● Tibet Kızları ●

Maşallahh  :KK57::KK57::KK57::KK57:
Kaç senede biriktirdin o kadar izni. Bide bu iş koliklik niyee?
bekarım napayım :) bir süre sonra yalnız kalıyosun tüm arkadaşların evlenmiş oluyor tatillere tek başına çıkıyorsun yapacak bişe olmayınca işe geliyorum iş yerinde daha huzurluyum işimi burdaki arkadaşlarımı seviyorum ailem gibiler

Yok bir implant kaldi.. bağışıklık sistemi dusmesin diye ara vere vere yapılıyor...
Diş olaylarndan hiç anlamıyom daha bir sorunum olmadı Allaha şükür olursa beni o dişçiye döve döve götürmeleri gerekir bakıyom ben dişlerime ama genetik te sanırım hiç çürüğüm olmadı daha babamın da öleydi

Diş olaylarndan hiç anlamıyom daha bir sorunum olmadı Allaha şükür olursa beni o dişçiye döve döve götürmeleri gerekir bakıyom ben dişlerime ama genetik te sanırım hiç çürüğüm olmadı daha babamın da öleydi
Evet genetik cok önemli bizim o konuda berbat vhalla...gerekince oyle kuzu kuzu oturuyorsun ki o koltuga 🤪

SchonerDuft SchonerDuft nerelerde ya işler yoğun diyordu en son facede
Yoğunum valla patronda şehir dışında herşey bana kaldı. Sen naptın nasılsın
SchonerDuft SchonerDuft tibet sana küsmüş
Saçlarını yol getirr ağrı dağın eteğinde ve kapanış
Anestezi kafa yapti ha :KK70:
Ahahaa ne aldıysan aynisindan bende istiyorum :KK70: :KK70:
Isler yoğun ağrılarım berbat durumda yogaya başlayacam başlayamıyorum. Sen başladın mı dicem ama implantlar ile yapmıyorsundur

Yoğunum valla patronda şehir dışında herşey bana kaldı. Sen naptın nasılsın

Ahahaa ne aldıysan aynisindan bende istiyorum :KK70::KK70:
Isler yoğun ağrılarım berbat durumda yogaya başlayacam başlayamıyorum. Sen başladın mı dicem ama implantlar ile yapmıyorsundur
Sana bir dis doktoru öneriyorum anestezini yapsin yapsin dursun disine de caksin bitane😂
Tabisi de yapiyorum 5 tekrardayim...🤸‍♀️
Sen daha düşün dur

Sana bir dis doktoru öneriyorum anestezini yapsin yapsin dursun disine de caksin bitane😂
Tabisi de yapiyorum 5 tekrardayim...🤸‍♀️
Sen daha düşün dur
Ahahaa ben genelde kadın dogumculardan yiyorum anesteziyi disciler eksik kalsın :KK70:
Yaa benim sırtım göğüs kafesim ve kalbim çok berbat durumda . Nefes bile alamıyorum. 3 hareket ağrıları arttırıyor diye yanaşmadım canım. Yaza başlarım ancak

Ahahaa ben genelde kadın dogumculardan yiyorum anesteziyi disciler eksik kalsın :KK70:
Yaa benim sırtım göğüs kafesim ve kalbim çok berbat durumda . Nefes bile alamıyorum. 3 hareket ağrıları arttırıyor diye yanaşmadım canım. Yaza başlarım ancak
Dogru senin agrilarin da vardi dimi...
Ben su an bisey deniyorum
Ilk implantimda tibet yapmamistim 1 hafta mi ne
Bu implantta ise ta 1 hafta once tibete basladim ...aradaki farklara bakcam ozellikle ilk 3 gün

Dogru senin agrilarin da vardi dimi...
Ben su an bisey deniyorum
Ilk implantimda tibet yapmamistim 1 hafta mi ne
Bu implantta ise ta 1 hafta once tibete basladim ...aradaki farklara bakcam ozellikle ilk 3 gün
Off evet hiçte geçecek gibi değil. Geçen kalp krizi geçirecem sandım.
Farkı bana da yaz merak ediyorum.
Bende 2 ay sonra aşılama düşünüyorum. Aşılamadan 1 ay önce başlarım tibete . Belki faydası olur .

Off evet hiçte geçecek gibi değil. Geçen kalp krizi geçirecem sandım.
Farkı bana da yaz merak ediyorum.
Bende 2 ay sonra aşılama düşünüyorum. Aşılamadan 1 ay önce başlarım tibete . Belki faydası olur .
Ya cok gecmis olsun...kesin bir tedavi yok mu? Yada neyden ortaya cikti? Sorunun kaynağına inilse...

Illaki tibetin faydasi olur ben buna eminim
Cok guzel haberlerin olur inşallah🤗😍

X