- 4 Aralık 2008
- 3.942
- 5.272
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #5.581
Birak x kalsin kuzum yaa sana erkek mi yok ciddiyim
bırakcam da önce o koca burnu bir sürtsün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birak x kalsin kuzum yaa sana erkek mi yok ciddiyim
Insallah oyle olur kuzum.. intikam soguk yenirmis:) bekle bakalimbırakcam da önce o koca burnu bir sürtsün
Ornek bir tibetci güzeliKova hatunu ben 5. tekrara bugün başladım. Listeyi güncelleyebilir misin lütfen? :)
Ornek bir tibetci güzeli
Kiz burcun ne?
Insallah oyle olur kuzum.. intikam soguk yenirmis:) bekle bakalim
Bitti bittiKova hatunu şu merkür gerilemesi bitti mi kredi çekicem de ben
Neyi birakiyon kizBiraksammi dedim ama yapamiyorum : (
Tibeti:)) faydasini gormuyom yaNeyi birakiyon kiz
bırakamıyorsun dimiTibeti:)) faydasini gormuyom ya
Sen bak dicemde.. kuzum birakmak istemiyorumki... o 2. Harekette popomu tutmak cok mutlu ediyor beniPopom dolgunlasti ya biraz tadini cikariyorum birde kadinlara mutlu olmaz derler kendimle bile ne kadar mutluyum dusununbırakamıyorsun dimi
Benimde 3 gündür acayip gözümde büyüyor
Biraksam mi diyorum,sonra yapinca zor degilmis ya diyorum
Normalde bunu kimseye kolay kolay demem ama istersen birak cunku o süreçte fark edersin birşey katip katmadigini sana...birde kozmik tarihe gore basla bakalim bu sefer gerci bende bakar haber veririm sana
O zaman şikâyet etme yaramiyor diyeSen bak dicemde.. kuzum birakmak istemiyorumki... o 2. Harekette popomu tutmak cok mutlu ediyor beniPopom dolgunlasti ya biraz tadini cikariyorum birde kadinlara mutlu olmaz derler kendimle bile ne kadar mutluyum dusunun
21 gun olayi var ya.. bayadir yapinca aliskanlik oluyor ya.. 21 gun sekersiz hayat gibi 21 gun tibet:)O zaman şikâyet etme yaramiyor diye
Farkinda degilsindir ama yariyordur,birakamaman bile bedenine ruhuna iyi geldiginin kanıtı
Offf sil baştan dön başa geri noluyo anlamiyorum ki nazar değdi bugun 13 geciyodum ki gecen hafta 3 gun yapamadim.
Say asker Tibet 3 bugun ay basi mademhic yapmamaktan iyidir yine
Benimde sayı yükseldikçe gözümde büyüyo resmen.Gevşek davraniyoruz bazen bi boşvermislik hali geliveriyo arada malesef.Ben hiç aksatmazdım, bir baktım ki 2 gündür yapmamışım. :/
Benimde sayı yükseldikçe gözümde büyüyo resmen.Gevşek davraniyoruz bazen bi boşvermislik hali geliveriyo arada malesef.