- 8 Ağustos 2008
- 34.639
- 38.968
- Konu Sahibi Kova hatunu
Geldimmm..Ellssa burası canım bahsettiğim topik
Şimdi bakınalım bi neymiş içerik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geldimmm..Ellssa burası canım bahsettiğim topik
bak bakalım :)Geldimmm..
Şimdi bakınalım bi neymiş içerik
Hep boyle devam ederse ama 2 3 gun o zaman birak yeniden basla...ben hep oyle yaptım..evet 21 e asla ulaşmadim daha ama ulassaydim da pek bir faydası olmazdi zorlanarakbeni anlattın şuan dün mesela çok çok zorlandım isteksiz de olsa yaptım o hareketler çerez benim için ama dediğin gibi hayatımda ilk kez yapıyor gibiyim. neyse ki doğru yoldaymışım ki bunları yaşıyorum hafta sonu da kitaplarımı bitiririm.
Ben kilo vermedim aksine istahim acildi iyice :) cunku benim kiloya ihtiyacim var...Pekiii kim ne kadar kilo verdi ve ne artılar kazandı acaba
bırakırsam tekrar 3 ile başlayacam ama ...Hep boyle devam ederse ama 2 3 gun o zaman birak yeniden basla...ben hep oyle yaptım..evet 21 e asla ulaşmadim daha ama ulassaydim da pek bir faydası olmazdi zorlanarak
Aynı hareketler mi uygulanıyor hergünBen kilo vermedim aksine istahim acildi iyice :) cunku benim kiloya ihtiyacim var...
Tibet her konuda tam bir dengeleyici
Bedenin neye ihtiyaci varsa onu verir
Olsun ...acelen yokki 3 le başla...bırakırsam tekrar 3 ile başlayacam ama ...
7 tekrarda kalayım 1 2 hafta daha 21 bana uzak bir ihtimal geliyor zaten
ben diyetle beraber sanırım başladığımda 70,80 düm şimdi 67, 60 bende ibs var sindirim sorunum var düzene girdi sindirim sistemimPekiii kim ne kadar kilo verdi ve ne artılar kazandı acaba
Evet her hareketi 3 kez yapiyorsun ve her hafta basladıgin gun ikişer ekliyorsunAynı hareketler mi uygulanıyor hergün
canım patlamış mısır istiyordu depreşti şimdiDün gece belirli araliklarla profiterol tost patlamis mısiri bi götürmüşüm
Yaz günü icin fazla istahliyim 2 gündür hersey sığıyor mideye tibetcim sağolsuncanım patlamış mısır istiyordu depreşti şimdi
bunları nasıl yedin aralıklarla bile olsa
orası da öyle ama ya başlamak zoruma giderse neyse bugün yapamzsam pazartesi başlarım. etkisi değişir mi rüyalarım yeni düzene girdi başa alsam kabuslar gelirmi geriOlsun ...acelen yokki 3 le başla...
Ben yıllardır basliyorum
keşke bende yiyebilsem düşünmedenYaz günü icin fazla istahliyim 2 gündür hersey sığıyor mideye tibetcim sağolsun
Tamamen bunyeye bağlı...yani bu başladığinda gelmez ama bir daha ki basladığında da gelebilir....biraz da psikolojinle alakalı...bazı seyleri ne kadar aştığına bağlı...sonucta icte ne varsa ortaya cikip sifalaniyororası da öyle ama ya başlamak zoruma giderse neyse bugün yapamzsam pazartesi başlarım. etkisi değişir mi rüyalarım yeni düzene girdi başa alsam kabuslar gelirmi geri
benim içim çürümüş nasıl şifalanacak olmazsa bırakayım 2 3 hafta 3 tekrar ile gideyimTamamen bunyeye bağlı...yani bu başladığinda gelmez ama bir daha ki basladığında da gelebilir....biraz da psikolojinle alakalı...bazı seyleri ne kadar aştığına bağlı...sonucta icte ne varsa ortaya cikip sifalaniyor
inşallah