- 4 Mayıs 2011
- 24.326
- 45.721
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
Hahahabenim içim çürümüşnasıl şifalanacak olmazsa bırakayım 2 3 hafta 3 tekrar ile gideyim
öyle ama napayım .Hahahaoýle deme ya
Yani nasıl istersen oyle yap da 3lrde 5lerde cakılip kalma :)))
Evet :))) hatta icimden gecirdiğim şeyler bile oluyordu veya insanlardan duyuyordum...cok ilginc bir deneyimdi oöyle ama napayım .
birde sezilerim güçlendi sanki sende öyle şeyler oldu mu
o zaman benim içimin çürümesi boşuna öngörü gördüm birkaç kere bir erkek çocuğu hislerimde güçlü ve radikal kararlar alabiliyorum normalde düşünüğüm şeyi yapamıyordum 1 senedir şimdi kararlı bir şekilde ilerliyorum . bu yazdığımda olursa da birgün senle de konuşuyor olursak tekrar konuşuruzEvet :))) hatta icimden gecirdiğim şeyler bile oluyordu veya insanlardan duyuyordum...cok ilginc bir deneyimdi o
Inşallah olur canımo zaman benim içimin çürümesi boşuna öngörü gördüm birkaç kere bir erkek çocuğu hislerimde güçlü ve radikal kararlar alabiliyorum normalde düşünüğüm şeyi yapamıyordum 1 senedir şimdi kararlı bir şekilde ilerliyorum . bu yazdığımda olursa da birgün senle de konuşuyor olursak tekrar konuşuruz
bayağı bir çalkantılı dönem . ben pozitifim ama drler negatif olunca böyle oluyorumInşallah olur canım
Icin cürük falan değil ya ...calkantılı bir ruh hali hayatını etkiliyor sadece...
Sen sadece kendine değer vermeye basla yeter...daha dingin daha net ve herseye acik olursun boylece o negativ ruh haline kapılmayip daha sağlam durursun...
günaydın kızlar kitap yurdundan tibetin gençlik pınarını 1 2 set şeklinde siparişini verdim yarın ya da cuma günü elimde olur 1.ci kitabı pdf indirdim ama gözlerim telefonun ışığından çok rahatsız oluyor okuyamıyorum uzun süre
Yaptım ama her zaman ki rahatlıkla değil ...baston yutmuşum gibi...tam bukemedim kendimi :))
Dün gece belirli araliklarla profiterol tost patlamis mısiri bi götürmüşüm
o kemik ağrıları bende de var boydan tüm sırtım belim özellikle sol kolum ağrıyor . dizlerim tüm baştan sona ayaklarım ama bende fibromiyalji var. ruhsal anlama neler yaşıyorsun ruhsallığı daha çok merak ediyorumArada bize de alıntılar yap canım
Bende öyleyim 3.hareketteeeee.öncekilerde daha esnektim.bu seferki öyle değil.belimden dolayıda çok zorlamak istemiyorum.bünye unutmuş tibeti:)
Ohh ohh daha yok muydu.afiyet şeker olsunbörekte açam mı sana.benim koca da kilo almak istiyor.söyleyim o da yapsın.ama yapmaz muhtemelen
Ben de bugün 7 tekrara geçtim.ayaklarımın altı ağrıyor.özellikle hareketsiz kaldığımda.bi süre oturunca yürümek baya zor oluyor.bir de sağ üst bacağımın dış tarafı basen kısmı ağrıyor.sanki bi yere vurursun morarırya öyle bi ağrı.içten kemik ağrısı.sağ tarafıma yatınca ağrı yerini uyuşmaya bırakıyır.tuhaf hiç yaşamadığım bişey.inşallah geçici bişeydir.su yüzüne çıkmayı bekleyen bişeyler varmış galiba
Kova hatunu sen tibet kemiklere çok iyi geliyor demiştin.inşallah gelir ya benim dizler de bile sıkıntı var bu yaşta
Kas ağrısı da olabilir sıkılaşıyorsundur belki...Arada bize de alıntılar yap canım
Bende öyleyim 3.hareketteeeee.öncekilerde daha esnektim.bu seferki öyle değil.belimden dolayıda çok zorlamak istemiyorum.bünye unutmuş tibeti:)
Ohh ohh daha yok muydu.afiyet şeker olsunbörekte açam mı sana.benim koca da kilo almak istiyor.söyleyim o da yapsın.ama yapmaz muhtemelen
Ben de bugün 7 tekrara geçtim.ayaklarımın altı ağrıyor.özellikle hareketsiz kaldığımda.bi süre oturunca yürümek baya zor oluyor.bir de sağ üst bacağımın dış tarafı basen kısmı ağrıyor.sanki bi yere vurursun morarırya öyle bi ağrı.içten kemik ağrısı.sağ tarafıma yatınca ağrı yerini uyuşmaya bırakıyır.tuhaf hiç yaşamadığım bişey.inşallah geçici bişeydir.su yüzüne çıkmayı bekleyen bişeyler varmış galiba
Kova hatunu sen tibet kemiklere çok iyi geliyor demiştin.inşallah gelir ya benim dizler de bile sıkıntı var bu yaşta
Olur canimNe güzel sohbet etmişsiniz.kendimi terapide gibi hissettim:))Kova hatunu olaylara bir psikolog edasıyla yaklaşmış.çok pozitif maşallah.bize de bulaşır inşallah
Şimdi biraz spor yapasım geldi olur mu ki acabaa.sabah 11 de yaptım hareketleri
o kemik ağrıları bende de var boydan tüm sırtım belim özellikle sol kolum ağrıyor . dizlerim tüm baştan sona ayaklarım ama bende fibromiyalji var. ruhsal anlama neler yaşıyorsun ruhsallığı daha çok merak ediyorum
Kas ağrısı da olabilir sıkılaşıyorsundur belki...
Diz agrisi bende de olur ara ara
Merdiven inip cikarak epey rahatliyorum
Cozumu oyle buldum ben
Guzel sözlerine teşekkür
Olur canim
Oh yarasın yağlarin erisinRuhsal olarak şöyle diyebilirim.artık takmadığım kişiler konular yeniden canım sıkmaya başladı.yakınımda olan samimiyetine inanmadığım biri var.aramıza belli bi seviye koymuştum.bazı sözleri kulağıma geliyor.konuşuyor ki geliyor.sanimiyet kurmaya çalışıyor istediği olmayınca da uğraşıyor.bir de apartmandan birilerinin hakkımdaki konuşmalarına şahit oldum.anlıcan millet dedikodumu yapıyor.he konuşsunlar sana ne zararı var dersen.çok umursadığım birileri değil ama.ruhsal olarak belli bi ilerleme kaydettiğime inanıyorum buna tasavvuf anlamında da diyebilirz. galiba beni ordan vurmaya çalışıyor.ama ne kimseye art niyet beslemek ne de onların yaptığı gibi dedikodu yapmak istiyorum.dilimi tutmak için büyük mücadele veriyorum:))eleştirmeyi seven bir başak olarak ne zor iş://çook rahattım ben yaa ne güzel arınmıştım beeen.böyle hani için şişer ya aynı öyleyim .sürekli telkin veriyorum kendime.Allah iyilerle karşılaştırsın kötüleri uzaklaştırsın.
Amiiiiin.
Haa bu arada kendimi de sorguluyorum.nerde hata yapıyorum diye.sürekli aynı şeyleri yaşıyorum çünkü.iç hesaplaşma halindeyim anlıcan.umarım bi sonuca varırım
İnşallah öyledir
Ben teşekker ederim canım
Yaptım bileee
1 saat callanetics yaptım.
Oh yarasın yağlarin erisin
Ben sporu bıraktım...bi ara başliyim geri
Göbek haric her yerim bıngil bıngil olabilir hic sorun degilErisin bitsin
Başla canım başla yoksa bu yemelerin sonu iyi değil
Bugün yumurtlama günüm, dileğim de Rabbime malum. Hadi inşallah ❤Göbek haric her yerim bıngil bıngil olabilir hic sorun degil
Bu arada kızlar 1 saat sonra merkür gezegeni günesin kalbinde olucakmış yarin 19.00 kadar...bu da demek ki tüm dileklerimizin kabul olacağı bir zaman dilimi...en azından yarına kadar negatif hic bir düsunceye soze davranişa yer yok...gerceklesme ihtimali cok buyuk :)
Insallah canim...Bugün yumurtlama günüm, dileğim de Rabbime malum. Hadi inşallah ❤
Başaklar çok eleştirir çekilmez oluyorlar bazenRuhsal olarak şöyle diyebilirim.artık takmadığım kişiler konular yeniden canım sıkmaya başladı.yakınımda olan samimiyetine inanmadığım biri var.aramıza belli bi seviye koymuştum.bazı sözleri kulağıma geliyor.konuşuyor ki geliyor.sanimiyet kurmaya çalışıyor istediği olmayınca da uğraşıyor.bir de apartmandan birilerinin hakkımdaki konuşmalarına şahit oldum.anlıcan millet dedikodumu yapıyor.he konuşsunlar sana ne zararı var dersen.çok umursadığım birileri değil ama.ruhsal olarak belli bi ilerleme kaydettiğime inanıyorum buna tasavvuf anlamında da diyebilirz. galiba beni ordan vurmaya çalışıyor.ama ne kimseye art niyet beslemek ne de onların yaptığı gibi dedikodu yapmak istiyorum.dilimi tutmak için büyük mücadele veriyorum:))eleştirmeyi seven bir başak olarak ne zor iş://çook rahattım ben yaa ne güzel arınmıştım beeen.böyle hani için şişer ya aynı öyleyim .sürekli telkin veriyorum kendime.Allah iyilerle karşılaştırsın kötüleri uzaklaştırsın.
Amiiiiin.
Haa bu arada kendimi de sorguluyorum.nerde hata yapıyorum diye.sürekli aynı şeyleri yaşıyorum çünkü.iç hesaplaşma halindeyim anlıcan.umarım bi sonuca varırım
İnşallah öyledir
Ben teşekker ederim canım
Yaptım bileee
1 saat callanetics yaptım.