● Tibet Kızları ●

Ooo dolu gelmişsin 😂😂😂 en sevdiğimden
Yok devam etmiyorum bi süre kafamı eğmemem gerek pilates vs gibi seyler de yasak sadece yürümek serbest
Kız hem merkür geriliyor 😒
geçmedi mi şikayetlerin teşhiş falan ne oldu ?
ya takv,me göre yaptıkta ne oldu bu sefer de gittiği kadar gitsin dedim zaten ani bir karar oldu nasıl verdim nerden çıktı anımsamıyorum aypare dedi sanırım

geçmedi mi şikayetlerin teşhiş falan ne oldu ?
ya takv,me göre yaptıkta ne oldu bu sefer de gittiği kadar gitsin dedim zaten ani bir karar oldu nasıl verdim nerden çıktı anımsamıyorum aypare dedi sanırım
Fizik tedaviye gitmedim daha ama gözde astigmat cıktı bu olanlardan sonra doktor gecer dedi ama bilmiyorum vhalla biseyler biseyler verdi...

Hoşgeldin mutluluk getirdin😊 daimi ödevimiz olsa hep keşke 😊
Hoş buldum Kova hatuncum. Diyet takımımızda Tibet yogası yapalım dedik kapağı buraya attık. :halay:Halayci bir sulaleden sonra burası pek havalı geldi iyi ki varsınız . :cool:Mutlulugun daim olsun canım.
Ben Meryem, geceleri yaşanmış kabul etmeyen bir hatunum o yüzden 25.5 yaşındayım. :süslü:çitir kalmak için cabalayip duruyorum. Bursa'da yaşıyorum. Çalışıyorum. İki erkek bebem var...Sizler nasılsınız :KK36:

Hoş buldum Kova hatuncum. Diyet takımımızda Tibet yogası yapalım dedik kapağı buraya attık. :halay:Halayci bir sulaleden sonra burası pek havalı geldi iyi ki varsınız . :cool:Mutlulugun daim olsun canım.
Ben Meryem, geceleri yaşanmış kabul etmeyen bir hatunum o yüzden 25.5 yaşındayım. :süslü:çitir kalmak için cabalayip duruyorum. Bursa'da yaşıyorum. Çalışıyorum. İki erkek bebem var...Sizler nasılsınız :KK36:
elhan ablam sana bişey soracaktım yinee ozele geciyomm :KK70:

IMG_20200222_170042.jpg
IMG_20200222_170022.jpg
IMG_20200222_170001.jpg

Başlıyorum bugunnn ...

Allahtan gelen saf sevgiyi ve sifayı istiyorum ve buna niyet ediyorum ...

💐🌺💐🏵️🥀🌻💐🌼🍀🌱☘️🍀💮🌸🌺💐🌻💐🌻🌹🌸💐🌻💐🌼🌼💐🌸🌹🌻🌼💐🌼🌱🍀🌱☘️💮🍀

Fizik tedaviye gitmedim daha ama gözde astigmat cıktı bu olanlardan sonra doktor gecer dedi ama bilmiyorum vhalla biseyler biseyler verdi...
Fiziğe neden gitmedin canım keşke gideydin.
kizlar ben biraz pimpirikliym hareketleri acaba doğru mu yapıyorum diye şüphe ediyorum
mesela ikinci harekette bir videoda once basi sonra ayaklari kaldirip ayni anda indiriyoor
bir videoda basi ve bacakları ayni anda kaldırıp ayni anda indiriyor
hangisini yapicaz?
Canım ilk yaptığın zaman aynı anda kaldırıp indirmek zor olabilir video daki gibi yap alışınca ikisini aynı anda kaldır indir. Ben ikisini. aynı anda indirip kaldırıyorum

Fiziğe neden gitmedin canım keşke gideydin.

Canım ilk yaptığın zaman aynı anda kaldırıp indirmek zor olabilir video daki gibi yap alışınca ikisini aynı anda kaldır indir. Ben ikisini. aynı anda indirip kaldırıyorum
tmmdir
yarin yine güneşi selamlama ve tibt yapıyoruz

X