakında kel kalcam
Kan değerlerim güzel vitamin eksikliği var bende galiba, sürekli b vitamini veriyorlar bir işe yaramıyorKan değerlerine baktırdın mı hiç.bendeki kansızlıktan galiba.ilaçla düzelmedi en son şurup verdi dr bakalım düzelecek mi.bide karanfil çok iyi geliormuş.tembellikten yapmadım hiç
Kan değerlerim güzel vitamin eksikliği var bende galiba, sürekli b vitamini veriyorlar bir işe yaramıyor
AynenOoo tam teşekküllu yogaci
Bu ara uykuya doymuyorum mis gibi uyurum olduğum yerde. Spor yapıp hamlamayi özledim kemik ağrılarımdan cesaret edemiyorum.Fazla rahatlayıp o pambık minderin üstünde uyuyormuşsunsen anlatırken benim uykum geldi çünkü yuhum geldi galibaaa.halbuki ben callanetics yapcaktım ayy heryerlerim nasıl hamlamış.özellikle üst bacağım ve kollarım.
Buna katılıyorum temizlik topigine bende yazdım surekli takipte olan sivastrabzon başka düzenli yazan yok diyebilirim. Birde şu k.doğum topikleri varya aşılama ve tüp bebek bölümleri ordaki üyeler işleri bitince yok oluyorlar hiç son durumlarını da yazmıyorlar sinir oluyorumBütün forumlarda aynı şey oluyor.önce bi heves herkes geliyor.sonra teker teker terkediyor:))ayran gönüllüyüz