● Tibet Kızları ●

beni anlattın şuan dün mesela çok çok zorlandım isteksiz de olsa yaptım o hareketler çerez benim için ama dediğin gibi hayatımda ilk kez yapıyor gibiyim. neyse ki doğru yoldaymışım ki bunları yaşıyorum hafta sonu da kitaplarımı bitiririm.
Hep boyle devam ederse ama 2 3 gun o zaman birak yeniden basla...ben hep oyle yaptım..evet 21 e asla ulaşmadim daha ama ulassaydim da pek bir faydası olmazdi zorlanarak

Hep boyle devam ederse ama 2 3 gun o zaman birak yeniden basla...ben hep oyle yaptım..evet 21 e asla ulaşmadim daha ama ulassaydim da pek bir faydası olmazdi zorlanarak
bırakırsam tekrar 3 ile başlayacam ama ...
7 tekrarda kalayım 1 2 hafta daha 21 bana uzak bir ihtimal geliyor zaten

orası da öyle ama ya başlamak zoruma giderse neyse bugün yapamzsam pazartesi başlarım. etkisi değişir mi rüyalarım yeni düzene girdi başa alsam kabuslar gelirmi geri
Tamamen bunyeye bağlı...yani bu başladığinda gelmez ama bir daha ki basladığında da gelebilir....biraz da psikolojinle alakalı...bazı seyleri ne kadar aştığına bağlı...sonucta icte ne varsa ortaya cikip sifalaniyor

Tamamen bunyeye bağlı...yani bu başladığinda gelmez ama bir daha ki basladığında da gelebilir....biraz da psikolojinle alakalı...bazı seyleri ne kadar aştığına bağlı...sonucta icte ne varsa ortaya cikip sifalaniyor
benim içim çürümüş :KK70: nasıl şifalanacak olmazsa bırakayım 2 3 hafta 3 tekrar ile gideyim

X