- 11 Mayıs 2011
- 7.149
- 3.938
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #6.021
Problemleri gün yüzüne çıkardığı doğru :)Kova hatunu tibet diş problemleri yaratıyor galiba sağ 20 lik dişin olduğu yer bişi çiğneyince falan ağrıyor.
Gittin gittin uzaktakine mi göz koydun :)))Helloo malesef sil baştan yine başa döndüm 3 gün tibet kaldı arkadasim ameliyat oldu yanina gittim hafta sonu küçük oglan geldi derken ben yine 3 lere.Bugun 3 olarak başlıyorum.Birde yogun bi surece başlıyorum kurs sınav felan filan mesgul olacam her ne kadar yazamasamda burasi da aklimda.
Birde ben platonik aşk peşindesormayın gitsin pesimde yakuşuklular aman Allahim beni ne zaman doğru insan bulacak biri var beğendiğim ama iste sadece uzaktan bakip bakip duruyom ay insanin ici gidiyo ya bi tane daha var onda aman nasil bi çekim kuvveti ister istemez engel olamiyosun ki.Yazişıyoz takılıyoz sadece oda uzakta ben de nerde olmayacak adam var onlara bakiyom nedense.Ama bu aralar icimdeki aşk isteği depresiyo nedense ne bilim yanliz kalmakta sıkıyo bi yerde.
Çok güzel bi zamanlama doğrusu adetin üstüneProblemleri gün yüzüne çıkardığı doğru :)
benim kac kere denk geldi o güne sorun olmadi...ne olmaliydi kiÇok güzel bi zamanlama doğrusu adetin üstüneadetliyken dişçiye gitsem sorun olur mu ki. Şehir efsanesi mi gerçek mi var mı bilgin?
Hic sabit durduğu mu var ki
Diş çekilirken kan fışşkırması kan kaybından falan ölmebenim kac kere denk geldi o güne sorun olmadi...ne olmaliydi ki
Bazen topiklerde denk geliyoruzda hiç biriyle zıtlaştığını görmemiştim şaşırdımHic sabit durduğu mu var ki
Yok beDiş çekilirken kan fışşkırması kan kaybından falan ölme
Felaket tellalı çokkYok beöyle bisey mi varmis hic duymadim
Bazen topiklerde denk geliyoruzda hiç biriyle zıtlaştığını görmemiştim şaşırdım
Bildiğin kk nın sabıkalı demirbaşlarından yani
Kim tontri mi ? Kız didismedigi bi biz kaldik
Hic uslu degil
Ceza gunu haftayi buluyor yada 10 gune cikmis da olabilirBildiğin kk nın sabıkalı demirbaşlarından yani
Sorma ya dibimde hazir nazir olmak varkenGittin gittin uzaktakine mi göz koydun :)))
Haha :) ama cekim kuvveti bu uzaklik dinlemez yapacak bisey yok
Platonik iyidir ya hayat enerjisi yukler ama tabi kararinda guzel o da ...yaptin mi 3 tekrari
Ya evet çoğu kisinin regline birseyler oluyor tibet kaynaklı ilk baslarda...gidebiliyorsan git tabi doktora anında baktirmakta fayda varMerhaba hatunlarr..
Birşey soracağım doğum kontrol hapı kullanıyorum. Hap bittikten 2-3 gün sonra adetim başlıyor normalde .
5 tane hapım kalmış. Yani adetime 8 gün var
Sanki yarın adet olacakmışım gibi kasık ağrıları çekiyorum. Hap bitmeden adet olursam direk doktora mı gideyim? Yoksa bi sonra ki ayı mı bekleyeyim? Tibet kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
Geçmişte bi kaç kere doktora gittiğimde kist falan var diyorlardı tırstım ayol
İdrar yolları enfeksiyonundan şüpheleniyorum. Şimdi biraz araştırdımda o da kasık ağrısı vs. Yaparmış. Keşke bütün şikayetler sırayla olsaymış. Hepsi birden hortladıYa evet çoğu kisinin regline birseyler oluyor tibet kaynaklı ilk baslarda...gidebiliyorsan git tabi doktora anında baktirmakta fayda var
Belki hafif üşütmüşsundur o da yapar ağrıİdrar yolları enfeksiyonundan şüpheleniyorum. Şimdi biraz araştırdımda o da kasık ağrısı vs. Yaparmış. Keşke bütün şikayetler sırayla olsaymış. Hepsi birden hortladırandevu zor buldum şehir hastanesi açılıyor diye diğer hastaneleri taşımaya başladılar. Randevu bulabileni cennetlik yapıyorlar artık