● Tibet Kızları ●

Başlayıp başlayıp bırakıyorum ya çok yoruluyorum unutuyorum bu hafta odamın iş yerinde kapısını kitleyip uyudum sürekli hiç yapmadığım şeydir .Üstümde acayip bir miskinlik var öğle arası spora gidiyorum ama ondan olduğunu sanmam yıllardır spor yapıyorum çünkü

Başlayıp başlayıp bırakıyorum ya çok yoruluyorum unutuyorum bu hafta odamın iş yerinde kapısını kitleyip uyudum sürekli hiç yapmadığım şeydir .Üstümde acayip bir miskinlik var öğle arası spora gidiyorum ama ondan olduğunu sanmam yıllardır spor yapıyorum çünkü
Bende cok abuk sabuk sekilde yapiyorum bi oturtamadim ...

Kizlar ya turhan guldas diye biri var duydunuz mu? Mantra gelistirmis kendisi...baya bir suru yılını verdi buna...gunde 100 kere yazılıyor hatta hergun degisik harflerle yazılıyor ki beyin otomatiğe bağlamasın
Mantranin bir sürü faydası varmış beyin uzerinde
Basladim ben vhalla...hucrelerim adam olur belki 😆😆

Kizlar ya turhan guldas diye biri var duydunuz mu? Mantra gelistirmis kendisi...baya bir suru yılını verdi buna...gunde 100 kere yazılıyor hatta hergun degisik harflerle yazılıyor ki beyin otomatiğe bağlamasın
Mantranin bir sürü faydası varmış beyin uzerinde
Basladim ben vhalla...hucrelerim adam olur belki 😆😆
nasıl bişey o cnm hiç duymadım

onu bile yazamadım çok uykum var ya uyutmuyor bu adam beni ya niye bu kadar çok konuşuyoruz biz çenemiz kopsun :KK43:(((((((
Ikiye bolebilirsin yani 50 sabah 50 aksam gibi
Ama ben 100 taneyi birden yazınca daha cok rahat ediyorum dogrusu...ilk 3 gun elim koptu ağrıdan desem...en son ne zaman bu kadar yazdım hatirlamiyorum bile...ama simdi su gibi gidiyor vhalla 300 tane olsa yazarım 😊
Araniz iyise sevdiceginle sikayet etme kız 😂

Ikiye bolebilirsin yani 50 sabah 50 aksam gibi
Ama ben 100 taneyi birden yazınca daha cok rahat ediyorum dogrusu...ilk 3 gun elim koptu ağrıdan desem...en son ne zaman bu kadar yazdım hatirlamiyorum bile...ama simdi su gibi gidiyor vhalla 300 tane olsa yazarım 😊
Araniz iyise sevdiceginle sikayet etme kız 😂
Ay klavye de yaz desin ya bin kere on bin kere yazayım ama kalemle hiç sevmiyom okul yıllarımda da nefret ederdim öyle de iğrenç bir yazım var ki sonra okumaya kalkınca kendim bile anlamıyorum ne yazdığımı valla ay dün akşam dedim Allahını seven beni tutmasın en geç 12:30 da uyuyorum yattım da haketen sonra mis gibi bir kokuya uyandım peynir kızartıyodu aşağıda merdivenlerden atlayarak uçarak indim sonra bi baktım saat yine 3sabah servise kadar o bırakıyr arabayla ona da eziyet bana da bazen servisi kaçırınca avrupa yakasından anadolu yakasını resmen zombi gibi geçiyoruz ikimizde o dönüp eve yatıyor da yine de yatmadı 10 buluyor yani ne zorumuz var anlamdım abisi de geçen ne konuşuyosunuz her gün hergün konularınız bitmiyor diyor :KK70: elle tutulur bişe de ok konuştuğumuz dün gece misal 2 saat peynir çeşitlerinden konuşuk

Kova hatunu Kova hatunu nasılsın canım .
devam mısın tamam mısın :KK70:
ben başlayacam başlayacam dedim regli girdi görümcem geldi gitti regli derken bugün başladım 3 tekrar ile başladım yanımda da Elhan Elhan aypare ackerman aypare ackerman yi getirdim Tutku44 Tutku44 belki başlar
Ooo dolu gelmişsin 😂😂😂 en sevdiğimden
Yok devam etmiyorum bi süre kafamı eğmemem gerek pilates vs gibi seyler de yasak sadece yürümek serbest
Kız hem merkür geriliyor 😒

X