- 4 Aralık 2008
- 3.942
- 5.272
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #5.481
çarşamba günü bakayım bu iki akşam dışardayım canım hatırlat banaPEFF PÖFF valla ya çok sıkılıyan ya bi gazla başladığım şeyler yine foss çıktı bir mucize istiyorum ya küçücük bişeSchonerDuft bana bişe baksana yafff umutlu mumutlu olsun
olur cnm ne zman müsaitsen daraldım haftasonu çamaşırsulu bir temizlik yaptım koku hala burnumda çamaşır suyu beni iyice bunalıma soktu yawçarşamba günü bakayım bu iki akşam dışardayım canım hatırlat bana
Duzenliyor diye bak olaya canimHadi yaa: ( cakrayi acak derken rahim siyirdiKac gundur bel agrisi karin agrisi duygusal gel gitler hayattan bezdim
Merkur geri haraketinde niye yeni islere basliyon sen bakim ? ☺olur cnm ne zman müsaitsen daraldım haftasonu çamaşırsulu bir temizlik yaptım koku hala burnumda çamaşır suyu beni iyice bunalıma soktu yaw
Olmazki ama kafayi yedirtiyo boleDuzenliyor diye bak olaya canim
Benim gecen ay 3 gun erken mi ne geldi,bu ay gecen ayin tarihinden devam ediyor yani oyle duzen aldi tam gununde gelmis oldu bugun
Belli belliOlmazki ama kafayi yedirtiyo bole
Ben işe başlamak istemiyorum ki annemin ısrarı 2 haftadır beynimi yedi kapıları duvarları sileyim diye Allahtan hava güzeldi de camlar açıktı yaneMerkur geri haraketinde niye yeni islere basliyon sen bakim ? ☺
telveyi yiyor galiba nasıl içilcek o :) ondan olduğunu sanmıyorum yaGunaydin tibete 9 ile devam ne cabuk geciyo zaman
Benim eski eltim yan dairemizde oturuyo bi gordum nasil zayiflamisgelin geldiginden beri hep yapili kiloluydu.Naptin sen dedim 12 kilo verdim dedi hergun sabah oglen bazen aksam turk kahvesini telvesi ile ictim baska ondan oldugunu dusunuyorum yoksa diyet biliyon ben hic yapamiyorum daha cok yiyorum.Spor da yapamiyorum iki cocuk bide işe gidiyorum dedi.Turk kahvesi kilo verdiriyo da telvesi ile içmek daha baska demekki ben icmiyodum oyle telveyle.
ayyy hiç sevmem çamaşır suyunu . ellerim mahfoluyor.olur cnm ne zman müsaitsen daraldım haftasonu çamaşırsulu bir temizlik yaptım koku hala burnumda çamaşır suyu beni iyice bunalıma soktu yaw
canım eltn birşey yapmıştır sana söylemek istememiştir. 12 kilo diyorsun eşi ile de ayrılmışlar sanırım . başka arayışlara girmiştir dedikoduyu önlemek amaçlı böyle demiştir. tbi hep bekar kalacak değiller .Gunaydin tibete 9 ile devam ne cabuk geciyo zaman
Benim eski eltim yan dairemizde oturuyo bi gordum nasil zayiflamisgelin geldiginden beri hep yapili kiloluydu.Naptin sen dedim 12 kilo verdim dedi hergun sabah oglen bazen aksam turk kahvesini telvesi ile ictim baska ondan oldugunu dusunuyorum yoksa diyet biliyon ben hic yapamiyorum daha cok yiyorum.Spor da yapamiyorum iki cocuk bide işe gidiyorum dedi.Turk kahvesi kilo verdiriyo da telvesi ile içmek daha baska demekki ben icmiyodum oyle telveyle.
Dün akşam ne kitabını okuduğum ne de hakkında hiç bir bilgim olmayan şu grinin elli tonu serisi geldi önüme nette ısrarla izlemedim ilgimi çekmiyordu çünkü dün akşam artık dizi ve film yokluğundan hadi bi izliyim dedim hala ağzım açık ya anammm dorian yi beni kütürdet beni valla o nasıl bişe ya adama dibim düştü galiba benim libido hareketleniyor arkadaşlar
Buni diyorum kiz gucci...bi gazla basladigin ueni seyler ☺ baslama anam biseye nisana kadarPEFF PÖFF valla ya çok sıkılıyan ya bi gazla başladığım şeyler yine foss çıktı bir mucize istiyorum ya küçücük bişeSchonerDuft bana bişe baksana yafff umutlu mumutlu olsun
Bende kitabini okumustum yıllar once bi değişik olduydum☺Dün akşam ne kitabını okuduğum ne de hakkında hiç bir bilgim olmayan şu grinin elli tonu serisi geldi önüme nette ısrarla izlemedim ilgimi çekmiyordu çünkü dün akşam artık dizi ve film yokluğundan hadi bi izliyim dedim hala ağzım açık ya anammm dorian yi beni kütürdet beni valla o nasıl bişe ya adama dibim düştü galiba benim libido hareketleniyor arkadaşlar
Buni diyorum kiz gucci...bi gazla basladigin ueni seyler ☺ baslama anam biseye nisana kadar
Adama bayıldım yea ben ki o kadar özgürlüğüme düşkünüm eee yok ya yine de olmaz neyseeeBende kitabini okumustum yıllar once bi değişik olduydum☺
rüyam da görcem adamı kesin bak yazıyorum burayaayyy hiç sevmem çamaşır suyunu . ellerim mahfoluyor.
canım eltn birşey yapmıştır sana söylemek istememiştir. 12 kilo diyorsun eşi ile de ayrılmışlar sanırım . başka arayışlara girmiştir dedikoduyu önlemek amaçlı böyle demiştir. tbi hep bekar kalacak değiller .
1. filmini izlemiştim :) sahneler ve adam fena etkilyoryükselmesi çok normal
Kahve zaten istah kapatan bisey de...o telveye iyi dayanıyorgucci Bende izlemistim o filmi diger serisini ozgurlugun elli tonunu gozlerim şaşı baktim haa böölee o neydi öylee
Elti kahvenin dibine yaklasinca sulu halde calkaliyo dibini telve karisiyo oyle dikiyo kafaya beraber ictik kahve iştahı kesiyo biraz.
SchonerDuft yok ayrilmadi canim yan dairemizde kapi kapiyayiz zaten eltimle.
Dün 3.cü filmi de izledim erotik filan diolardı da bu kadarını beklemiyordum yane adam çok hoş ama onu bu filmden önce izlediğim bir diziden tanıyorum orda da bayılmıştım once upon a time dizisin de oynamıştı bir sezon adam taş taşgucci Bende izlemistim o filmi diger serisini ozgurlugun elli tonunu gozlerim şaşı baktim haa böölee o neydi öylee
Elti kahvenin dibine yaklasinca sulu halde calkaliyo dibini telve karisiyo oyle dikiyo kafaya beraber ictik kahve iştahı kesiyo biraz.
SchonerDuft yok ayrilmadi canim yan dairemizde kapi kapiyayiz zaten eltimle.