● Tibet Kızları ●

Göbek haric her yerim bıngil bıngil olabilir hic sorun degil :KK70:

Bu arada kızlar 1 saat sonra merkür gezegeni günesin kalbinde olucakmış yarin 19.00 kadar...bu da demek ki tüm dileklerimizin kabul olacağı bir zaman dilimi...en azından yarına kadar negatif hic bir düsunceye soze davranişa yer yok...gerceklesme ihtimali cok buyuk :)

Ayy aman aman hiç bi yerin bıngıl bıngıl olmasın:))hiç güzel bişey değüll :lülülü:
(Emoji sana değil bu arada bıngıldaklarıma:))

Bilgilendirme mesajı için teşekkürler değerlendiricem mutlaka.dua imajinasyon aklıma ne gelirse:KK73:

Bugün yumurtlama günüm, dileğim de Rabbime malum. Hadi inşallah ❤

İnşallah canım.Allah isteyen herkese nasip etsin:anneadayı:

Başaklar çok eleştirir çekilmez oluyorlar bazen :KK70:
Hmmm şiddetlenme oluyor mu bu duygularda ya da azalma onu takip ettin mi.

Ay deme öyleeee.o kadar değildir ya:confused:napsınlar bazılarının gerçekten eleştirilmeye ihtiyacı var:duduk:

Duygulara gelince valla kendimi o kadar dinlemeye vaktim olmuyo be canım.bende 3 çocuk var.ergeni çocuğu bebesi her gruptan.tek temennim onlara yetecek kadar enerjim olsun yeter.yoksa kim napmış ne demiş veya ne hissetmişim pek üzerinde duramıyorum:confused:

İnşallah canım.Allah isteyen herkese nasip etsin:anneadayı::KK37:
Aminn Allah razı olsun ❤
Ne güzel ne güzel.kıskanma canım amaaan nesini kıskanıyosun:KK45:yeni evli misin çünkü yıllar geçtikçe bu his köreliyor. kendine ettiği eziyetin o zaman farkına varıyor insan.:KK66:

Kıskançlık güzel de fazlası zarar :p
3 bitti 4e doğru gidiyoruz :KK37:

Son düzenleme:
Kızlar ben simdi dustan cıktım iyicene inceledim kendimi
1.kesinlikle bel oyuntum belli oluyor artık
Tıpkı eskisi gibi yani doğumdan oncesi gibi hemen hemen...gariptir ben hep tibet yaptım doğumdan sonra ama bu oyuntu yeni yeni sekilleniyor...dogumdan sonra biraz düzlesmisti orası...
Kalcada bir sıkılasma var ama basenlerim eridi gibi daha oyuk oldu ortası bu hic hosuma gitmedi...kollarım sekilleniyor daha toparlanmış gibi...
Yağ fukarası olmanın avantajları bunlar :)
Göbegim de tam duzleşse aslinda keske....ama sanırım ona kardiyo lazım gelebilir :KK45:
Bacaklarım da sıkılastı ama inceldi biraz yani sıkılaştığı icin oyle duruyor onları da sisirtmem gerek :KK53:

Kızlar ben simdi dustan cıktım iyicene inceledim kendimi
1.kesinlikle bel oyuntum belli oluyor artık
Tıpkı eskisi gibi yani doğumdan oncesi gibi hemen hemen...gariptir ben hep tibet yaptım doğumdan sonra ama bu oyuntu yeni yeni sekilleniyor...dogumdan sonra biraz düzlesmisti orası...
Kalcada bir sıkılasma var ama basenlerim eridi gibi daha oyuk oldu ortası bu hic hosuma gitmedi...kollarım sekilleniyor daha toparlanmış gibi...
Yağ fukarası olmanın avantajları bunlar :)
Göbegim de tam duzleşse aslinda keske....ama sanırım ona kardiyo lazım gelebilir :KK45:
Bacaklarım da sıkılastı ama inceldi biraz yani sıkılaştığı icin oyle duruyor onları da sisirtmem gerek :KK53:

Kilo sorunun olmadığı için bu dediklerin çok kolay yaparsın sen canım:KK6:
Ayrıca o oyuntudan bende istiyoruuuuuuum:KK8:

O zaman tibet forever :rapci:
Bide squat da etkili bel oyuntusu icin biliyormusun ?

Evet canım biliyorum da benim kilo alt tarafta toplandığu için yapmaya korkuyorum.belime göre kalça geniş duruyo zaten.eccik kilo veriyim hemen başlıcam onada.bi ara yanıldım yaptımda kendi bağımsızlığını ilan etti:KK70:

Bence olursun :)
Enerjin genc eminin goruntun de oyle...
Yani bilmesem 3 cocugu var demem...o kadar taze ki enerjin

:KK200::KK200::KK200:
Ay canım teşekkür ederim:eek:.asıl senin harika bi enerjin var buda bana yansıyor:KK5:
Ama yaşımı göstermediğim doğru minyon yapılıyım.büyük kızım benden uzun ve yapılı herkes kardeşim sanıyor:KK70:çevremdekilere göre ne kadar fazla olgun gözüksemde ben kendimi büyümeyen çocuk gibi hissediyorum.herhalde bunda çocukların etkisi büyük.onlarla oynamak ruhuma iyi geliyor.:spor:

Evet canım biliyorum da benim kilo alt tarafta toplandığu için yapmaya korkuyorum.belime göre kalça geniş duruyo zaten.eccik kilo veriyim hemen başlıcam onada.bi ara yanıldım yaptımda kendi bağımsızlığını ilan etti:KK70:

:KK200::KK200::KK200:
Ay canım teşekkür ederim:eek:.asıl senin harika bi enerjin var buda bana yansıyor:KK5:
Ama yaşımı göstermediğim doğru minyon yapılıyım.büyük kızım benden uzun ve yapılı herkes kardeşim sanıyor:KK70:çevremdekilere göre ne kadar fazla olgun gözüksemde ben kendimi büyümeyen çocuk gibi hissediyorum.herhalde bunda çocukların etkisi büyük.onlarla oynamak ruhuma iyi geliyor.:spor:
Evet bazlarına cocuk iyi geliyor bazlarını ise yıpratıyor...aslında cocuklar kişideki negatif enerjiyi söker atar...yani bi nevi topraklanma görevi gibi ...

Evet bazlarına cocuk iyi geliyor bazlarını ise yıpratıyor...aslında cocuklar kişideki negatif enerjiyi söker atar...yani bi nevi topraklanma görevi gibi ...

Doğru tespit:super:konulara nokta atışı yapıyorsun valla.hayat sana ne istersen ne yönde çaba gösterirsen onu sunuyor.yıpranmak istersem bahanem çok.ama bu kendimden çok çocuklarıma haksızlık olur diye düşünüyorum.Rabbim her koşulda tüm annelere güç kuvvet sabır versin.annelik zor vesselam...

Maşallah genç evlenmişsin sen de :))) Allah huzurunuzu eksik etmesin :)))

Biraz öyle oldu:)
Amiin canım cümlemizin inşallah:KK200:

Ayy aman aman hiç bi yerin bıngıl bıngıl olmasın:))hiç güzel bişey değüll :lülülü:
(Emoji sana değil bu arada bıngıldaklarıma:))

Bilgilendirme mesajı için teşekkürler değerlendiricem mutlaka.dua imajinasyon aklıma ne gelirse:KK73:

İnşallah canım.Allah isteyen herkese nasip etsin:anneadayı:

Ay deme öyleeee.o kadar değildir ya:confused:napsınlar bazılarının gerçekten eleştirilmeye ihtiyacı var:duduk:

Duygulara gelince valla kendimi o kadar dinlemeye vaktim olmuyo be canım.bende 3 çocuk var.ergeni çocuğu bebesi her gruptan.tek temennim onlara yetecek kadar enerjim olsun yeter.yoksa kim napmış ne demiş veya ne hissetmişim pek üzerinde duramıyorum:confused:
valla o kadar ya :KK70: eşim başak herşeyi eleştirir kendi hariç :KK70: kendi mükemmel erkik :KK70: maşallah allah bağışlasın en zoru ergen olsa gerek

X