- 4 Mayıs 2011
- 24.321
- 45.716
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #5.461
Cok normal bu,bir sure sonra kendiliginde saymaya başlıyorsun otomatikmanHanınlar ben 7 tekrardayım şuan yalnız yaparken hep kaç kere yaptıgımı unutuyorum. Mesela 7 mi yaptım yoksa daha mı az, daha mı fazla yaptım hepten karışıyor.. 7 tekrardayım ama kesin arada 9 a çıkıp 6 ya iniyorum. Siz nasıl sayıları aklınızda tutuyorsunuz ya. Ben aklımda tutayım diyorum sonra bi bakmışım başka şeylere dalıp gitmişim tibeti yaparken
Hadi hayirli olsunÇok teşekkür ediyorum. Çok naziksiniz. Evet, ilk olacak. :)
Basladiginda haber ver seni listeye alayimÇok mersi.
Basladiginda haber ver seni listeye alayim
Aynen öyle her defasında da özellikle tüm dikkatimi vermeye çalışıyorum ama sadece birkaç saniye sürüyor o dikkatCok normal bu,bir sure sonra kendiliginde saymaya başlıyorsun otomatikman
Karistirma olayi bana da hala olur kafam biraz allak bullaksa
Bu harika biseyEnerji alanin ışık sacmaya basliyor tatlim...bak demin duraktayim otobus bekliyordum bir kadin daha var nesse iste bana dedi ki x otobusu mu bekliyorsun (burda sadece 2 tane geciyor) evet dedim telden bakti 10 dakkika var dedi bende tesekkur ettim...
Karsiliksiz iyilik yani bu,ki sana yemin ederim durup dururken konusmaya calisan insanlara ben pek denk gelmem ama bu hafta denk geldiklerim seyler bi acayip
"Insanlar sanki bana doğru cekiliyorlar" bu cumlen aslinda hepsinin özeti...nokta atışıBu harika biseyinsanlar sanki bana dogru cekiliyolar iyi seyler oluyo ki daha dune kadar umudumu kaybettiydim yenidenmi yeserdim acaba biseyler oluyoda iste ama nihayetinde guzellikleri yasiyorum.Senin adina da cok sevindim canim daha da guzellikleri mucizeleri yasariz insallah
Hadi olur hepsi insallah☺ayh çok dilekler diledim Allahımmmmmmmmmmmm inşallah hepimizin dilekleri olur ya bu tibet bana niye yaramıyor arkadaş anlamadım gitti ya
hepsini yaptım hepsini youtubede bi adam buldum onun teknikleri uyguladım bide tuncay yeşilpınar valla işe yaramasa bile adam çok güzel anlatıyo ya transa geçip 2 saat izlemişim dün akşam :)Hadi olur hepsi insallah☺
Ben imgeledim vhalla kalkıp yazmaya üşendim
Tuncay Yesilpinar'i bende takip ediyorum sıkmıyo insani anlatirken bide usenmeyip uygulamalarini yapabilsemhepsini yaptım hepsini youtubede bi adam buldum onun teknikleri uyguladım bide tuncay yeşilpınar valla işe yaramasa bile adam çok güzel anlatıyo ya transa geçip 2 saat izlemişim dün akşam :)
valla ben öğlen odam da yaptım birini :) bakalım bekliyorum :) kolay ve rahatlatıcıTuncay Yesilpinar'i bende takip ediyorum sıkmıyo insani anlatirken bide usenmeyip uygulamalarini yapabilsem
tam gaz gidiyorsun hatun bravo vallaBugun 13 tekrar...
Iç canım
Evet olabiliyor,bazen erken de gelebiliyorGunaydin kizlar, sessizsiniz
21 deyim diye durdum sanmayin tam gaz devamKova hatunu bacim bu tibet adet geciktiriyor mu yaa: (
Hadi yaa: ( cakrayi acak derken rahim siyirdiEvet olabiliyor,bazen erken de gelebiliyor