● Tibet Kızları ●

Vallahi kaşınıyorum. Diyorum ya adet şeysinden midir nedir saçma tripler atasım var. Adam ilgisizde değil halbu ki bu şekilde ilgi çekmeye çalışıyorum desem. Arada sana da olmuyor mu? Yoksa ben mi anormalim?
Cok oluyordu canim :)
Omrum bunla gecti karsidakinin enerjisini sömürmeye bayilirdim erkeklerin tabi ki :)
Kocami bizzat yaslandirdim cocuktan sonra nefes aldi adamcez
Ama bu arada kendin de yoruluyorsun gereksizmis yani guzel guzel anlaşmak varken

Su an topigin yarisi kilo almak istiyor cok ilginc ya arasam bu kadarini bulamam :) boylar kac ?
164 54/55 im şuan.
Uzun süredir obezdim. 3 sene önce tüp mide ameliyatı oldum. Yazmışımdır belki buraya hatırlamıyorum. Şuan ki kiloma en son orta 2 orta 3 e giderken sahiptim 50 kilo olmak hayalim. Bide yüzümden çok kilo verdim. 50 ye düştüğümde göz altlarım çökük gülerken felan ağız kenarlarında ki kaslar pek çirkin olacak sonracıma yüz kemiklerim baya belirgin şuan hayalime kavuşayımda varsın olsun

Hanaaa bide çocuk mu var sende sorması aybbdır kaç senelik evlisin

Ha sen vermek istiyorsun anladim
Bende 165 60 olmak istiyorum ama 50 den sonrasi sis gorunmuyor

Daha yeni ya evlilik oturur inan zamanla
Hemen kendini kapatma :)

Sen trip atmayı çoktan kafaya koymuşsun hatta triplerden trip begeniyorsun şu an umarım eşin seni yanıltır da güzel bir gün geçirirsiniz

Gıcık eden konular var. Kolay kolay düzelmeyecek.bu tür sebeplerden ötürü sandalye çeksemde oturmayacak gibi evlilik tabi çirkeflik yapmıyorum içime atıyorum
Canim simdi mevzulari tabi bilmiyorum ama madem duzelmesi zor mevzular o zaman kabule gecmen lazim bir sekilde cok yipranirsin yoksa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…