● Tibet Kızları ●

Kızlar ben çok terliyorum ya. Hadi yaz olsa anlayacağım ama yani havalar da soguk. Bir yandan üşüyorum kalın giyineyim diyorum acaip ter basıyor. İnce giyinsem bir yandan üşüyorum bir yandan da terlemeye devam ediyorum. Bu tibetin etkilerinden birisi mi acaba. Sanki böyle şeyler okumuştum bi yerde. Size de sorayım dedim. Ne zamana geçer ki eger Tibetten ise?

Bende böyleyim bu ara...ama havalar cok dengesiz burda soguk mu sicak mi belli degil

Napiyonus millet
Ben 15 oldum
Zorlanmalar da basladi...ozellikle boynum aşırı ağrıyor ama diş kaynakli olabilir diye dusunuyorum cunku her gittigimde uyusturup uyuturup biseyler yapiyorlar ve o gunlerde daha cok agriyor o yuzden bağlantı kurdum fakat normalde de agriyor anlayamadigim bir sekilde...boynum mu sekilleniyor anlamadim ki

Ya evet soracaktım hep unuttum...nasıl bir his tibet yapmak ilk defa yaptığın icin merak ettim
Cok sevindim sevmene

Hafifliyorum desem? Huzur buluyorum desem? Yaşamın güzelliğini, değerini derinden hissediyorum desem? :)

İyi ki bu topiğe rastlamışım. :)

Ben de önümüzdeki gece inşaallah 11 e geçeceğim. Acaip beş agrısı başladı 2 gündür. Normalde olmazdı. Aslında malum gündeyim ama o zamanlara dahi olmazdı. Bakalım ilerledikçe görücez.

Ay Hatta vucududa çok istedigim bir degişim var geçen hafta fark ettim. Sonra da ablam dedi ne oldu sana böyle diye o da fark etmiş. Biraz daha ilerleyen Zamanlarda onları da yazmayı düşünüyorum

Cok ilginç eğer sık sık duzensizlik yasamiyorsan bildiğin duzenliyor...bu arada hosgeldin biraz uslansan mi ne
Uslu kiz tontri
Aslinda asiri duzenli diyememde bu kadar uzamiyordu hic.. stresli bi ay gecirdim ondandir belki.. yani ben tibeti spor gibi goruyorum zaten6 aydir spor yasamim aktif. Birde yeni yapmaya baslamadimki: (

Uslanmaz bu deli gonlum

Aslinda asiri duzenli diyememde bu kadar uzamiyordu hic.. stresli bi ay gecirdim ondandir belki.. yani ben tibeti spor gibi goruyorum zaten6 aydir spor yasamim aktif. Birde yeni yapmaya baslamadimki: (

Uslanmaz bu deli gonlum
Sen tibeti spor gibi gormeye devam et sonra nerde benim faydalarım diye dövün dur tibet ruh ister sekerim

Sen tibeti spor gibi gormeye devam et sonra nerde benim faydalarım diye dövün dur tibet ruh ister sekerim
Hahaha spor yaparkende oyle ter basiyor ya .. o tarafi benziyor bence:)) herkes etki goruyor ben haric.. ruhumu vererek yapiyorum valla ama bilmiyirum kuzu.. devam ediyorum yinede yapmayinca huzursuz oluyorum : (

YENİ SÜRÜMÜ HİÇ SEVMEDİM DEĞİŞTİĞİNDEN BERİ BURAYA GİRESİM YOK GİRİP ANINDA SIKILIP ÇIKIYORUM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…