- 4 Mayıs 2011
- 24.326
- 45.721
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #7.241
Ben onu yapmiyorum ,belki tekrarlar cok olunca ihtiyac duyulursa cenin pozisyonu yaparım,birde ben her hareket bitiminde ayağa kalkıyorum bir kac saniye bekliyorum...mesela 2.hareket bitt 3 e gecicem ya önce ayakta bekliyorum bir kac saniye ve sonra 4 bitiyor yine bekliyorum yani hareketler arası bi dikiliyorumGeç kalmışsın
Ben 4-5 gibi yapıyorum ama hareketleri daha tam öğrenemedim zorlanıyorum.
Birde videoda her hareket sonunda şu şekilde durun diyor ya sende cenin şeklinde sağa ve sola yatın demişsin hangisini yapayım
Tamam ben zorunlu zannettimBen onu yapmiyorum ,belki tekrarlar cok olunca ihtiyac duyulursa cenin pozisyonu yaparım,birde ben her hareket bitiminde ayağa kalkıyorum bir kac saniye bekliyorum...mesela 2.hareket bitt 3 e gecicem ya önce ayakta bekliyorum bir kac saniye ve sonra 4 bitiyor yine bekliyorum yani hareketler arası bi dikiliyorumama sen böyle yapmak zorunda değilsin tabi nasıl kolayina geliyorsa
Merhaba bende yapıyordum önceden sonra ara verdimBen onu yapmiyorum ,belki tekrarlar cok olunca ihtiyac duyulursa cenin pozisyonu yaparım,birde ben her hareket bitiminde ayağa kalkıyorum bir kac saniye bekliyorum...mesela 2.hareket bitt 3 e gecicem ya önce ayakta bekliyorum bir kac saniye ve sonra 4 bitiyor yine bekliyorum yani hareketler arası bi dikiliyorumama sen böyle yapmak zorunda değilsin tabi nasıl kolayina geliyorsa
Cok sevindim hoşgeldinMerhaba bende yapıyordum önceden sonra ara verdim
Bugun tekrar başladım
Her hafta bildirim yapabılırım tamamladım diye
Etkileri yaptığım dönem çok dinç hissediyordum eklem ağrılarıma da iyi geliyordu
Evet benı de alabilirsiniz listeye
Yaparsin yaEvet benı de alabilirsiniz listeye
Bu sefer daha uzun süre düzenli yapabılırım umarım
Tamam koşarak geliyorum o zamanYaparsin ya
Canın yapmak istemediğinde gel burda seni gaza getirelim
Yapalım bence bu sefer uzunca süreler
Ben seneye dksmskskd
Ediyorum canım ama bugün 7. Günüm ben pazartesi hareket sayısını arttirayim dedim daha tam alışamadım
Istersen 1 hafta daha yapabilirsin 3 tekrarEdiyorum canım ama bugün 7. Günüm ben pazartesi hareket sayısını arttirayim dedim daha tam alışamadım
12 Şubat cuma başladım canım.Istersen 1 hafta daha yapabilirsin 3 tekrar
Zorlamanin hic anlami yok gayet 2 hafta ayni tekrarda kalabilirsin
Ben de 4.hareketi bi tuhaf yapiyorum bi icime sinmiyor eskisi gibi yapamiyorum sanki ya halbuki en sevdiğim hareketti
Neyse açılırım zamanla illa ki
Baslama tarihini tam yazarmisin
Bende 14 şubatta başladım12 Şubat cuma başladım canım.
Bu haftada 3 tekrarla devam edeyim sonra arttırarak devam ederim
Tamam alıyorum listeye canımBende 14 şubatta başladım
3 tekrar devam etmeyi düşünüyorum
Ben de 4. Ve 5. Hareketi yapamıyorum sanki
Bi değişik sekillerde oluyor gibi
Yanlış alıntıladım kusura bakmayın
Anlaştık bildirim yaparım mutlakaTamam alıyorum listeye canım
Ne bu anlamadım
Laaa cemooossssss sen benden gizli tibetmi yapiyon zayıfliyonmu sen anlat heleKovaaaa ben başladım hareketleri yapmaya ama biraz zorlanıyorum böyle böyle alışırım dimi
Biraz doğru yapicam diye çok konsantre olamadım ama öğrenince daha kolay yapabilirim müzik eşliğinde diye düşünüyorum