● Tibet Kızları ●

Tibeti:)) faydasini gormuyom ya😂
😁😁😁 bırakamıyorsun dimi
Benimde 3 gündür acayip gözümde büyüyor
Biraksam mi diyorum,sonra yapinca zor degilmis ya diyorum😁

Normalde bunu kimseye kolay kolay demem ama istersen birak cunku o süreçte fark edersin birşey katip katmadigini sana...birde kozmik tarihe gore basla bakalim bu sefer gerci bende bakar haber veririm sana😌

😁😁😁 bırakamıyorsun dimi
Benimde 3 gündür acayip gözümde büyüyor
Biraksam mi diyorum,sonra yapinca zor degilmis ya diyorum😁

Normalde bunu kimseye kolay kolay demem ama istersen birak cunku o süreçte fark edersin birşey katip katmadigini sana...birde kozmik tarihe gore basla bakalim bu sefer gerci bende bakar haber veririm sana😌
Sen bak dicemde.. kuzum birakmak istemiyorumki... o 2. Harekette popomu tutmak cok mutlu ediyor beni😂Popom dolgunlasti ya biraz tadini cikariyorum😂😂😂 birde kadinlara mutlu olmaz derler kendimle bile ne kadar mutluyum dusunun😂

Sen bak dicemde.. kuzum birakmak istemiyorumki... o 2. Harekette popomu tutmak cok mutlu ediyor beni😂Popom dolgunlasti ya biraz tadini cikariyorum😂😂😂 birde kadinlara mutlu olmaz derler kendimle bile ne kadar mutluyum dusunun😂
O zaman şikâyet etme yaramiyor diye
Farkinda degilsindir ama yariyordur,birakamaman bile bedenine ruhuna iyi geldiginin kanıtı

•Haftada sadece 1 gun ara verebiliyoruz(zorunlu olmadikca tavsiye etmem) eğer ki 1 gunden fazla ara verildiyse kac tekrarda olursaniz olun yeni bastan 3 tekrarla basliyorsunuz...

Kova hatunu Kova hatunu 2 gün yapamadım hiçbir şey, üzgünüm gerçekten. Bugün 3'lü tekrarlara dönüş yapmam gerekiyormuş. Beni listede güncelleyebilir misin rica etsem? :)

Offf sil baştan dön başa geri noluyo anlamiyorum ki nazar değdi :nazar:bugun 13 geciyodum ki gecen hafta 3 gun yapamadim.
Say asker Tibet 3 bugun ay basi madem😊hic yapmamaktan iyidir yine

Ben hiç aksatmazdım, bir baktım ki 2 gündür yapmamışım. :/

Benimde sayı yükseldikçe gözümde büyüyo resmen.Gevşek davraniyoruz bazen bi boşvermislik hali geliveriyo arada malesef.

Aynen öyle. Çok yeni olmama ve kaçırmamak adına çok dikkat etmeme rağmen 2 günü nasıl es geçtiğime şaşırıyorum gerçekten.

X