- 11 Mayıs 2011
- 7.149
- 3.938
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #5.981
Ağlama beybiAhh ahh bekar bir insan olarak
Vallahi kaşınıyorum. Diyorum ya adet şeysinden midir nedirYa resmen kaşnıyorsun ama
Cok oluyordu canim :)Vallahi kaşınıyorum. Diyorum ya adet şeysinden midir nedirsaçma tripler atasım var. Adam ilgisizde değil halbu ki bu şekilde ilgi çekmeye çalışıyorum desem. Arada sana da olmuyor mu? Yoksa ben mi anormalim?
164 54/55 im şuan.Su an topigin yarisi kilo almak istiyor cok ilginc ya arasam bu kadarini bulamam :) boylar kac ?
Hanaaa bide çocuk mu var sendeCok oluyordu canim :)
Omrum bunla gecti karsidakinin enerjisini sömürmeye bayilirdimerkeklerin tabi ki :)
Kocami bizzat yaslandirdimcocuktan sonra nefes aldi adamcez
Ama bu arada kendin de yoruluyorsun gereksizmis yani guzel guzel anlaşmak varken
Ha sen vermek istiyorsun anladim164 54/55 im şuan.
Uzun süredir obezdim. 3 sene önce tüp mide ameliyatı oldum. Yazmışımdır belki buraya hatırlamıyorum. Şuan ki kiloma en son orta 2 orta 3 e giderken sahiptim50 kilo olmak hayalim. Bide yüzümden çok kilo verdim. 50 ye düştüğümde göz altlarım çökük gülerken felan ağız kenarlarında ki kaslar pek çirkin olacak sonracıma yüz kemiklerim baya belirgin şuan hayalime kavuşayımda varsın olsun
8 olcak temmuzda...oha cok olmus yaHanaaa bide çocuk mu var sendesorması aybbdır kaç senelik evlisin
Ahah kime sorsam temmuzda evlenmiş oluyor. Benimde temmuzda 1 sene olacak8 olcak temmuzda...oha cok olmus ya
Kac temmuz :)Ahah kime sorsam temmuzda evlenmiş oluyor. Benimde temmuzda 1 sene olacak
Maşallah diyim sana
Nikah 10 temmuzda oldu saymıyorum onu. Benim için erkağğğmlan evimize ilk adım attığımız düğün günü geçerli. O da 14 temmuz. Anacım ne çok mana yüklemişim tarihlere. Bi sebepten ötürü 10 temmuzu uğursuz sayıyorumKac temmuz :)
Daha yeni ya evlilik oturur inan zamanlaNikah 10 temmuzda oldu saymıyorum onu. Benim için erkağğğmlan evimize ilk adım attığımız düğün günü geçerli. O da 14 temmuz. Anacım ne çok mana yüklemişim tarihlere. Bi sebepten ötürü 10 temmuzu uğursuz sayıyorum
Sen trip atmayı çoktan kafaya koymuşsun hatta triplerden trip begeniyorsun şu anİşte bunu yapamam. Sosyal medyayı aktif kullanırken silmiştim doğum günümü. Şuan ne facebook ne instagram kullanıyorum. Bu hafta anneme gitmem lazımdı erken uyanamadığımdan gidemedim. Haftaya mı gitsem dedim. Eşim haftaya anneme gitmemi istemiyor. Haftaya cumartesi önemli bi sınavı var. Hergün ezberlemekte sıkıntı yaşadığı yerlerden sözlü yapıyorum
Doğum günümün ertesi günü anneme gidiyorum diyip bi trip atma yöntemi daha düşündüm. Neden diye soracak illaki. bende diyeceğim ki doğum günümde başbaşa bişiler yaparız diye annemler ertesi gün kutlamayı teklif ettiler dicem
Salakça trip atma isteği doğuyor. Kendimi anlamiğöörümmm
Gıcık eden konular var. Kolay kolay düzelmeyecek.bu tür sebeplerden ötürü sandalye çeksemde oturmayacak gibi evlilikDaha yeni ya evlilik oturur inan zamanla
Hemen kendini kapatma :)
Ben de 160, 1.61 falan geçenlerde 44 kiloya düşmüşüm. Bugün baktım 48 e yaklaşmışımSu an topigin yarisi kilo almak istiyor cok ilginc ya arasam bu kadarini bulamam :) boylar kac ?
Tibetten sonra mi aldin bu kiloyu?Ben de 160, 1.61 falan geçenlerde 44 kiloya düşmüşüm. Bugün baktım 48 e yaklaşmışım
Koydum ciddenSen trip atmayı çoktan kafaya koymuşsun hatta triplerden trip begeniyorsun şu anumarım eşin seni yanıltır da güzel bir gün geçirirsiniz
Kafaya takıyor musun kilonu?Ben de 160, 1.61 falan geçenlerde 44 kiloya düşmüşüm. Bugün baktım 48 e yaklaşmışım
Evet daha 1.5 hafta önce falan 44 idim. Bugün 47.7 olmuşum. Benim için çok güzel bir gelişmeTibetten sonra mi aldin bu kiloyu?
Canim simdi mevzulari tabi bilmiyorum ama madem duzelmesi zor mevzular o zaman kabule gecmen lazim bir sekilde cok yipranirsin yoksa...Gıcık eden konular var. Kolay kolay düzelmeyecek.bu tür sebeplerden ötürü sandalye çeksemde oturmayacak gibi evliliktabi çirkeflik yapmıyorum içime atıyorum
Ya kemiklerim iri aslında benim o yüzden çok zayıf durdugumu düşünmüyorum ama biraz takıyordum evet. Herkesin çok zayıfsın lafları bi süre sonra bunaltıyor çünkü.Kafaya takıyor musun kilonu?