- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #6.761
hala belirgin bi fark yok bende
enerjik uykulu sinirli vshala belirgin bi fark yok bende
enerjigimenerjik uykulu sinirli vs
hiçbir şey mi
hd kalitesinde değil mi ?enerjigim
cok gerçekçi ve çok fazla ruya goruyorum
simdilik etkileri bunlar daha fazla etkinin zamanla olucagini düşünüyorum şöyle 2 3 ay devam edince düzenli bakalim
evet ve cok farklihd kalitesinde değil mi ?
daha ne olsun canım zamanla artar etksii
BRAVO VALLA çok güzel ilerledin sende etkileri çıktı mı peki ?13 tekrara geçtim dünyazmayı unutmuşum.
neyi bekliyorsun desen sınırı geçmiş olur muyumevet ve cok farkli
aynen benim istediğim bir kac etki var onlat için duzen oturması lazim simdilik sadece sabirla beklemedeyim
sen devam ediyor musun
Ya ben yaklaşık bir yıldır yapıyorum ama bazen ara vermek zorunda kaldım. Ama bu grup bana çok iyi geldiBRAVO VALLA çok güzel ilerledin sende etkileri çıktı mı peki ?
göz sağlığına iyi gelmiş wc düzeliyor saç dökülmesi azalmış ruh hali düzelmiş . algıların ne durumda 1 sene devam etmek bna göre imkansız gibi .Ya ben yaklaşık bir yıldır yapıyorum ama bazen ara vermek zorunda kaldım. Ama bu grup bana çok iyi geldiilk başladıgımda etkilerine çok dikkat ediyordum ama artık dikkat etmiyorum. Yine de belli başlı etkileri var. Sıralayayım :
1. Aşırı saç dökülmesi yaşıyordum ama şu an bu sorun tamamiyle halloldu
2. Spora başladıktan sonra popom baya bir kalkık görünüm aldı.
3. Sırtımda duruşum düzelmeye başladı ve sırtımda kemik yapım çok dışarı çıkık gibiydi şimdi normal bir hal almaya başladı.
4. Benim bel gamzelerim vardı ama belli olmuyordu sporla beraber kendilerini belli etmeye başladılarher baktıgımda bana gülümsüyorlar.
5. Zayıf bir insan olmama ragmen hantal bir yapıdaydım ki bu ortadan kalktı şimdi daha enerjik bir yapıdayım ilk başladıgımda 3 tekrarda bile hamlayıp zorlanıyordum. Ayrıca vucudum baya sıkılaşmaya başladı.
6. Ruh hali olarak daha iyiyim ve bu Egzersizleri severek yapıyorum
7. Kabızlık tarzı tuvalete çıkamama tarzı bir sorunum vardı ona da zaman içinde İyi gelmeye başladı ki her gün daha da düzeliyor bu sorunum.
8. Yazmayı unutmuşum. Gözlerim son yıllarda puslu görmeye başlamıştı. Dışarı çıkınca insanların yüzünü uzaktan algılayamıyordum. Gözümü kıssam dahi zorlanıyordum. Bu sorun da %80 falan ortadan kalktı sayılır
Muhtemelen daha fazla etkisi var ama dedigim gibi artık dikkat etmiyorum. Eskiden amacım herkesin Egzersizlerin anlattığı etkilerini görmekti ama artık saglıklı, enerjik bir yaşam için severek yapıyorum
hayir tabiki soyliyim hemenneyi bekliyorsun desen sınırı geçmiş olur muyum
ara ara yapıoyrum canım çetintaşın videolarını yapıyorum daha çok bu ara tibet kesmedi birden 5 tekrara geçmeyi düşünüyorum yaarın sabah başlarım bundan sonra da hiç bırakmam .
Ya şöyle bir durum var olumlu düşünme, bilinçaltı temizliği gibi şeysileri falan var. Onlarla da ilgileniyorum bu ara. Algıladım onlarla baya açılmaya başladı. Ama somut bir şey söyleyemem.göz sağlığına iyi gelmiş wc düzeliyor saç dökülmesi azalmış ruh hali düzelmiş . algıların ne durumda 1 sene devam etmek bna göre imkansız gibi .
Vücut şekillenmesi bir süreç zaten şimdiden başlar o şekillenme da görünmez daha . benim cildime hemen etki ediyor . bugün başlasam hemen parlıyor . hoş o etki sporla da oluyor . çekicilik arttı mı peki ?hayir tabiki soyliyim hemen
vücudumun daha sekilli daha sıkı oturaklı görünmesini istiyorum
vucut hatlarimin daha iyi olmasını popo bel vs
cilt icin guzel etkileri var diyej var cildidme fark etmesini istiyorum
bende o tür şeyleri yapamıyorum istikrar gerek onlarda ama bende yokYa şöyle bir durum var olumlu düşünme, bilinçaltı temizliği gibi şeysileri falan var. Onlarla da ilgileniyorum bu ara. Algıladım onlarla baya açılmaya başladı. Ama somut bir şey söyleyemem.
Ama herkese tavsiye ederim. Gerçekten sinirli bir yapım vardı pamuk gibi olmaya başladım. Eskiden acaip sinirlendiğim bir şeye şimdi baya az sinirleniyorum. Yakında pamuk gibi olup eskiden sinirlendiğim her şeye gülmeye başlarsam şaşırmamVücut şekillenmesi bir süreç zaten şimdiden başlar o şekillenme da görünmez daha . benim cildime hemen etki ediyor . bugün başlasam hemen parlıyor . hoş o etki sporla da oluyor . çekicilik arttı mı peki ?
bende o tür şeyleri yapamıyorum istikrar gerek onlarda ama bende yok
tibet artı temizlik , olumlama ilerdeki haftalar senin algıları düşünemiyorum
YA ben bu etkileri 5 tekrarda almaya başlamıştım . halende eski sinirim yokAma herkese tavsiye ederim. Gerçekten sinirli bir yapım vardı pamuk gibi olmaya başladım. Eskiden acaip sinirlendiğim bir şeye şimdi baya az sinirleniyorum. Yakında pamuk gibi olup eskiden sinirlendiğim her şeye gülmeye başlarsam şaşırmam
Yok benim alkolla ilgim yok ama tibetin benim sinirlerim üzerinde pek etkisi olmamıştıYA ben bu etkileri 5 tekrarda almaya başlamıştım . halende eski sinirim yok
alkol almam beni hep yarıda kesti :) sen alkol kullanıyor msun
narkoz gibiYok benim alkolla ilgim yok ama tibetin benim sinirlerim üzerinde pek etkisi olmamıştıama narkoz gibiyse bilemem. Bir kere ameliyat için narkoz almıştım harika bir kafadaydım. Amacım o kafaya ulaşmak olabilir
mesela nasıl tam olarak:FVücut şekillenmesi bir süreç zaten şimdiden başlar o şekillenme da görünmez daha . benim cildime hemen etki ediyor . bugün başlasam hemen parlıyor . hoş o etki sporla da oluyor . çekicilik arttı mı peki ?
bende o tür şeyleri yapamıyorum istikrar gerek onlarda ama bende yok
tibet artı temizlik , olumlama ilerdeki haftalar senin algıları düşünemiyorum
MESELA karşı cinsin sn dikkatli bakması , ortamda daha çok ilgi vs gibimesela nasıl tam olarak:F