- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #6.781
buna hiç dikkat etmedimMESELA karşı cinsin sn dikkatli bakması , ortamda daha çok ilgi vs gibi
böyle bir etkisi mi var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
buna hiç dikkat etmedimMESELA karşı cinsin sn dikkatli bakması , ortamda daha çok ilgi vs gibi
Evet var.buna hiç dikkat etmedim
böyle bir etkisi mi var
haa o oldu bak amaafghgfEvet var.
Geçen başladığımda da oldu aynısı p kadar kötü giyim makyajsız halim ile 5 dk erkeklerin o bakışını hissettim.
Cinsel istekte de artış oluyor normalde ama bu ssefer olmadı
Bak çok güzel etkiler alıyorsun demek ki .haa o oldu bak amaafghgf
fakat biri eros muhabbeti de yaptı duymuştum ama alınmadım ustume olabilir bak
tam isyedigim boydaydi kestim yine ellemicem daha sem beni arada kontrolle kesmiyim uzasinBak çok güzel etkiler alıyorsun demek ki .
Saçları da uzatır sen çok oynama saçlarınla.
gucci görünmüyorsun nasılsın canım
sein mapusta bitmiyor hee spor nasıl gidiyoMapustaydım ya ne olacağıdı ?
Spora devam cnm karın kasıyla çok uğraşıyrum ama bacaklarım kaslandı ronaldinho gibi olcam bu gidişle pantolonda takılıyor baldırlar ben tibeti yapıyordum 3 tekrar sabit ilerlicektim ne güzel bu haftasonu alkol komasına girdim malesef ama cidden koma yane duşta soğuk suyla filan kendime gelemeseydim hastahaneye gitcektik uzun zamandır içmeyince çarptı herhalde ya sen napyosun canm Kova hatunu da yine kayıplardasein mapusta bitmiyor hee spor nasıl gidiyo
bir ara bende öyleydim artık kestirmiyorumtam isyedigim boydaydi kestim yine ellemicem daha sem beni arada kontrolle kesmiyim uzasin
senin ki ile görüşüyor musun ?Spora devam cnm karın kasıyla çok uğraşıyrum ama bacaklarım kaslandı ronaldinho gibi olcam bu gidişle pantolonda takılıyor baldırlar ben tibeti yapıyordum 3 tekrar sabit ilerlicektim ne güzel bu haftasonu alkol komasına girdim malesef ama cidden koma yane duşta soğuk suyla filan kendime gelemeseydim hastahaneye gitcektik uzun zamandır içmeyince çarptı herhalde ya sen napyosun canm Kova hatunu da yine kayıplarda
Valla aynı evde yaşıyoruz bu haftasonu şehirdışındaydı zati o yok diye çarpıldım heralde alkolden :) kızlar geldi havada güzeldi bahçe keyfi yapalım dedik keşke yapmasaydık ya anca düzeldim valla evet alkol kiloyu kalıcı hale getiriyor malesef çok zor kilo verilmesinde büyük etken ben nadir içiyorum aslında çok da içmem ama sohbet güzel olunca nasıl içmişim anlamadımbir ara bende öyleydim artık kestirmiyorum
senin ki ile görüşüyor musun ?
ne kadar içtin karın kası zor oluşuyor ya uzun bir süreç malesef .
kova bir ara geldi yine yok bu aralar rahatsızlanmasında tekrar .
ben kilo vermeye evm ediyorum çok yağlıymışım hep alkolden bence ağzım hiç durmuyor alkolde sürekli içiyorum . şükür biraz ara verebildim.
bende 3 tekrarda gidiyorum bugün direk 5 ile başlarım
Valla aynı evde yaşıyoruz bu haftasonu şehirdışındaydı zati o yok diye çarpıldım heralde alkolden :) kızlar geldi havada güzeldi bahçe keyfi yapalım dedik keşke yapmasaydık ya anca düzeldim valla evet alkol kiloyu kalıcı hale getiriyor malesef çok zor kilo verilmesinde büyük etken ben nadir içiyorum aslında çok da içmem ama sohbet güzel olunca nasıl içmişim anlamadım
Ne bilim içesim tuttu konuşurken bide hiç anlamadım valla yok yea çok uzun süre ağzıma sürmem çok fena oldum ya
sen normalde sevmezsin öyle alkolü duyunca şaşırdım . açık hava sohbet içki ortam güzel olunca fark etmiyor insan cidden .
İÇME canım . bebek düşünüyordunuz vaz mı geçtinNe bilim içesim tuttu konuşurken bide hiç anlamadım valla yok yea çok uzun süre ağzıma sürmem çok fena oldum ya
Olur Canım yapabilirsinSchonerDuft ayni saatte yapmak zorunda mıyız tibeti sabah yapamadim simdi yapsam olmazmı
diyetisyene gittin mi neler dediOlur Canım yapabilirsin
Gittim sabahdiyetisyene gittin mi neler dedi
ben de bugün hic diyet yapamadimGittim sabah
Yağ oranım çok yüksek çıktı .
Hedef kilom 52 yazıyor ama o kadar sabır edebilir miyim bilmiyorum
kaç cikti oranin. nerden hesapladıGittim sabah
Yağ oranım çok yüksek çıktı .
Hedef kilom 52 yazıyor ama o kadar sabır edebilir miyim bilmiyorum
Kuzum yazamadım dün eğitimim vardı .ben de bugün hic diyet yapamadim
uzun vadeli hedefler koysak cok daha iyi olacak aslinda
Yüzde 37 çıktı canım belliydi zaten fark etmiştim söylüyordum da .kaç cikti oranin. nerden hesapladı